English   español  

Navegación por Autor rp14491

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 126 a 145 de 151 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Processing peas for producing macaroniFrías, Juana CSIC ORCID ; Kovács, Elizabeth; Sotomayor, Cristina; Hedley, Clifford L.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Production of healthy sauerkrauts with high ascorbigen content from white cabbages grown in two different locations of SpainPeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Proximate composition of "Mocan" (Visnea mocanera L.f.): A fruit consumed by canary nativesHernández, Margarita CSIC; Frías, Juana CSIC ORCID ; Rabanal, Rosa; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Quality assessment of sauerkraut produced with Lactobacillus plantarumFrías, Juana CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Sidro, Beatriz CSIC; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2005Raffinose family of oligosaccharides from lupin seeds as prebiotics: Application in dairy productsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Gómez, Rosario CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2005Raffinose family oligosaccharides and sucrose contents in 13 Spanish lupin cultivarsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Raffinose family oligosaccharides in lupin processing wastewatersMartos, S.; Maya, I.; Fernández-Bolaños, José G.; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1984Reliable separation of xylitol from some carbohydrates and polyols by high performance liquid chromatographyVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martin-Villa, C.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Safety improvement of mung bean and alfalfa sprouts by using combinations of calcium hypochlorite and high pressure applied to seedsPeñas, Elena CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Gómez, Rosario CSIC póster de congreso
openAccessglucosinolate_hydrolysis_products_Penas.pdf.jpg15-may-2012Se improves indole glucosinolate hydrolysis products content, Se-methylselenocysteine content, antioxidant capacity and potential anti-inflammatory properties of sauerkrautPeñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Sánchez-Martínez, Maria José; Pérez-Corona, Teresa; Madrid, Yolanda; Cámara, Carmen; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Se improves indole glucosinolate hydrolysis products content, Se-methylselenocysteines content, antioxidant capacity and potential anti-inflamatory properties of sauerkrautSánchez-Martínez, Maria José; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Pérez-Corona, Teresa; Madrid, Yolanda; Cámara, Carmen; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013SeMeSeCys metabolismin rats fed with 77Se-enriched sauerkrautSánchez-Martínez, Maria José; Pérez-Corona, Teresa; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Porres, Jesús M.; Urbano, Gloria; Cámara, Carmen; Madrid, Yolandapóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Semolina supplementation with processed lupin and pigeon pea flours improve protein quality of pastaMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Torres, Alexia; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Simple method of isolation and purification of α-galactosides from legumesGulewicz, Piotr; Ciesiołka, Danuta; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frejnagel, Sławomir; Trojanowska, Krystyna; Gulewicz, Krzysztofartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Sprouted garden cress enriched with seleniumFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Piotr; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Ciska, Ewa; Gulewicz, Krzysztof; Vidal-Valverde, Concepción CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Sprouted lupin seeds enriched with SeFrías, Juana CSIC ORCID ; Gulewicz, Krzysztof; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Jiménez, Begoña CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Stability of thiamine and vitamins E and A during storage of enteral feeding formulaFrías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006The effect of germination process on the superoxide dismutase-like activity and thiamine, riboflavin and mineral contents of rapeseedsZielinski, Henryk; Frías, Juana CSIC ORCID ; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-jun-2010Time dependence of bioactive compounds and antioxidant capacity during germination of different cultivars of broccoli and radish seedsMartínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Peñas, Elena CSIC ORCID ; Ciska, Ewa; Piskula, Mariusz K.; Kozlowska, Halina; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Frías, Juana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Total chemically available (free and intrachain) Lysine and Furosine in pea, bean, and lentil sproutsRodríguez, Carmen CSIC ORCID ; Frías, Juana CSIC ORCID ; Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Hernández, Ameliaartículo