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openAccessEffect of alkalis.pdf.jpg2012Effect of alkalis on konjac glucomannan gels for use as potential gelling agents in restructured seafood productsHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Effect of different storage methods on some functional properties of sardine muscleHuidobro, Almudena; Pardo, Maria Victoria; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSIC artículo
openAccesseffectisolate.pdf.jpg2022Effect of different technological factors on the gelation of a low-lectin bean protein isolateMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Díaz, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Domínguez-Timón, Fátima CSIC; Varela, Alejandro; Tovar, C. A.; Pedrosa, Mercedes M.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of freezing and cooking on the texture and electrophoretic pattern of the proteins of octopus arms (Octopus vulgaris) | Efecto de la congelación y cocción sobre la textura y patrón electroforético de las proteínas de brazos de pulpo (Octopus vulgaris)Reyes, G.; Nirchio, M.; Bello, R.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of freezing and frozen storage on restructured FISH prototypes made withglucomannan and FISH minceSólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.artículo
openAccesseffectgel.pdf.jpg2021Effect of frozen storage on the viscoelastic properties of mixed legume-surimi gelsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effect of heating temperature and sodium chloride concentration on ultrastructure and texture of gels made from giant squid (Dosidicus gigas) with addition of starch, l-carrageenan and egg whiteGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effect of heating temperature and sodium chloride concentration on ultrastructure and texture of gels made from giant squid (Dosidicus gigas) with addition of starch, ι-carrageenan and egg whiteGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of High Pressure and/or Temperature over Gelation of Isolated Hake MyofibrilsCando, Deysi CSIC; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Tovar, C. A.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Effect of high pressure on reduced sodium chloride surimi gelsCando, Deysi CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
openAccesseffectmeat.pdf.jpg2019Effect of high pressure processing on heat-induced gelling capacity of blue crab (Callinectes sapidus) meatMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Martínez, M. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Effect of high pressure processing on heat-induced gelling capacity of blue crab (Callinectes sapidus) meatMartínez-Maldonado, M. A.; Velazquez, G.; Ramírez de León, José Alberto; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of high pressure treatment on the structural, mechanical and rheological properties of glucomannan gelsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Effect of high-pressure and/or microbial transglutaminase on physicochemical, rheological and microstructural properties of flying fish surimiHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
openAccessEffect of high-pressure on the viscoelastic properties of aqueous glucomannan dispersions.pdf.jpg2013Effect of high-pressure on the viscoelastic properties of aqueous glucomannan dispersionsBargiela, Verónica; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.capítulo de libro
openAccessEffect_ of.pdf.jpg2014Effect of KGM deacetylation on the physicochemical rheological and structural properties of glucomannan gels.Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessglucomannan.pdf.jpg2017Effect of long-term frozen storage on the rheological properties of pressurized glucomannan gelsHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Piñeiro, Lorena; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.artículo
embargoedAccessmicrobialtransglutaminase.pdf.jpg1-ene-2021Effect of microbial transglutaminase on the production of fish myofibrillar and vegetable protein-based productsMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Pedrosa, M. M.; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Effect of pH and the presence of NaCl on some hydration properties of collagenous material from trout (Salmo irideus Gibb) muscle and skinMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Effect of rigor mortis and ageing on collagen in trout (Salmo irideus) muscleMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo