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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-sep-2016Perfiles de sensibilidad/resistencia a antibióticos en cepas de Streptococcus thermophilus y determinación de la base genética de las resistencias atípicasFlórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID póster de congreso
openAccess23-sep-2022Phenotype testing, genome analysis, and metabolic interactions of three lactic acid bacteria strains existing as a consortium in a naturally fermented milkRodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2000Phenotypic and genetic characterization of a selected set of Lactococcus lactis strains isolated from a starter-free farmhouse cheeseSánchez, María M.; Delgado Hervás, Teresa CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
openAccessijms-24-00605-v2.pdf.jpg2023Phenotypic and Safety Assessment of the Cheese Strain Lactiplantibacillus plantarum LL441, and Sequence Analysis of its Complete Genome and PlasmidomeFlórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Rodríguez-Carrio, Javier CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
openAccessLactococcus_garvieae.pdf.jpgmar-2010Phenotypic, genetic and technological characterization of Lactococcus garvieae strains isolated from a raw milk cheeseFernández, Elena CSIC; Alegría, Ángel CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Physiological biodiversity of lactobacillus strains isolated during traditional iranian lighvan cheese manufacturingKafili, Tiva CSIC; Djomeh, Zara E.; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
openAccesspolymorphism margolles.pdf.jpg1998Polymorphism of Listeria monocytogenes and Listeria innocua strains isolated from short-ripened cheesesMargolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID artículo
openAccessprobiotic_technological_properties_Delgado.pdf.jpg14-ene-2014Probiotic and technological properties of Lactobacillus spp. Strains from the human stomach in the search for potential candidates against gastric microbial dysbiosisDelgado, Susana CSIC ORCID; Leite, Analy M. O.; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
openAccessProbiotic potential-Leiteetal.pdf.jpgjun-2015Probiotic potential of selected lactic acid bacteria strains isolated from Brazilian kefir grainsLeite, Analy M. O.; Miguel, M. A. L.; Peixoto, R. S.; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Paschoalin, V. M. F.; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccessWO2015025072_A1.pdf.jpg26-feb-2015Probotic strain of lactobacillus reuteri exhibiting ant-helicobacter activity, a probiotic or biotherapeutic product comprising said strain, and the use thereofMayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCIDartículo
openAccessfoods-12-02388-v2.pdf.jpg16-jun-2023Prodigiosin-Producing Serratia marcescens as the Causal Agent of a Red Colour Defect in a Blue CheeseRodríguez Álvarez, Javier CSIC ORCID CVN; Lobato, Cristina; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-oct-2018Producción de ácido linoleico conjugado por bacterias ácido-lácticas y bifidobacterias de origen lácteo e intestinalValenzuela, J. A.; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Vasek, O. M.; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessbacteriocins_enterococcus_Reza.pdf.jpgmay-2012Production of bacteriocins by Enterococcus spp. isolated from traditional, Iranian, raw milk cheeses, and detection of their encoding genesReza Edalatian, Mohammad; Bagher Habibi Najafi, Mohammad; Mortazavi, Seyed Ali; Alegría, Ángel CSIC ORCID ; Delgado, Susana CSIC ORCID; Reza Bassami, Mohammad; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
openAccessexopolysaccharides_Salazar.pdf.jpgsep-2009Production of exopolysaccharides by Lactobacillus and Bifidobacterium strains of human origin, and metabolic activity of the producing bacteria in milkSalazar, Nuria CSIC ORCID; Prieto Orzanco, Alicia CSIC ORCID ; Leal, J.A. CSIC; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID artículo
openAccessProduction_acid.pdf.jpg2019Production of γ-aminobutyric acid (GABA) by lactic acid bacteria strains isolated from traditional, starter-free dairy products made of raw milkValenzuela, J. A.; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Vázquez, Lucía CSIC ORCID; Vasek, O. M.; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
openAccessACTA_CL _4.pdf.jpgmay-2010Productos Lácteos del Siglo XXI: conjugando tradición e innovación.Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
openAccess2015Productos Lácteos Fermentados y SaludAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Profiling of phenolic metabolites in feces from menopausal women after long-term isoflavone supplementationGuadamuro, Lucía CSIC; Jiménez-Girón, Ana CSIC; Delgado, Susana CSIC ORCID; Flórez García, Ana Belén CSIC ORCID ; Suárez, Adolfo; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Propiedades funcionales de probióticosDelgado, Susana CSIC ORCID; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessDebemos_hacer.pdf.jpg16-oct-2016¿Qué debemos hacer?. Desde la administración hasta el consumidorMayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID comunicación de congreso