English   español  

Navegación por Autor rp14539

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 5 a 24 de 50 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Biological response of rats fed with tofu treated with high hydrostatic pressurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Arroyo, G.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Broccoli (Brasica oleracea) treated under pressure-shift freezing processPréstamo, Guadalupe CSIC ; Palomares, L.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
openAccesscellularinduction.pdf.jpg1996Cellular characterization of key developmental stages for pollen embryogenesis inductionGonzález-Melendi, Pablo; Testillano, Pilar S. CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Fadón, Begoña; Risueño, María Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Comparative study of qualitative and quantative important components in Rooibos (Aspalathus Linearis), green and black teaSáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Dizy, Marta; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Préstamo, Guadalupe CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Composición y propiedades del suero de soja, un subproducto de la elaboración del tofuEspinosa Martos, Irene; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Composición y propiedades del suero de soja, un subproducto de la elaboración del tofuEspinosa Martos, Irene; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Rupérez Antón, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Detection of peroxidase activity in two-dimensional gel electrophoresisPalomares, L.; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Drip loss, peroxidase and sensory changes in kiwi fruit slices during frozen storageFuster Monescillo, Carmen; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessdinamictarget.pdf.jpg1996Dynamics of ribosome biogenesis during the pollen developmental program by in situ localization of nucleolar targetsTestillano, Pilar S. CSIC ORCID ; González-Melendi, Pablo; Ahmadian, Paricherer; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Mena, C. G.; Risueño, María Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Effect of high pressure on the reduction of microbial populations in vegetablesArroyo, G.; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998Effects of blanching and freezing on the structure of carrots cells and their implications for food processingPréstamo, Guadalupe CSIC ; Fuster Monescillo, Carmen; Risueño, María Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Effects of combined high pressure and enzymatic treatments on the hydrolysis and immunoreactivity of dairy whey proteinsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Baeza, M. Luisa; Martínez-Molero, Maria Isabel; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Effects of pressure processing on strawberry studied by nuclear magnetic resonanceOtero, Laura CSIC ORCID; Préstamo, Guadalupe CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Enzymatic hydrolisis of cow and soybean whey proteins as affected by high-pressurePeñas, Elena CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Gómez, Rosario CSIC póster de congreso
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Enzymatic hydrolysis of food proteins at high pressurePeñas, Elena CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Gómez, Rosario CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Enzymatic proteolysis, under high pressure of soybean whey: Analysis of peptides and the allergen Gly m 1 in the hydrolysatesPeñas, Elena CSIC ORCID ; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Polo, Florentino; Gómez, Rosario CSIC artículo
openAccessevaluatreat.pdf.jpg2006Evaluation of the residual antigenicity of dairy whey hydrolysates obtained by combination of enzymatic hydrolysis and high-pressure treatmentPeñas, Elena CSIC ORCID ; Restani, Patrizia; Ballabio, Cinzia; Préstamo, Guadalupe CSIC ; Fiocchi, Alessandro; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Frozen foods treated by pressure shift freezing: Proteins and enzymesPréstamo, Guadalupe CSIC ; Palomares, L.; Sanz Martínez, Pedro D. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Fruit preservation under high hydrostatic pressurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Sanz Martinez, Pedro Dimas ; Arroyo, G.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1998High hydrostatic pressure effects on vegetable structurePréstamo, Guadalupe CSIC ; Arroyo, G.artículo