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openAccessLactid_acid.pdf.jpg8-ene-2019Lactic acid bacteria as a live delivery system for the in situ production of nanobodies in the human gastrointestinal tractRío Lagar, Beatriz del CSIC ORCID ; Redruello, Begoña CSIC ORCID; Fernández García, María CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgmar-2013Lactic acid bacteria as source of gluten-degrading enzymesÁlvarez Sieiro, Patricia CSIC; Redruello, Begoña CSIC ORCID; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2012Lactobacillus casei strains isolated from cheese reduce biogenic amine accumulation in an experimental modelHerrero-Fresno, Ana CSIC; Martínez Álvarez, Noelia CSIC ORCID; Sánchez-Llana, Esther; Díaz, María CSIC ORCID; Fernández García, María CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg22-oct-2018Lactobacillus parabuchneri phages as biotechnological tool against histamine accumulation in cheeseLadero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Río Lagar, Beatriz del CSIC ORCID ; Sánchez-Llana, Esther; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessLactobacillus_parabuchneri.pdf.jpgoct-2018Lactobacillus parabuchneri produces histamine in refrigerated cheese at a temperature-dependent rateDíaz, María CSIC ORCID; Río Lagar, Beatriz del CSIC ORCID ; Sánchez-Llana, Esther; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Redruello, Begoña CSIC ORCID; Fernández García, María CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID artículo
openAccessLactobacillus_rossiae.pdf.jpg5-mar-2018Lactobacillus rossiae strain isolated from sourdough produces putrescine from arginine articleRío Lagar, Beatriz del CSIC ORCID ; Álvarez Sieiro, Patricia CSIC; Redruello, Begoña CSIC ORCID; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID ; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID artículo
openAccesslactose-mediated_carbon_Rio.pdf.jpgjun-2015Lactose-mediated carbon catabolite repression of putrescine production in dairy Lactococcus lactis is strain dependentRío Lagar, Beatriz del CSIC ORCID ; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Redruello, Begoña CSIC ORCID; Linares, Daniel M. CSIC; Fernández García, María CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID artículo
openAccessIPLA_AGROCSIC_2.pdf.jpgdic-2005Las aminas biógenas en los alimentosFernández García, María CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg29-jun-2015Las aminas biógenas: como convertir un problema en una herramientaRío Lagar, Beatriz del CSIC ORCID ; Linares, Daniel M. CSIC; Álvarez Sieiro, Patricia CSIC; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Redruello, Begoña CSIC ORCID; Fernández García, María CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgnov-2012Las bacterias del ácido láctico como fuente de enzimas capaces de degradar el glutenÁlvarez Sieiro, Patricia CSIC; Redruello, Begoña CSIC ORCID; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjul-2013Las bacterias del ácido láctico como vectores para la producción en el intestino delgado de enzimas capaces de degradar el glutenÁlvarez Sieiro, Patricia CSIC; Redruello, Begoña CSIC ORCID; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Magnetic immunochromatographic test for histamine detection in wineMoyano, Amanda; Salvador, María; Martínez-Garcia, Juan Carlos; Socoliuc, V.; Vékás, L.; Peddis, D.; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID ; Rivas, Montserrat; Blanco-López, María C.artículo
openAccessMastitis Modifies the Biogenic Amines-Perez.PDF.jpg1-sep-2016Mastitis modifies the biogenic amines profile in human milk, with significant changes in the presence of histamine, putrescine and sperminePérez, Marta M.; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Redruello, Begoña CSIC ORCID; Fernández, Leónides; Río Lagar, Beatriz del CSIC ORCID ; Rodríguez Gómez, Juan M.; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-may-2018Modelo in vitro para cuantificar la citotoxicidad de las aminas biógenas y las poliaminasRío Lagar, Beatriz del CSIC ORCID ; Redruello, Begoña CSIC ORCID; Linares, Daniel M. CSIC; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Ruas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID ; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessAEM-Mucina-Patricia.pdf.jpg25-ene-2008Mucin Degradation by Bifidobacterium Strains Isolated from the Human Intestinal MicrobiotaRuas-Madiedo, Patricia CSIC ORCID ; Gueimonde Fernández, Miguel CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID ; González de los Reyes-Gavilán, Clara CSIC ORCID ; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCIDartículo
closedAccessfeb-2007Multiplex PCR for the detection and identification of dairy bacteriophages in milkRío Lagar, Beatriz del CSIC ORCID ; Binetti, Ana; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID ; Hernández Magadán, Alfonso CSIC ORCID; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2012Multiplex qPCR for the detection and quantification of putrescine-producing lactic acid bacteria in dairy productsLadero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Cañedo, Elena CSIC; Pérez, Marta M.; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-sep-2019Multivariate analysis led to the identification of cheese profiles with high GABA contentRedruello, Begoña CSIC ORCID; Szwengiel, Artur; Fernández García, María CSIC ORCID ; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Pérez-García, Marta CSIC ORCID; Cruz Martín, María; Río Lagar, Beatriz del CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg10-jun-2015New insight into biogenic amines: towards solution and biotechnological applicationsLadero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Linares, Daniel M. CSIC; Díaz, María CSIC ORCID; Pérez, Marta M.; Martín, M. Cruz CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID ; Río Lagar, Beatriz del CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessWO2015177366A1.pdf.jpg26-nov-2015New strain of lactobacillus casei with ability to degrade the immunotoxic peptide from glutenÁlvarez Sieiro, Patricia CSIC; Álvarez Sieiro, María Cruz; Redruello, Begoña CSIC ORCID; Ladero Losada, Víctor Manuel CSIC ORCID ; Fernández García, María CSIC ORCID ; Álvarez González, Miguel Ángel CSIC ORCID solicitud de patente