Mostrando resultados 42 a 61 de 126
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | oct-1994 | Effect of a food-grade enzyme preparation from Aspergillus oryzae on free fatty acid release in Manchego-type cheese from ovine and bovine milk | Fernández-García, Estrella CSIC; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | Effect of artisanal kid rennet paste on lipolysis in semi-hard goat cheese | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Castillo Lozano, Inmaculada; Blasco, L.; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2022 | Effect of beta cyclodextrin on the reduction of cholesterol in ewe’s milk Manchego cheese | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fox, Patrick F.; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 20-jul-2018 | Effect of beta cyclodextrin on the reduction of cholesterol in ewe’s milk manchego cheese | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fox, Patrick F.; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2022 | Effect of curd washing in ewe's milk cheese on reduction of cholesterol by beta cyclodextrin | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 5-sep-2023 | Effect of curd washing on chemical and sensory properties in low-cholesterol ewe´s milk cheese by beta cyclodextrin | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 1987 | Effect of freezing on soluble nitrogen fraction of Cabrales cheese | Ramos González, María Mercedes CSIC ; Cáceres, I.; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 18-jun-2015 | Effect of ß-cyclodextrin on phospholipids and cholesterol of the milk fat globule membrane | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma | artículo |
closedAccess | | sep-2012 | Effect of ß-Cyclodextrin on Polyunsaturated Fatty Acids of the Milk Fat | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma | póster de congreso |
openAccess | | 2021 | Effect of β cyclodextrin on cholesterol reduction in egg and duck liver pâté | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | abr-2009 | Effect of β-cyclodextrin on trans Fats, CLA, PUFA and Phospholipids of Milk Fat | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E. | artículo |
closedAccess | | 21-abr-2009 | Effect of β-cyclodextrin on trans fats, CLA, PUFA, and phospholipids of milk fat: Method update | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E. | artículo |
closedAccess | | 1987 | Effects of changes during ripening and frozen storage on the physicochemical and sensory characteristics of Cabrales cheeses | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Effects of dietary ß-cyclodextrin supplemented with a culture of lactobacillus acidophilus on plasma lipid in a cholesterol enriched diet | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Carter, S. | póster de congreso |
closedAccess | | jul-2004 | Effects of milk fat replacement by PUFA enriched fats on n-3 fatty acids, conjugated dienes and volatile compounds of fermented milks | Luna, Pilar CSIC ORCID; Martín Diana, Ana Belén CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | oct-1996 | Estudio de la composición en ácidos grasos por CG de las leches de invierno y verano del Principado de Asturias | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Braña, Juan | comunicación de congreso |
closedAccess | | jul-2000 | Estudio de la composición en ácidos grasos por cromatografía de gases del aceite de avellana del Principado de Asturias | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 30-ago-1994 | Estudio de la fracción lipídica de los quesos azules artesanales del Principado de Asturias | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Antuña, C.; Pardo, M. I. | artículo |
closedAccess | | 1995 | Estudio de la fracción lipídica en quesos artesanales asturianos | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Pardo, M. I. | artículo |
closedAccess | | 1995 | Extraction of ewe's milk cream with supercritical carbon dioxide | González Hierro, María Teresa; Ruiz-Sala, Pedro; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Santa-María, Guillermo CSIC | artículo |