English   español  

Navegación por Autor rp14166

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 41 a 60 de 69 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmay-2021Metabolic fate and cardiometabolic effects of phenolic compounds from red-fleshed apple in hypercholesterolemic rats: A comparative study with common white-fleshed apple. The AppleCOR StudyYuste, Silvia CSIC ORCID; Ludwig, Iziar A.; Romero, María Paz; Piñol-Felis, Carme; Catalán, Úrsula; Pedret, Anna; Valls, Rosa-Maria; Fernández-Castillejo, Sara; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Macià, Alba; Rubió, Lauraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-dic-2010Metabolites involved in oleuropein accumulation and degradation in fruits of Olea europaea L.: Hojiblanca and Arbequina varietiesGutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Romero, María Paz; Casanovas, María; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Mínguez Mosquera, María Isabel CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022New red-fleshed apple cultivars: a comprehensive review of processing effects, (poly)phenol bioavailability and biological effects.Yuste, Silvia CSIC ORCID; Ludwig, Iziar A.; Romero, María Paz; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Rubió, Lauraartículo de revisión
openAccess5-jun-2023Novel approach based on artificial intelligence to evaluate individual wine intakeCobo Cano, Miriam CSIC ORCID ; Regaño de la Guía, Edgard; Heredia, Ignacio CSIC ORCID; Aguilar, Fernando CSIC ORCID ; Lloret Iglesias, Lara CSIC ORCID; García Díaz, Daniel CSIC ORCID ; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Recio-Fernández, Emma; Pérez-Matute, Patricia; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg23-may-2022Una nueva herramienta digital para el estudio de los hábitos de consumo de vinoBartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Taladrid, Diego CSIC ORCID CVN; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Cobo Cano, Miriam CSIC ORCID ; Heredia, Ignacio CSIC ORCID; García Díaz, Daniel CSIC ORCID ; Aguilar, Fernando CSIC ORCID ; Lloret Iglesias, Lara CSIC ORCID; Pérez-Matute, Patricia; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Motilva, María-José CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessnutrients-13-03051-v2.pdf.jpg31-ago-2021Phenol Biological Metabolites as Food Intake Biomarkers, a Pending Signature for a Complete Understanding of the Beneficial Effects of the Mediterranean DietMosele, Juana I.; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo de revisión
openAccess1-s2.0-S030881462200574X-main.pdf.jpg1-ago-2022Phenol metabolic fingerprint and selection of intake biomarkers after acute and sustained consumption of red-fleshed apple versus common apple in humans. The AppleCOR studyMacià, Alba; Romero, María Paz; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Ludwig, Iziar A.; Pedret, Anna; Valls, Rosa-Maria; Salamanca, Patricia; Solá, Rosa; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Rubió, Lauraartículo
openAccessphenol_virgin_olive_oil_macrophage_cholesterol.pdf.jpg3-ago-2020Phenol-enriched virgin olive oil promotes macrophage-specific reverse cholesterol transport in vivoCedó, Lídia; Fernández-Castillejo, Sara; Rubió, Laura; Metso, Jari; Santos, David; Muñoz-Aguayo, Daniel; Rivas-Urbina, Andrea; Tondo, Mireia; Méndez-Lara, Karen Alejandra; Farràs, Marta; Jauhiainen, Matti; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Fitó, Montserrat; Blanco-Vaca, Francisco; Solà, Rosa; Escolà-Gil, Joan Carlesartículo
