English   español  

Navegación por Autor rp13375

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 7 a 26 de 27 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessmarinedrugs-16-00397-v2.pdf.jpg22-oct-2018Bioaccessibility of Marine CarotenoidsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_FoodChem_V240_P831.pdf.jpgfeb-2018Bioactive compounds in Mexican genotypes of cocoa cotyledon and huskHernández Hernández, Carolina; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Morales Sillero, Ana; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessCarotenoids_Perez_Galvez_Art2020.pdf.jpg2020Carotenoids and Chlorophylls as AntioxidantsPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_CurrMedChem_V24_P4515.pdf.jpg2017Chemistry in the Bioactivity of Chlorophylls: An OverviewPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2020_FRI_V136_109484.pdf.jpgoct-2020Development of an accurate and direct method for the green food colorants detectionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccess561.pdf.jpg30-mar-2009Different fattening systems of Iberian pig according to 1-alkene hydrocarbon content in the subcutaneous fatViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Narváez-Rivas, Mónica CSIC; Vicario, Isabel M.; Graciani Constante, Enrique CSIC; León Camacho, Manuel CSIC artículo
openAccessPostprint_2018_MolNutFoodRes_V62_1800562.pdf.jpgsep-2018First‐Pass Metabolism of Chlorophylls in MiceViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Chen, Kewei; Ríos, José Julián; Benito, Itziar CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessMolecules_2019_24_154.pdf.jpg2-ene-2019Green Natural ColorantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2020_FC_V321_126721.pdf.jpg15-ago-2020HPLC-hrTOF-MS study of copper chlorophylls: Composition of food colorants and biochemistry after ingestionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Benito, Itziar CSIC; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessmolecules_2022_27-06171.pdf.jpg20-sep-2022HPLC-MS2 Analysis of Chlorophylls in Green Teas Establishes Differences among VarietiesHerrera, Marta; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessacs.jafc.1c02815.pdf.jpg30-jul-2021In Vitro Bioaccessibility Protocol for ChlorophyllsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Herrera, Marta; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessFoodChem_2022_V386_132805.pdf.jpg30-ago-2022Influence of food composition on chlorophyll bioaccessibilityViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Herrera, Marta; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessPostprin_2018_CurrOrgChem_V22_P842.pdf.jpg30-jun-2019Mass Spectrometry of Non-allomerized Chlorophylls a and b Derivatives from PlantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessFoodResInt_2023_V173_113330.pdf.jpgnov-2023Mechanisms for the interaction of the milk fat globule membrane with the plasma membrane of gut epithelial cellsMartínez-Sánchez, Victoria CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Girón-Calle, Julio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccess2324000_B1.pdf.jpg14-may-2010Método de control analítico de la carne de cerdo ibérico para determinar su régimen de cebado antes del sacrificioLeón Camacho, Manuel CSIC ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Graciani Constante, Enrique CSICpatente
openAccessJAgriFoodChem_2022_2c00031_Roca.pdf.jpg15-mar-2022Multiomics Approach To Decipher the Origin of Chlorophyll Content in Virgin Olive OilQuiles, Carlos; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccess541.pdf.jpg30-nov-2008A multivariate study of the triacylglycerols composition of the subcutaneous adipose tissue of Iberian pig in relation to the fattening diet and genotypeViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Vicario, Isabel M.; Escudero Gilete, M. L.; Graciani Constante, Enrique CSIC; León Camacho, Manuel CSIC artículo
openAccessfoods-09-00962-v2.pdf.jpg21-jul-2020New Liquid Source of Antioxidant Phenolic Compounds in the Olive Oil Industry: Alperujo WaterFernández-Prior, África CSIC ORCID; Pérez-Fatuarte, Juan Carlos; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessGrasasYAceites_2019_V70_e310.pdf.jpg2019Nutritional composition and antioxidant activity of different walnut varieties (Juglans regia L.) from Nerpio (Spain) in comparison to commercial varietiesViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Hamdi, Amel CSIC ORCID; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID artículo
openAccessFoodResInt_2023_V170_112974.pdf.jpgago-2023Study of the authentic composition of the novel green foods: Food colorants and coloring foodsHerrera, Marta; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo