Mostrando resultados 104 a 123 de 137
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 3-jun-2014 | Markers of lutein and zeaxanthin status in two age groups of men and women: dietary intake, serum concentrations, lipid profile and macular pigment optical density | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Beltrán de Miguel, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Cuadrado Vives, Carmen | artículo |
closedAccess | | mar-2006 | Mediterranean vegetable soup consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes, prostaglandin E2 and monocyte chemotactic protein-1 in healthy humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1-feb-2008 | Modified-atmosphere packaging (MAP) does not affect the bioavailability of tocopherols and carotenoids from broccoli in humans: A cross-over study | Granado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero-Barbudo, Carmen; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Martínez, José Antonio; Pérez-Sacristán, Belén; Blanco-Navarro, Inmaculada | artículo |
openAccess | | 2011 | Multidisciplinary consensus on the approach to hospital malnutrition in Spain. | García de Lorenzo, Abelardo; Álvarez Hernández, J.; Planas, M.; Burgos, R.; Araujo, Katiúscia; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Natural pigments of plant origin: Classification, extraction and application in foods | Rodríguez-Mena, Azucena; Ochoa-Martínez, Luz A.; González-Herrera, Silvia Marina; Rutiaga-Quiñones, Olga Miriam; González-Laredo, Rubén Francisco; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | may-2012 | Nutrición y salud ocular | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2009 | Nutrigenómica, alimentación y salud. Estudio de Prospectiva | Carreres, José E.; Muñoz, Emilio CSIC ORCID ; Pérez-Tur, Jordi CSIC ORCID ; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Gueimonde Fernández, Miguel CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID | libro |
closedAccess | | 2006 | Nutritional approach for designing meat-based functional food products with nuts | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Herrero, Carmen CSIC ORCID; Blanco, Inmaculada | artículo |
closedAccess | | 2005 | Nutritional profile of restructured beef steak with added walnuts | Serrano, A.; Cofrades, Susana CSIC ORCID; Ruiz-Capillas, Claudia CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero-Barbudo, Carmen; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | abr-2010 | Papel de las leguminosas en la alimentación actual | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martín Pedrosa, Mercedes; Farré Rovir, R.; Asensio Vegas, Carmen | artículo |
openAccess | | 2021 | Predictors of macular pigment and contrast threshold in Spanish healthy normolipemic subjects (45–65 years) with habitual food intake | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Rodríguez-Rodríguez, Elena; Beltrán de Miguel, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Sánchez-Prieto, Milagros CSIC | artículo |
openAccess | | 2019 | Proanthocyanidins, a class of dietary polyphenols: assessment in feces as potential intake biomarker | Magdaleno-Tapia, Cristina; Quifer-Rada, Paola; Rodríguez-Rodríguez, Elena; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Waterhouse, Andrew L.; Lamuela-Raventós, Rosa M.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, Jara CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | jun-2005 | Productos cárnicos funcionales preparados con nuez. Evaluación del efecto funcional. Parte 3 | Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Blanco-Navarro, Inmaculada; Sánchez-Muniz, F. J. | artículo |
openAccess | | dic-2004 | Productos cárnicos funcionales preparados con nuez. Parte 1 | Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | oct-2004 | Pulsed electric fields–processed orange juice consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes in healthy humans | Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1984 | Reliable separation of xylitol from some carbohydrates and polyols by high performance liquid chromatography | Vidal-Valverde, Concepción CSIC ; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Martin-Villa, C. | artículo |
closedAccess | | 2007 | Risk assessment of lutein and lycopene | Granado, F.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2008 | Seasonal variation of serum α- and β-cryptoxanthin and 25-OH-vitamin D3 in women with osteoporosis | Granado-Lorencio, F.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero Barbudo, C; Blanco Navarro, I; Pérez-Sacristán, Belén | artículo |
closedAccess | | 2007 | Short and mid-term bioavailability of flavanones from oranges in humans | Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Sánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2006 | Simultaneous determination of vitamins A, E and 25-OH-vitamin D: Application in clinical assessments | Granado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero, Carmen CSIC ORCID; Blanco, Inmaculada; Blázquez-García, Silvia; Pérez-Sacristán, Belén | artículo |