openAccessmosele-et-al-2023-phenolic-composition-of-red-and-white-wine-byproducts-from-different-grapevine-cultivars-from-la.pdf.jpg6-dic-2023Phenolic Composition of Red and White Wine Byproducts from Different Grapevine Cultivars from La Rioja (Spain) and How This Is Affected by the Winemaking ProcessMosele, Juana I.; Souza da Costa, Bianca CSIC ORCID; Bobadilla, Silvia; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-ene-2021Phosphoproteomic analysis and protein-protein interaction of rat aorta GJA1 and rat heart FKBP1A after secoiridoids consumption from virgin olive oil: A functional proteomics approachPedret, Anna; Catalán, Úrsula; Rubió, Laura; Baiges, Isabel; Herrero, Pol; Piñol-Felis, Carme; Rodríguez-Calvo, Ricardo; Canela, Núria; Fernández-Castillejo, Sara; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Solá, Rosaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-sep-2017Phytosterol-mediated inhibition of intestinal cholesterol absorption in mice is independent of liver X receptorCedó, Lídia; Santos, David; Ludwig, Iziar A.; Silvennoinen, Reija; García-León, Annabel; Kaipiainen, Leena; Carbó. José M.; Valledor, Annabel F.; Gylling, Helena; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Kovanen, Petri T.; Lee-Rueckert, Miriam; Blanco-Vaca, Francisco; Escolà-Gil, Joan Carlesartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-oct-2023Red wine supplementation reduces brain amyloid beta accumulation in a APP/PS1 mouse model of Alzheimer's disease: Dose response studyÍñiguez, María; Recio-Fernández, Emma; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Izco, M.; Alvarez-Erviti, Lydia; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Pérez-Matute, Patriciapóster de congreso
openAccessnutrients-14-01047-v2.pdf.jpg28-feb-2022Red-fleshed apples rich in anthocyanins and white-fleshed apples modulate the aorta and heart proteome in hypercholesterolaemic rats. The AppleCOR studyCatalán, Úrsula; Pedret, Anna; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Rubió, Laura; Piñol-Felis, Carme; Sandoval-Ramírez, Berner Andrée; Companys, Judith; Foguet, Elisabet; Herrero, Pol; Canela, Núria; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Solá, Rosaartículo
openAccessRelationship_between.pdf.jpg10-oct-2020Relationship between wine consumption, diet and 3 microbiome modulation in Alzheimer's diseaseMoreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Peñalvo, José L.; Pérez-Matute, Patricia; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-may-2022Resistencia a la insulina y Enfermedad de Alzheimer prodrómica en la Comunidad de La Rioja: primeras impresionesMartí Sánchez, T.; López-Álava, Sara; Matute Tobías, Belinda; Julián-Villaverde, Francisco; Pérez-Matute, Patricia; Lozano-Ochoa, Cristina; Yuste, Silvia CSIC ORCID; Recio-Fernández, Emma; Íñiguez, María; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Marzo Sola, M. E.comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-sep-2018Seasonal variability of phytochemical composition of new red-fleshed apple varieties compared with traditional and new white-fleshed varietiesBars-Cortina, David; Macià, Alba; Iglesias, Ignasi; Garanto, Xavier; Motilva, María-José CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg21-jun-2021Targeted UHPLC-QqQ-MS/MS metabolomics for phenol identification in grapevine and wine: Study of a Tempranillo clone with a dark-blue berry colourFerradas, Yolanda CSIC ORCID; Royo, Carolina CSIC ORCID; Martínez-Zapater, José M. CSIC ORCID; Motilva, María-José CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-may-2019The intake of olive oil phenolic compounds promotes macrophage-specific reverse cholesterol transport in vivoCedó, Lídia; Fernández-Castillejo, Sara; Rubió, Laura; Metso, Jari; Santos, D.; Muñoz, D.; Rivas-Urbina, Andrea; Méndez-Lara, Karen Alejandra; Farràs, Marta; Jauhiainen, Matti; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Fitó, Montserrat; Blanco-Vaca, Francisco; Solá, Rosa; Escolà-Gil, Joan Carlespóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Thermal and non-thermal processing of red-fleshed apple: how are (poly)phenol composition and bioavailability affected?Yuste, Silvia CSIC ORCID; Macià, Alba; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Prieto-Diez, Neus; Romero, María Paz; Pedret, Anna; Solá, Rosa; Ludwig, Iziar A.; Rubió, Lauraartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2018Validation of dried blood spot cards to determine apple phenolic metabolites in human blood and plasma after an acute intake of red-fleshed apple snackYuste, Silvia CSIC ORCID; Macià, Alba; Ludwig, Iziar A.; Romero, María Paz; Fernández-Castillejo, Sara; Catalán, Úrsula; Motilva, María-José CSIC ORCID ; Rubió, Lauraartículo