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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | may-2019 | A scale-up process for the manufacture of reduced-cholesterolbutter using beta-cyclodextrin | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | dic-1998 | Afuega'l Pitu cheese quality: Carbon dioxide addition to refrigerated milk in acid-coagulated cheesemaking | Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1987 | Agentes proteolíticos responsables de la maduración del queso | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Peláez, Carmen CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 13-may-2019 | Alterations in the fatty acid composition in infant formulas and ω3-PUFA enriched UHT milk during storage | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2020 | Alterations in the fatty acid composition in infant formulas and ω3-PUFA enriched UHT milk during storage | Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2009 | Analytical method for quantification β-cyclodextrin in milk, cream and butter by LC | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Gilliland, S. E. | artículo |
closedAccess | | may-1987 | Application of stepwise discriminant-analysis to parameters for characterizing frozen cabrales cheeses | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Juárez, Manuela CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | may-2010 | Application of β-cyclodextrin for manufacturing low cholesterol butter | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Cuesta, Paloma; Juárez, Manuela CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2014 | Avances en las estrategias de mejora de las propiedades saludables de la fracción lipidica de los productos lácteos | Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Castro-Gómez, Pilar CSIC; García-Serrano, Alba M. CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Rodríguez Alcalá, Luis M. CSIC; Gómez-Cortés, Pilar CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Fuente, Miguel Ángel de la CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | oct-1999 | Biochemical and microbiological characterization of artisanal 'Penamellera' cheese: Analysis of its indigenous lactic acid bacteria | Estepar, Juncal; Sánchez, María M.; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1987 | Bioquímica de la maduración de quesos: lipolísis | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2013 | Blue Cheese | Mayo Pérez, Baltasar CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Alegría, Ángel CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | may-1993 | Capillary gas chromatography of some triglycerides in cheese using programmed-temperature injection | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | oct-1985 | Caracterización de la fracción nitrogenada soluble del queso de Cabrales por electrofóresis y cromatografía de líquidos de alta eficacia | Cáceres, I.; Ramos González, María Mercedes CSIC ; Polo, María Carmen; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2007 | Changes in lipolysis and volatile fraction of a goat cheese manufactured employing a hygienized rennet paste and a defined strain starter | Castillo Lozano, Inmaculada; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 14-jul-2007 | Changes in the lipid composition of powdered infant formulas during long-term storage | Rodríguez-Alcalá, L.M.; García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Cachón, Fátima CSIC; Marmesat, Susana CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1986 | Changes in the nitrogen and lipid fractions of Cabrales cheese | Alonso López, Leocadio CSIC ORCID ; Juárez, Manuela CSIC ORCID ; Ramos González, María Mercedes CSIC | póster de congreso |
closedAccess | | sep-2012 | Characterization of apple seed oil from Asturias, Spain | Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2014 | Characterization of apple seed oil with Denomination of Origin from Asturias, Spain | Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel CSIC ; Copoví, Paula CSIC; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | oct-2013 | Characterization of Berry and Currant Seed Oils from Asturias, Spain | Bada Gancedo, Juan Carlos CSIC; León Camacho, Manuel CSIC ; Alonso López, Leocadio CSIC ORCID | comunicación de congreso |