Mostrando resultados 3 a 22 de 43
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2019 | Changes in the ruminal fermentative activity by including urea as a protein replacement in fattening lamb diets | Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 1998 | Comparative digestibility and digesta flow kinetics in two breeds of sheep | Ranilla, María José CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1997 | A comparative study of ruminal activity in Churra and Merino sheep offered alfalfa hay | Ranilla, María José CSIC ORCID ; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1996 | Comparison of chemical composition and in vitro organic matter digestibility of herbage samples at different stages of maturity before and after collection through oesophageal fistula | Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Fernández Bermúdez, Florentino | artículo |
openAccess | | may-1993 | Composición química y degradabilidad ruminal del residuo resultante de la obtención de agar | Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Peláez, Rodrigo; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | may-1993 | Degradación ruminal de algunas comunidades vegetales de pastos de montaña: comparación entre ovejas churras y merinas | Ranilla, María José CSIC ORCID ; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 1993 | Degradación ruminal de henos de prado permanente: efecto del grado de madurez | Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; González, Jesús Salvador CSIC; Ovejero, Francisco J.; Valdés, Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2019 | Digestibility, nitrogen balance and weight gain in sheep fed with diets supplemented with different seaweeds | Rjiba-Ktita, S.; Chermiti, A.; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1-dic-2020 | Early feed restriction of ewe lambs and effects on male offspring during the fattening period | Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Santos Baza, Alba CSIC ; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | may-1999 | Efecto de la relación forraje: concentrado en raciones completas para el ganado ovino. 1. Ingestión voluntaria y digestibilidad | Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; González, Jesús Salvador CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | may-1999 | Efecto de la relación forraje: concentrado en raciones completas para el ganado ovino. 2. Ritmo de paso de la fase sólida de la digesta | Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Ranilla, María José CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; González, Jesús Salvador CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | may-1999 | Efecto del nivel de ingestión sobre el flujo duodenal de nitrógeno microbiano en ovejas alimentadas con raciones completas | Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID ; González, Jesús Salvador CSIC; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2020 | Effect of age of regrowth, chemical composition and secondary metabolites on the digestibility of Leucaena leucocephala in the Cauto Valley, Cuba | Verdecia, D.M.; Herrera, R.S.; Ramírez, J.L.; Leonard, I.; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Arceo, Y.; Paumier, M.; Santana, A.; Álvarez, Y.; Méndez, Y.; López, Secundino CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 21-nov-2020 | Effect of Dietary Crude Protein on Animal Performance, Blood Biochemistry Profile, Ruminal Fermentation Parameters and Carcass and Meat Quality of Heavy Fattening Assaf Lambs | Saro Higuera, Cristina CSIC ORCID; Mateo, Javier; Caro, Irma; Carballo, Diego Eloy; Fernández Gutiérrez, Miguel CSIC ORCID ; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 10-dic-2020 | Effects of Birth Weight on Animal Performance, Fattening Traits and Meat Quality of Lambs | Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Santos Baza, Alba CSIC ; Mateo, Javier; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Effects of birth weight on meat fatty acid profile of fattening lambs | Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Santos Baza, Alba CSIC ; Frutos, Javier CSIC ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2018 | Effects of cinnamaldehyde on microbial protein synthesis and bacterial diversity in Rusitec | García Rodríguez, J.; Carro Travieso, Mª Dolores CSIC ORCID; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID ; Ranilla, María José CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 1994 | Effects of herbage allowance on the intake of churra ewes | Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Mantecón, Ángel R. CSIC ORCID ; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Fernández Bermúdez, Florentino | capítulo de libro |
openAccess | | abr-2016 | Effects of the inclusion of flaxseed and quercetin in the diet of fattening lambs on ruminal microbiota, in vitro fermentation and biohydrogenation of fatty acids | Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Bodas, Raúl CSIC ORCID; Tejido, María L. CSIC; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID ; Valdés, Carmen CSIC ORCID ; López, Secundino CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Ensilado de remolacha: composición química, parámetros de fermentación y utilización de la tecnología de espectroscopía de reflectancia en el infrarrojo cercano (NIRS) para la identificación de distintas variedades | Valdés, Carmen CSIC ORCID ; Andrés, Sonia CSIC ORCID ; Tejido, María L. CSIC; García, R.; Giráldez, Francisco Javier CSIC ORCID | comunicación de congreso |