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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Chilled storage of pressurized octopus (Octopus vulgaris) muscleHurtado, José L.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Collagen characteristics of farmed Atlantic salmon with firm and soft fillet textureMoreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Fernández Martín, Fernando CSIC; Mørkøre, T.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Collagen in the muscles and skins of marine animalsSikorski, Zdzislaw, E; Borderías, A. Javier CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Combined effect of aminoacids and microbial transglutaminase on gelation of low salt surimi content under high pressure processingCando, Deysi CSIC; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Combined Effect of High Hydrostatic Pressure and Lysine or Cystine Addition in Low-Grade Surimi Gelation with Low Salt ContentCando, Deysi CSIC; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Skåra, Tartículo
openAccessComparative_effect_of high-pressure_and_pH_on... dispersions.pdf.jpg2013Comparative effect of high-pressure and pH on the viscoelastic characteristics of aqueous glucomannan dispersionsBargiela, Verónica; Tovar, C. A.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Comparison of bioactive compounds content and techno-functional properties of pea and bean flours and their protein isolatesPedrosa, Mercedes M.; Varela, Alejandro; Domínguez-Timón, Fátima; Tovar, C. A.; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Díaz, M. Teresaartículo
openAccessES2281282B1.pdf.jpg16-Aug-2008Conformación de miotomos o mioseptos en productos pesqueros reestructuradosBorderías, A. Javier CSIC ORCID ; Carballo, José CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDpatente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Developing functional seafood productsCareche, Mercedes CSIC ORCID ; Saura Calixto, Fulgencio D. CSIC; Díaz Rubio, M. Elena CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Sánchez Alonso, Isabel CSIC ORCID ; Carmona, Pedro CSIC; Sánchez González, I.; Larsen E.H.capítulo de libro
openAccess1490732.pdf.jpgApr-2019Development of bioprocesses for the integral valorisation of fish discardsVázquez, José Antonio CSIC ORCID; Fernández-Compás, Andrea; Blanco Comesaña, M.; Rodríguez-Amado, I. CSIC ORCID; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Pérez Martín, Ricardo Isaac CSIC ORCIDartículo
openAccessdietasalmo.pdf.jpg2020Dietary inclusion of Antarctic krill meal during the finishing feed period improves health and fillet quality of Atlantic salmon (Salmo salar L.)Mørkøre, Turid; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Larsson, Thomas; Hellberg, Hege; Hatlen, Bjarne; Helge Romarheim, Odd; Ruyter, Bente; Lazado, Carlo C.; Jiménez-Guerrero, Raúl; Bjerke, Målfrid T.; Benitez-Santana, Tibiabin; Krasnov, Alekseiartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Different additives to enhance the gelation of surimi gel with reduced sodium contentCando, Deysi CSIC; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Distribution and hardness of muscle connective tissue in hake (Merluccius merluccius L.) and trout (Salmo irideus gibb)Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessEffect of alkalis.pdf.jpg2012Effect of alkalis on konjac glucomannan gels for use as potential gelling agents in restructured seafood productsHerranz, Beatriz CSIC ORCID ; Tovar, C. A.; Sólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Effect of different storage methods on some functional properties of sardine muscleHuidobro, Almudena; Pardo, M. V.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tejada Yábar, Margarita CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of freezing and cooking on the texture and electrophoretic pattern of the proteins of octopus arms (Octopus vulgaris) | Efecto de la congelación y cocción sobre la textura y patrón electroforético de las proteínas de brazos de pulpo (Octopus vulgaris)Reyes, G.; Nirchio, M.; Bello, R.; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of freezing and frozen storage on restructured FISH prototypes made withglucomannan and FISH minceSólo de Zaldívar, M. Beatriz CSIC ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Tovar, C. A.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effect of heating temperature and sodium chloride concentration on ultrastructure and texture of gels made from giant squid (Dosidicus gigas) with addition of starch, l-carrageenan and egg whiteGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effect of heating temperature and sodium chloride concentration on ultrastructure and texture of gels made from giant squid (Dosidicus gigas) with addition of starch, ι-carrageenan and egg whiteGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of High Pressure and/or Temperature over Gelation of Isolated Hake MyofibrilsCando, Deysi CSIC; Moreno Conde, Helena María CSIC ORCID; Tovar, C. A.; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo