English   español  

Navegación por Autor rp14166

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 52 a 69 de 69 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-oct-2023Red wine supplementation reduces brain amyloid beta accumulation in a APP/PS1 mouse model of Alzheimer's disease: Dose response studyÍñiguez, María; Recio-Fernández, Emma; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Izco, M.; Alvarez-Erviti, Lydia; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Pérez-Matute, Patriciapóster de congreso
openAccessnutrients-14-01047-v2.pdf.jpg28-feb-2022Red-fleshed apples rich in anthocyanins and white-fleshed apples modulate the aorta and heart proteome in hypercholesterolaemic rats. The AppleCOR studyCatalán, Úrsula; Pedret, Anna; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Rubió, Laura; Piñol-Felis, Carme; Sandoval-Ramírez, Berner Andrée; Companys, Judith; Foguet, Elisabet; Herrero, Pol; Canela, Núria; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Solá, Rosaartículo
openAccessRelationship_between.pdf.jpg10-oct-2020Relationship between wine consumption, diet and 3 microbiome modulation in Alzheimer's diseaseMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Peñalvo, José L.; Pérez-Matute, Patricia; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-may-2022Resistencia a la insulina y Enfermedad de Alzheimer prodrómica en la Comunidad de La Rioja: primeras impresionesMartí Sánchez, T.; López-Álava, Sara; Matute Tobías, Belinda; Julián-Villaverde, Francisco; Pérez-Matute, Patricia; Lozano-Ochoa, Cristina; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Recio-Fernández, Emma; Íñiguez, María; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Marzo Sola, M. E.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-sep-2018Seasonal variability of phytochemical composition of new red-fleshed apple varieties compared with traditional and new white-fleshed varietiesBars-Cortina, David; Macià, Alba; Iglesias, Ignasi; Garanto, Xavier; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-jun-2021Targeted UHPLC-QqQ-MS/MS metabolomics for phenol identification in grapevine and wine: Study of a Tempranillo clone with a dark-blue berry colourFerradas, Yolanda CSIC ORCID; Royo, Carolina CSIC ORCID; Martínez-Zapater, José M. CSIC ORCID; Motilva, María-José CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-may-2019The intake of olive oil phenolic compounds promotes macrophage-specific reverse cholesterol transport in vivoCedó, Lídia; Fernández-Castillejo, Sara; Rubió, Laura; Metso, Jari; Santos, D.; Muñoz, D.; Rivas-Urbina, Andrea; Méndez-Lara, Karen Alejandra; Farràs, Marta; Jauhiainen, Matti; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Fitó, Montserrat; Blanco-Vaca, Francisco; Solá, Rosa; Escolà-Gil, Joan Carlespóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Thermal and non-thermal processing of red-fleshed apple: how are (poly)phenol composition and bioavailability affected?Yuste, Silvia CSIC ORCID; Macià, Alba; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Prieto-Diez, Neus; Romero, María Paz; Pedret, Anna; Solá, Rosa; Ludwig, Iziar A.; Rubió, Lauraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2018Validation of dried blood spot cards to determine apple phenolic metabolites in human blood and plasma after an acute intake of red-fleshed apple snackYuste, Silvia CSIC ORCID; Macià, Alba; Ludwig, Iziar A.; Romero, María Paz; Fernández-Castillejo, Sara; Catalán, Úrsula; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Rubió, Lauraartículo
openAccessAbstract_SEN_2021 MJ Motilva.pdf.jpg22-nov-2021Valoración de la Calidad de sueño, actividad física y estado cognitivo en una serie de pacientes con Enfermedad de Alzheimer (EA) prodrómica: Estudio descriptivoLópez-Álava, Sara; Matute Tobías, Belinda; Lozano-Ochoa, Cristina; Yuste, S. ; Recio-Fernández, Emma; Íñiguez, María; Castillo-Alvárez, F.; Garrastachu Zumarán, M. P.; Marzo Sola, M. E.; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Pérez-Matute, Patriciapóster de congreso
openAccess2023_69_29_ECONOMÍA CIRCULAR.pdf.jpg2023Valorización de subproductos y bioeconomía circularMotilva, María-José CSIC ORCID ; Soldevilla-Muro, Germánartículo
openAccessMolecular Nutrition Food Res - 2021 - Rubi - Variation in the Methylation of Caffeoylquinic Acids and Urinary Excretion of.pdf.jpgoct-2021Variation in the Methylation of Caffeoylquinic Acids and Urinary Excretion of 3′-methoxycinnamic acid-4′-Sulfate After Apple Consumption by VolunteersRubió, Laura; Romero, María Paz; Solá, Rosa; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Clifford, Michael N.; Macià, Albaartículo
openAccessMolecular Nutrition Food Res - 2021 - Fern ndez‐Castillejo - Virgin Olive Oil Phenolic Compounds Modulate the HDL Lipidome.pdf.jpgmay-2021Virgin olive oil phenolic compounds modulate the HDL lipidome in hypercholesterolaemic subjects: a lipidomic analysis of the VOHF studyFernández-Castillejo, Sara; Pedret, Anna; Catalán, Úrsula; Valls, Rosa-Maria; Farràs, Marta; Rubió, Laura; Castañer, Olga; Macià, Alba; Fitó, Montserrat; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Covas, María Isabel; Giera, Martin; Remaley, Alan T.; Solá, Rosaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-jul-2022VviMybA1 and VviMybA2 independent mutations trigger white to red berry skin color reversion in Vitis vinifera cv Albariño and VerdejoFerradas, Yolanda CSIC ORCID; Royo, Carolina CSIC ORCID; Carbonell-Bejerano, Pablo CSIC ORCID; Mauri, Nuria CSIC ORCID; Rey, Manuel; Yuste Bombín, Jesús; Weigel, Detlef; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Martínez-Zapater, José M. CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg14-sep-2022VviMybA1 and VviMybA2 independent mutations trigger white to red berry skin color reversion in Vitis vinifera cv Albariño and VerdejoFerradas, Yolanda CSIC ORCID; Royo, Carolina CSIC ORCID; Carbonell-Bejerano, Pablo CSIC ORCID; Mauri, Nuria CSIC ORCID; Rey, Manuel; Yuste Bombín, Jesús; Weigel, Detlef; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Martínez-Zapater, José M. CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccess2021WineGut_BrainUp laboratory images [Dataset]Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Lloret Iglesias, Lara CSIC ORCID; Aguilar, Fernando CSIC ORCID ; Cobo Cano, Miriam CSIC ORCID ; García Díaz, Daniel CSIC ORCID ; Heredia, Ignacio CSIC ORCID; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Pérez-Matute, Patricia; Motilva, María-José CSIC ORCID dataset
openAccess1-s2.0-S0023643822007095-main.pdf.jpg1-ago-2022Winemaking by-products as a source of phenolic compunds: Comparative study of dehydration processesSouza da Costa, Bianca CSIC ORCID; Soldevilla-Muro, Germán; Oliván García, Marta; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012β-Glucosidase involvement in the formation and transformation of oleuropein during the growth and development of olive fruits (Olea europaea L. cv. Arbequina) grown under different farming practicesGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Romero, María Paz; Casanovas, María; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo