English   español  

Navegación por Autor rp13517

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 72 a 87 de 87 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess1-s2.0-S0740002023001314-main.pdf.jpgoct-2023Reduction of ethanol content in wine with an improved combination of yeast strains and process conditionsGuindal, Andrea M.; Morales, Pilar CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-jun-2018Retos científicos y aplicaciones de levaduras alternativas en un contexto de cambio climáticoGonzález García, Ramón CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Mencher-Beltrán, Ana CSIC ORCID; Rodrigues, Alda Joao CSICcomunicación de congreso
openAccess1-jun-2022Saccharomyces cerevisiae responde de forma similar al co-cultivo o a una fracción enriquecida en vesículas extracelulares de Metschnikowia pulcherrimaMejías-Ortiz, Miguel CSIC ORCID ; Mencher-Beltrán, Ana CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessMicrobial Biotechnology - 2023 - Mejias‐Ortiz - Saccharomyces cerevisiae responds similarly to co‐culture or to a fraction.pdf.jpgmay-2023Saccharomyces cerevisiae responds similarly to co-culture or to a fraction enriched in Metschnikowia pulcherrima extracellular vesiclesMejías-Ortiz, Miguel CSIC ORCID ; Mencher-Beltrán, Ana CSIC ORCID; Morales, Pilar CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-jul-2017Scaling-up aerated fermentation for etanol reduction. Effect on wine aromaCuriel, José Antonio CSIC ORCID ; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Sáenz-Navajas, María-Pilar CSIC ORCID ; De-La-Fuente-Blanco, Arancha; Fernández-Zurbano, Purificación CSIC ORCID; Ferreira, Vicente CSIC ORCID; Morales, Pilar CSIC ORCID; González García, Ramón CSIC ORCID póster de congreso
openAccess27-nov-2023Softer wine with an improved combination of aeration and yeast strainsGonzález García, Ramón CSIC ORCID; Martín-Guindal, Andrea; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Juez, Cristina CSIC; López-Berges, Laura CSIC; Aguirrezábal, Rufino CSIC; Morales, Pilar CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-jul-2017Sulphite tolerance requires proper autophagic function in Saccharomyces cerevisiaeValero, Eva; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCIDpóster de congreso
openAccessArroyo-Yeast-2010.pdf.jpgdic-2010Susceptibility and resistance to ethanol in Saccharomyces strains isolated from wild and fermentative environmentsArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Salvadó, Zoel CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID ; Barrio, Eladio CSIC ORCID; Querol, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessF1000Res-2017-PerezTorrado.pdf.jpg12-sep-2017Transcriptomic analysis of Saccharomyces cerevisiae x Saccharomyces kudriavzevii hybrids during low temperature winemakingTronchoni, Jordi CSIC ORCID ; García Ríos, Estéfani CSIC ORCID; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID ; Querol, Amparo CSIC ORCID; Pérez-Torrado, Roberto CSIC ORCIDartículo
openAccessTronchoni et al BMC 2014.pdf.jpg4-jun-2014Transcriptomics of cryophilic Saccharomyces kudriavzevii reveals the key role of gene translation efficiency in cold stress adaptationsTronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Medina Muñoz, Víctor CSIC; Guillamón, José Manuel CSIC ORCID ; Querol, Amparo CSIC ORCID; Pérez-Torrado, Roberto CSIC ORCIDartículo
openAccessfmicb_2023_V14-1264341.pdf.jpg2023Understanding the transcriptomic response of Lactiplantibacillus pentosus LPG1 during Spanish-style green table olive fermentationsLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccess2019Vino con menos alcohol gracias a la fisiología de las levadurasGonzález García, Ramón CSIC ORCID ; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCIDartículo
openAccessWine yeast cells have similar transcriptomic response to extracellular vesicles or whole cells from other yeast species.pdf.jpg7-abr-2022Wine yeast cells have similar transcriptomic response to extracellular vesicles or whole cells from other yeast speciesMejías-Ortiz, Miguel CSIC ORCID ; Mencher-Beltrán, Ana CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg8-may-2022Yeast extracellular vesicles and whole cells induce similar transcriptomic responses by target wine yeast cellsMejías-Ortiz, Miguel CSIC ORCID ; Mencher-Beltrán, Ana CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-jun-2017Yeast interactions under winemaking conditions, attenuation of wine ethanol contentMorales, Pilar CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSIC; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2016Yeast physiological diversity and interspecies interactions under industrially relevant conditionsGonzález García, Ramón CSIC ORCID ; Morales, Pilar CSIC ORCID; Tronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Curiel, José Antonio CSIC ORCID ; Rodrigues, Alda Joao CSICcomunicación de congreso