English   español  

Navegación por Autor rp14182

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 13 a 32 de 126 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1993Capillary gas chromatography of some triglycerides in cheese using programmed-temperature injectionAlonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1985Caracterización de la fracción nitrogenada soluble del queso de Cabrales por electrofóresis y cromatografía de líquidos de alta eficaciaCáceres, I.; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in lipolysis and volatile fraction of a goat cheese manufactured employing a hygienized rennet paste and a defined strain starterCastillo Lozano, Inmaculada; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-jul-2007Changes in the lipid composition of powdered infant formulas during long-term storageRodríguez-Alcalá, L.M.; García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Cachón, Fátima CSIC; Marmesat, Susana CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Changes in the nitrogen and lipid fractions of Cabrales cheeseAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2012Characterization of apple seed oil from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID póster de congreso
openAccessapple_seed_Bada.pdf.jpg2014Characterization of apple seed oil with Denomination of Origin from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel CSIC ; Copoví, Paula CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2013Characterization of Berry and Currant Seed Oils from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel CSIC ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2014Characterization of Berry and Currant Seed Oils from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel CSIC ; Copoví, Paula CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2004Characterization of oils of hazelnuts from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel CSIC ; Prieto González, María Manuela; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccess27-jun-2010Characterization of walnut oils (Juglans regia L.) from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel CSIC ; Prieto González, María Manuela; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
openAccesscharactermicro.pdf.jpg2017Characterization the polar lipids from a butter milk powder obtained by microfiltration.García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-2016Combined effect of Lactobacillus acidophilus and ß-cyclodextrin on serum cholesterol in pigsAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Palomaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1996Comparison with levels found in control point and commercial clorinated dioxins and related compoundsRamos Rivero, Lourdes; Eljarrat, Ethel CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID póster de congreso
openAccessCalvo et al. 2020 Comprehensive characterization of neutral and polar li....pdf.jpg2020Comprehensive characterization of neutral and polar lipids of buttermilk from different sources and its milk fat globule membrane isolatesCalvo, Maria V. CSIC ORCID ; Martín-Hernández, M. C. CSIC ; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Castro-Gómez, Pilar CSIC; Alonso Miravalles, Loreto CSIC; García-Martín, Rosa; Megino-Tello, Javier CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2011Congresos de Quesos con Denominación de OrigenBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Rodríguez González, Ana CSIC ORCID; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Mangas, J. J.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Contribución al estudio de quesos elaborados con mezclas de leches de vaca, oveja y cabraMartín, M. Cruz CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-1999Contribution of low molecular weight water soluble compounds to the taste of cheeses made of cows', ewes' and goats' milkMolina, Elena CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; López-Fandiño, Rosina CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Contribution to the study of industrial blue cheesesAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC artículo
openAccess2013Derivados lácteos sin colesterol utilizando beta-ciclodextrinaAlonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo