English   español  

Navegación por Autor rp14182

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 126  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2019A scale-up process for the manufacture of reduced-cholesterolbutter using beta-cyclodextrinAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-1998Afuega'l Pitu cheese quality: Carbon dioxide addition to refrigerated milk in acid-coagulated cheesemakingRuas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Agentes proteolíticos responsables de la maduración del quesoAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-08-00163-v2.pdf.jpg13-may-2019Alterations in the fatty acid composition in infant formulas and ω3-PUFA enriched UHT milk during storageRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
openAccessalterstora.pdf.jpg2020Alterations in the fatty acid composition in infant formulas and ω3-PUFA enriched UHT milk during storageRodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccess2009Analytical method for quantification β-cyclodextrin in milk, cream and butter by LCAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1987Application of stepwise discriminant-analysis to parameters for characterizing frozen cabrales cheesesAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2010Application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butterAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Avances en las estrategias de mejora de las propiedades saludables de la fracción lipidica de los productos lácteosFontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1999Biochemical and microbiological characterization of artisanal 'Penamellera' cheese: Analysis of its indigenous lactic acid bacteriaEstepar, Juncal; Sánchez, María M.; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Bioquímica de la maduración de quesos: lipolísisAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Blue CheeseMayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Alegría, Ángel CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-1993Capillary gas chromatography of some triglycerides in cheese using programmed-temperature injectionAlonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1985Caracterización de la fracción nitrogenada soluble del queso de Cabrales por electrofóresis y cromatografía de líquidos de alta eficaciaCáceres, I.; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Changes in lipolysis and volatile fraction of a goat cheese manufactured employing a hygienized rennet paste and a defined strain starterCastillo Lozano, Inmaculada; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-jul-2007Changes in the lipid composition of powdered infant formulas during long-term storageRodríguez-Alcalá, L.M.; García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Cachón, Fátima CSIC; Marmesat, Susana CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1986Changes in the nitrogen and lipid fractions of Cabrales cheeseAlonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2012Characterization of apple seed oil from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID póster de congreso
openAccessapple_seed_Bada.pdf.jpg2014Characterization of apple seed oil with Denomination of Origin from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel CSIC ; Copoví, Paula CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2013Characterization of Berry and Currant Seed Oils from Asturias, SpainBada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel CSIC ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID comunicación de congreso