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openAccessMolecules_2019_24_154.pdf.jpg2-ene-2019Green Natural ColorantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2020_FC_V321_126721.pdf.jpg15-ago-2020HPLC-hrTOF-MS study of copper chlorophylls: Composition of food colorants and biochemistry after ingestionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Benito, Itziar CSIC; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessmolecules_2022_27-06171.pdf.jpg20-sep-2022HPLC-MS2 Analysis of Chlorophylls in Green Teas Establishes Differences among VarietiesHerrera, Marta; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessacs.jafc.1c02815.pdf.jpg30-jul-2021In Vitro Bioaccessibility Protocol for ChlorophyllsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Herrera, Marta; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessFoodChem_2022_V386_132805.pdf.jpg30-ago-2022Influence of food composition on chlorophyll bioaccessibilityViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Herrera, Marta; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessPostprin_2018_CurrOrgChem_V22_P842.pdf.jpg30-jun-2019Mass Spectrometry of Non-allomerized Chlorophylls a and b Derivatives from PlantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessFoodResInt_2023_V173_113330.pdf.jpgnov-2023Mechanisms for the interaction of the milk fat globule membrane with the plasma membrane of gut epithelial cellsMartínez-Sánchez, Victoria CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Girón-Calle, Julio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccess2324000_B1.pdf.jpg14-may-2010Método de control analítico de la carne de cerdo ibérico para determinar su régimen de cebado antes del sacrificioLeón Camacho, Manuel CSIC ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Graciani Constante, Enrique CSICpatente
openAccessJAgriFoodChem_2022_2c00031_Roca.pdf.jpg15-mar-2022Multiomics Approach To Decipher the Origin of Chlorophyll Content in Virgin Olive OilQuiles, Carlos; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccess541.pdf.jpg30-nov-2008A multivariate study of the triacylglycerols composition of the subcutaneous adipose tissue of Iberian pig in relation to the fattening diet and genotypeViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Vicario, Isabel M.; Escudero Gilete, M. L.; Graciani Constante, Enrique CSIC; León Camacho, Manuel CSIC artículo
openAccessfoods-09-00962-v2.pdf.jpg21-jul-2020New Liquid Source of Antioxidant Phenolic Compounds in the Olive Oil Industry: Alperujo WaterFernández-Prior, África CSIC ORCID; Pérez-Fatuarte, Juan Carlos; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessGrasasYAceites_2019_V70_e310.pdf.jpg2019Nutritional composition and antioxidant activity of different walnut varieties (Juglans regia L.) from Nerpio (Spain) in comparison to commercial varietiesViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Hamdi, Amel CSIC ORCID; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID artículo
openAccessFoodResInt_2023_V170_112974.pdf.jpgago-2023Study of the authentic composition of the novel green foods: Food colorants and coloring foodsHerrera, Marta; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessfpls-14-1199436.pdf.jpgjul-2023Sustainable valorization of co-products from asparagus cultivation by obtaining bioactive compoundsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Hamdi, Amel CSIC ORCID; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID artículo