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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-1986Gas chromatographic analysis of free fatty acids and glycerides of milk fat using tetramethylammonium hydroxide as catalysteMartínez-Castro, Isabel CSIC ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2004Gas Chromatographic Method for Analysis of Conjugated Linoleic Acids Isomers (c9t11, t10c12, and t9t11) in Broth Media as Application in Probiotic StudiesAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-1988Gas chromatographic method for determining free fatty acids in cheeseAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-1987Genetic-polymorphism in brown swiss cows milk used in the manufacture of cabrales cheeseRamos González, María Mercedes CSIC ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; González, D.; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccess23-mar-1998Growth and metabolic activity of a cheese starter in CO2-acidified and non-acidified refrigerated milkRuas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; González de Llano, Dolores CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Handbook of Cheese in HealthMayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Alegría, Ángel CSIC ORCID libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Head space analysis of volatile compounds from buffalo and ewe's Samna (Ghee) and butter oilAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Abd Rabou, N. S.; El-Shibiny, S.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-abr-2015Health benefits of fermented dairy productsMayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessimpactofcurdcapitulo.pdf.jpg2023Impact of curd washing and beta cyclodextrin on the reduction of cholesterol contents in ewe's milk cheeseAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Industrial application of beta-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gilliland, S. E.artículo
openAccessIndustrial application.pdf.jpg2010Industrial application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Gilliland, S. E.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2006Influence of four year-storage on lipid fraction compositionRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Cachón, F.; Marmesat, F.; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgago-2004Influence of gaseous atmosphere on morphology and cellular fatty acid composition of Campylobacter jejuniReilly, S. S.; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Gilliland, S. E.artículo
openAccesssep-2015Influence of ß-Cyclodextrin on reduction of cholesterol content in dairy, egg and meat productsAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2014Influence of β-ciclodextrin on redcuction of cholesterol content in dairy, egg and meat productsAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2003Inhibition of Bacillus cereus growth in carbonated fermented bifidus milkNoriega Pérez, Luis; Gueimonde Fernández, Miguel CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID artículo
openAccesstrans_fatty_acids_Ulberth.pdf.jpg1999Intercomparison of methods for the determination of trans fatty acids in edible oils and fats and certification of three materials containing trans fatty acidsUlberth, F.; Buchgraber, M.; Boenke, A.; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID informe técnico
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-sep-2018Investigation of whey protein-based side-streams as potential source of polar lipids-enriched dairy ingredientsOliveira, Diana; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; O'Mahony, J. A.comunicación de congreso
openAccess2013Leche líquida como fuente de lípidos saludablesAlonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Levels of pcdds and pcdfs in farm cow's milk located near potential contaminant sources in Asturias (spain). Comparison with levels found in control point and commercial clorinated dioxins and related compoundsRamos, Lourdes CSIC ORCID ; Eljarrat, Ethel CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Rivera Austrui, Joan; González Carlos, María José CSIC ORCID capítulo de libro