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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 22-sep-2016 | Perfiles de sensibilidad/resistencia a antibióticos en cepas de Streptococcus thermophilus y determinación de la base genética de las resistencias atípicas | Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 23-sep-2022 | Phenotype testing, genome analysis, and metabolic interactions of three lactic acid bacteria strains existing as a consortium in a naturally fermented milk | Rodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | ago-2000 | Phenotypic and genetic characterization of a selected set of Lactococcus lactis strains isolated from a starter-free farmhouse cheese | Sánchez, María M.; Delgado Hervás, Teresa CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Phenotypic and Safety Assessment of the Cheese Strain Lactiplantibacillus plantarum LL441, and Sequence Analysis of its Complete Genome and Plasmidome | Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Rodríguez-Carrio, Javier CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | mar-2010 | Phenotypic, genetic and technological characterization of Lactococcus garvieae strains isolated from a raw milk cheese | Fernández, Elena CSIC; Alegría, Ángel CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Physiological biodiversity of lactobacillus strains isolated during traditional iranian lighvan cheese manufacturing | Kafili, Tiva CSIC; Djomeh, Zara E.; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1998 | Polymorphism of Listeria monocytogenes and Listeria innocua strains isolated from short-ripened cheeses | Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 14-ene-2014 | Probiotic and technological properties of Lactobacillus spp. Strains from the human stomach in the search for potential candidates against gastric microbial dysbiosis | Delgado, Susana CSIC ORCID; Leite, Analy M. O.; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | jun-2015 | Probiotic potential of selected lactic acid bacteria strains isolated from Brazilian kefir grains | Leite, Analy M. O.; Miguel, M. A. L.; Peixoto, R. S.; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Paschoalin, V. M. F.; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 26-feb-2015 | Probotic strain of lactobacillus reuteri exhibiting ant-helicobacter activity, a probiotic or biotherapeutic product comprising said strain, and the use thereof | Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 16-jun-2023 | Prodigiosin-Producing Serratia marcescens as the Causal Agent of a Red Colour Defect in a Blue Cheese | Rodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Lobato, Cristina; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1-oct-2018 | Producción de ácido linoleico conjugado por bacterias ácido-lácticas y bifidobacterias de origen lácteo e intestinal | Valenzuela, J. A.; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Vasek, O. M.; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | may-2012 | Production of bacteriocins by Enterococcus spp. isolated from traditional, Iranian, raw milk cheeses, and detection of their encoding genes | Reza Edalatian, Mohammad; Bagher Habibi Najafi, Mohammad; Mortazavi, Seyed Ali; Alegría, Ángel CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCID; Reza Bassami, Mohammad; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | sep-2009 | Production of exopolysaccharides by Lactobacillus and Bifidobacterium strains of human origin, and metabolic activity of the producing bacteria in milk | Salazar, Nuria CSIC ORCID; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID ; Leal, J.A. CSIC; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Production of γ-aminobutyric acid (GABA) by lactic acid bacteria strains isolated from traditional, starter-free dairy products made of raw milk | Valenzuela, J. A.; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Vasek, O. M.; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | may-2010 | Productos Lácteos del Siglo XXI: conjugando tradición e innovación. | Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2015 | Productos Lácteos Fermentados y Salud | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2016 | Profiling of phenolic metabolites in feces from menopausal women after long-term isoflavone supplementation | Guadamuro, Lucía CSIC; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Delgado, Susana CSIC ORCID; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Suárez, Adolfo; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2012 | Propiedades funcionales de probióticos | Delgado, Susana CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 16-oct-2016 | ¿Qué debemos hacer?. Desde la administración hasta el consumidor | Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | comunicación de congreso |