English   español  

Navegación por Autor rp13679

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 108 a 127 de 137 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2023Natural pigments of plant origin: Classification, extraction and application in foodsRodríguez-Mena, Azucena; Ochoa-Martínez, Luz A.; González-Herrera, Silvia Marina; Rutiaga-Quiñones, Olga Miriam; González-Laredo, Rubén Francisco; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccessManual_Nutricion_Kelloggs_24.pdf.jpgmay-2012Nutrición y salud ocularOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Nutrigenómica, alimentación y salud. Estudio de ProspectivaCarreres, José E.; Muñoz, Emilio CSIC ORCID ; Pérez-Tur, Jordi CSIC ORCID ; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Gueimonde Fernández, Miguel CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Nutritional approach for designing meat-based functional food products with nutsOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Herrero, Carmen CSIC ORCID; Blanco, Inmaculadaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Nutritional profile of restructured beef steak with added walnutsSerrano, A.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero-Barbudo, Carmen; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCIDartículo
openAccessPapel_leguminosas_aceptado_Act_Diet_2010_Olmedilla.pdf.jpgabr-2010Papel de las leguminosas en la alimentación actualOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martín Pedrosa, Mercedes; Farré Rovir, R.; Asensio Vegas, Carmenartículo
openAccesspredicintak.pdf.jpg2021Predictors of macular pigment and contrast threshold in Spanish healthy normolipemic subjects (45–65 years) with habitual food intakeOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Rodríguez-Rodríguez, Elena; Beltrán de Miguel, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Sánchez-Prieto, Milagros CSICartículo
openAccessproantobiomar.pdf.jpg2019Proanthocyanidins, a class of dietary polyphenols: assessment in feces as potential intake biomarkerMagdaleno-Tapia, Cristina; Quifer-Rada, Paola; Rodríguez-Rodríguez, Elena; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Waterhouse, Andrew L.; Lamuela-Raventós, Rosa M.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessIF_CarnicosIII.pdf.jpgjun-2005Productos cárnicos funcionales preparados con nuez. Evaluación del efecto funcional. Parte 3Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
openAccessIF_AGROCSIC-ProdCarnicosI.pdf.jpgdic-2004Productos cárnicos funcionales preparados con nuez. Parte 1Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessoct-2004Pulsed electric fields–processed orange juice consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes in healthy humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1984Reliable separation of xylitol from some carbohydrates and polyols by high performance liquid chromatographyVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martin-Villa, C.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Risk assessment of lutein and lycopeneGranado, F.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Seasonal variation of serum α- and β-cryptoxanthin and 25-OH-vitamin D3 in women with osteoporosisGranado-Lorencio, F.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero Barbudo, C; Blanco Navarro, I; Pérez-Sacristán, Belénartículo
closedAccess2007Short and mid-term bioavailability of flavanones from oranges in humansPascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Simultaneous determination of vitamins A, E and 25-OH-vitamin D: Application in clinical assessmentsGranado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero, Carmen CSIC ORCID; Blanco, Inmaculada; Blázquez-García, Silvia; Pérez-Sacristán, Belénartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Simultaneous measurement of retinol, α-tocopherol and six carotenoids in human plasma by using an isocratic reversed-phase HPLC methodKarppi, Jouni; Nurmi, Tarja; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Nyyssönen, Kristiinaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Software application for the calculation of dietary intake of individual carotenoids and of its contribution to vitamin A intake.Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Beltrán de Miguel, Beatriz; Cuadrado Vives, Carmen; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccessstatusvege.pdf.jpg2022Status and dietary intake of phytoene and phytofluene in Spanish adults and the effect of a four-week dietary intervention with lutein-rich fruits or vegetablesRodríguez-Rodríguez, Elena; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Sánchez-Prieto, Milagros CSIC; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Suitability of 3-point versus 7-point postprandial retinyl palmitate AUC in human bioavailability studiesHerrero-Barbudo, Carmen; Granado-Lorencio, F.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo