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openAccessImplicaciones de la reducción de los niveles de uso de nitratos y nitritos..pdf.jpg2013Implicaciones de la reducción de los niveles de uso de nitratos y nitritos en la seguridad, conservación, características sensoriales y modificaciones tecnológicas de los productos cárnicos crudos-curados.Arnau Arboix, Jacint; Guàrdia, M. Dolors; Gratacós-Cubarsí, Marta; Fernández, Manuela; Hierro, Eva; Roncalés, Pedro; Carballo, José CSIC ORCID ; Villegas, Beatriz CSIC; Ruiz, Jorge; Sanjuan, Neuscapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Incorporation of sardine surimi in Bologna sausage containing different fat levelsCavestany Velasco, Marta; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Carballo, José CSIC ORCID artículo
openAccessInfluence_of_Alginate_and_Microbial_Transglutaminase_as_binding_ingredients_on_restructured fish muscle processed at low temperature..pdf.jpg2008Influence of alginate and microbial transglutaminase as binding ingredients on restructured fish muscle processed at low temperatureMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Influence of electrical stimulation on lamb quality during forzen storageCarballo, José CSIC ORCID ; García-Matamoros. E; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1988Influence of low voltage electrical stimulation and rate of chilling on post-mortem glucolysis in lambCarballo, José CSIC ORCID ; García-Matamoros. E; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Influence of Thermal Treatment on Gelation of Actomyosin from Different MyosystemsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Microbial inactivation in meat products by pressure/temperature processingLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Microbial transglutaminase and caseinate as cold set binders: Influence of meat species and chilling storageCarballo, José CSIC ORCID ; Ayo, J.; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1999Microbiological changes in pressurized, prepackaged sliced cooked hamLópez Caballero, M. E. CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Modificación de los nitratos y nitritos durante la maduración de fuets elaborados con diferentes niveles de sales nitrificantesCarballo, José CSIC ORCID ; Andrade, Silviacapítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Morphology and texture of bologna sausage as related to content of fat, starch and egg whiteCarballo, José CSIC ORCID ; Fernández, P. CSIC; Barreto, G.; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Physicochemical and sensory characteristics of restructured beef steak with added walnutsJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Serrano, A.; Ayo, J.; Solas, M. Teresa; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Physicochemical and sensory properties of healthier frankfurters as affected by walnut and fat contentAyo, J.; Carballo, José CSIC ORCID ; Solas, M. Teresa; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Physicochemical properties of low sodium frankfurter with added walnut: Effect of transglutaminase combined with caseinate, KCl and dietary fibre as salt replacersJiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ayo, M. J.; Carballo, José CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Plasma protein and soy fiber content effect on bologna sausage properties as influenced by fat levelCofrades, Susana CSIC ORCID; Guerra, M. A.; Carballo, José CSIC ORCID ; Fernández Martín, Fernando CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Pressure-assisted gelation of chemically modified poultry meat battersCarballo, José CSIC ORCID ; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Pressure/Heat Combinations on Pork Meat Batters: Protein Thermal Behavior and Product Rheological PropertiesFernández Martín, Fernando CSIC; Fernández, Paloma; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1993Protein concentration, pH and ionic strength affect apparent viscosity of actomyosinCofrades, Susana CSIC ORCID; Careche, Mercedes CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccess2015Quality importance of raw material fish muscle (Merluccius capensis) in restructured products Use of microbial TransglutaminaseNúñez-Flores, R. CSIC; Cando, Deysi CSIC; Díaz, Silvia; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
openAccessRaw-appearing_ Restructured_ fish_ models_ made_ with _Sodium.pdf.jpg2013Raw-appearing Restructured fish models made with Sodium alginate or Microbial transglutaminase and effect of chilled storage | Reestrutura do modelo peixe feito com transglutaminase alginato de sódio e microbiana e o efeito do armazenamento refrigeradoMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Carballo, José CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo