English   español  

Navegación por Autor rp13679

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 86 a 105 de 137 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1985High performance liquid chromato-graphic systems to separate and quantify a mixture of nine sugars and four polyolsVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Martin-Villa, C.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Blanco, I.artículo
closedAccessjul-2003High-Pressurized Orange Juice Consumption Affects Plasma Vitamin C, Antioxidative Status and Inflammatory Markers in Healthy HumansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Hypocarotenemia after Bariatric Surgery: A Preliminary StudyGranado-Lorencio, F.; Herrero-Barbudo, Carmen; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, B.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Impact of improved fat-meat products consumption on anthropometric markers and nutrient intakes of male volunteers at increased cardiovascular riskCelada, Paloma; Delgado-Pando, Gonzalo CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Jiménez Colmenero, Francisco CSIC ORCID; Ruperto, Mar; Sánchez-Muniz, F. J.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1982Improved separation of polyols and carbohydrates by high performance liquid chromatographyVidal-Valverde, Concepción CSIC ; Martin-Villa, C.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID artículo
openAccessIn_vitro_bioaccessibility.pdf.jpg2007In Vitro and in vivo bioavailability of carotenoids and tocopherols from fruits and vegetables: A complementary approach.Granado-Lorencio, F.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero Barbudo, C; Pérez-Sacristán, Belén; Blanco-Navarro, Inmaculadaartículo
openAccessinvitototo.pdf.jpg2016In vitro and in vivo effects of lutein against cisplatin-induced ototoxicityRoldán-Fidalgo, A.; Martín Saldaña, S.; Trinidad, A.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Rodríguez-Valiente, A.; García-Berrocal, José Ramón; Ramírez-Camacho, R.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007In vitro bioaccessibility of carotenoids and tocopherols from fruits and vegetablesGranado Lorencio, Fernando; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Herrero, Carmen CSIC ORCID; Blanco, Inmaculada; Pérez-Sacristán, Belén; Blázquez-García, Silviaartículo
closedAccess2005Intake of Mediterranean vegetable soup treated by pulsed electric fields affects plasma vitamin C and antioxidant biomarkers in humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Elez-Martínez, Pedro; Martín-Belloso, Olga; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022Interlaboratory exercise for the analysis of carotenoids and related compounds in dried mango fruit (Mangifera indica L.)Villacís-Chiriboga, José; Jacobs, Gabriel; Van Camp, John; Elst, Kathy; Ruales, Jenny; Marcillo-Parra, Verónica; Böhm, Volker; Bunea, Andrea; Cirlini, Martina; Craft, Neal; De Meulenaer, Bruno; Dias, Maria da Graça; Lazzarino, Giacomo; Meléndez-Martínez, Antonio J.; Versloot, Pieter; Mercadante, Adriana Z.; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Ortiz-Ulloa, Johana; Stinco, Carla M.; Voorspoels, Stefanartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Intervention Studies in HumansOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessnutrients-11-01533.pdf.jpg5-jul-2019Lack of a synergistic Effect on cardiometabolic and redox markers in a dietary supplementation with anthocyanins and xanthophylls in postmenopausal womenEstévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Can-Cauich, Cesar Abraham; Veses, Ana M. CSIC ORCID ; Álvarez Acero, Inmaculada CSIC ORCID; Martínez-Bartolomé, Miguel A. CSIC ORCID; San Román, Ricardo; Cámara, Montaña; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID artículo
openAccesscap4vitaminer.pdf.jpg2017Las vitaminas, carotenoides y mineralesOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess11suplesencial.pdf.jpg2017Los suplementos con antioxidantes y ácidos grasos esencialesOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Casaroli-Marano, Ricardo; García-Medina, José J.; Pinazo-Durán, María D.capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Lutein and zeaxanthin status markers (serum and macular pigment) and their dietary intake in Spanish subjects aged 45-65 yearsOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Beltrán de Miguel, Beatriz; Rodríguez-Rodríguez, Elena; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Sánchez-Prieto, Milagros CSICpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-sep-2013Lutein and zeaxanthin status. Dietary intake, serum concentrations and macular pigment density in Spanish subjectsOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Beltrán de Miguel, Beatriz; Cuadrado Vives, Carmencomunicación de congreso
closedAccessluteizeaxacept.pdf.jpg2016Lutein and zeaxanthin supplied by red/orange foods and fruits are more closely associated with macular pigment optical density than those from green vegetables in Spanish subjectsEstévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Beltrán de Miguel, Beatriz; Cuadrado Vives, Carmenartículo
closedAccessfeb-2010Lutein bioavailability from lutein ester-fortified fermented milk: in vivo and in vitro studyGranado Lorencio, Fernando; Herrero-Barbudo, Carmen; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Blanco-Navarro, Inmaculada; Pérez-Sacristán, Belénartículo
openAccess3-jun-2014Markers of lutein and zeaxanthin status in two age groups of men and women: dietary intake, serum concentrations, lipid profile and macular pigment optical densityOlmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Beltrán de Miguel, Beatriz; Estévez Santiago, Rocío CSIC ORCID; Cuadrado Vives, Carmenartículo
closedAccessmar-2006Mediterranean vegetable soup consumption increases plasma vitamin C and decreases F2-isoprostanes, prostaglandin E2 and monocyte chemotactic protein-1 in healthy humansSánchez-Moreno, Concepción CSIC ORCID ; Cano, M. Pilar CSIC ORCID ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Plaza, Lucía CSIC ORCID; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; Granado Lorencio, Fernando; Martín, Antonio CSIC ORCIDartículo