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openAccesslibro panificacion-2007.pdf.jpg2007De tales harinas, tales panes. Granos, harinas y productos de panificación en IberoaméricaLeón, Alberto Edel; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Gómez Pallarés, Manuel; Brites, Carla; Haros, Monika CSIC ORCID ; Trigo, Maria João; Pedroza Islas, Ruth; Pérez Sira, Elevina E.; Gularte, Márcia Arocha; Igrejas, Gilberto; Collar, Concha CSIC ORCID; Repo-Carrasco, Ritva; Cortez, Gladys; Onofre Montes, Rafael; Quispe Villalpando, Lidia; Ramos Calderón, Isabel; Puppo, María Cecilia; Gularte, Márcia Arocha; Pérez, Gabriela T.; Ribotta, Pablo D.; Añón, María Cristina; Oliete, Bonastre; Ronayne, Patricia; Benedito Mengod, Carmen libro
openAccessfoods-12-01411-v2.pdf.jpg26-mar-2023Techno-Functional and Rheological Properties of Alternative Plant-Based FloursBadia-Olmos, Celia; Laguna Cruañes, Laura CSIC ORCID; Haros, Monika CSIC ORCID ; Tárrega, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccesspeerj-4442.pdf.jpg2018The impact of different agroecological conditions on the nutritional composition of quinoa seedsReguera, M.; Conesa, C. M.; Gil Gómez, A.; Haros, Monika CSIC ORCID ; Pérez Casas, M. Á.; Briones Labarca, V.; Bolaños, Luis; Bonilla, Ildefonso; Álvarez, R.; Pinto, K.; Mújica, Ángel; Bascuñán-Godoy, Luisaartículo
openAccessWO2011117452A1.pdf.jpg29-sep-2011Truncated phytases of bifidobacteria and uses thereofHaros, Monika CSIC ORCID ; Monedero, Vicente CSIC ORCID; Yebra, María Jesús CSIC ORCID; Tamayo Ramos, Juan Antonio CSIC ORCID CVNsolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg11-oct-2001Use of fungal phytase to improve breadmaking performance of whole wheat breadHaros, Monika CSIC ORCID ; Rosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Benedito Mengod, Carmen artículo
openAccessArslan-FSTI2021.pdf.jpg3-may-2021Wet milling of buckwheat cultivars and some quality properties of the fractionsArslan, Ayşenur; Haros, Monika CSIC ORCID ; Yalçın, Erkan; Güneş, Ahmetartículo
openAccessJCS-2014Wronkowska.pdf.jpg2014Wet-milling of buckwheat with hull and dehulled - The properties of the obtained starch fractionWronkowska, Małgorzata; Haros, Monika CSIC ORCID artículo
openAccessJ Cereal Science-Wholemeal wheat bread.pdf.jpg7-jul-2009Wholemeal wheat bread: A comparison of different breadmaking processes and fungal phytase additionRosell, Cristina M. CSIC ORCID ; Santos, Eva; Sanz Penella, Juan Mario CSIC; Haros, Monika CSIC ORCID artículo