English   español  

Navegación por Autor rp13375

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 1 a 20 de 27  Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessmolecules-28-05807-v2.pdf.jpg1-ago-2023A Sustainable Approach for the Valorization of Underutilized Date FruitsHamdi, Amel CSIC ORCID; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Costa, Susana; Lino-Neto, Teresa; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Acquisition of Mass Spectrometry Data of Carotenoids: A Focus on Big Data ManagementPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess2024Applications of Saponin Extract from Asparagus Roots as Functional IngredientHamdi, Amel CSIC ORCID; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID artículo
openAccessJFSN_2020_6_057.pdf.jpg2020Asparagus Cultivation Co-Products: From Waste to ChanceViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Hamdi, Amel CSIC ORCID; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
openAccessfoods_2023_V12_81.pdf.jpg2023Asparagus Fructans as Emerging PrebioticsHamdi, Amel CSIC ORCID; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Muñoz, Manuel Jesús; Monje Moreno, Jose Manuel; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
openAccessfoods_11_00652_v2.pdf.jpg23-feb-2022Asparagus Roots: From an Agricultural By-Product to a Valuable Source of FructansViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Hamdi, Amel CSIC ORCID; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
openAccessmarinedrugs-16-00397-v2.pdf.jpg22-oct-2018Bioaccessibility of Marine CarotenoidsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_FoodChem_V240_P831.pdf.jpgfeb-2018Bioactive compounds in Mexican genotypes of cocoa cotyledon and huskHernández Hernández, Carolina; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Morales Sillero, Ana; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessCarotenoids_Perez_Galvez_Art2020.pdf.jpg2020Carotenoids and Chlorophylls as AntioxidantsPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_CurrMedChem_V24_P4515.pdf.jpg2017Chemistry in the Bioactivity of Chlorophylls: An OverviewPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2020_FRI_V136_109484.pdf.jpgoct-2020Development of an accurate and direct method for the green food colorants detectionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccess561.pdf.jpg30-mar-2009Different fattening systems of Iberian pig according to 1-alkene hydrocarbon content in the subcutaneous fatViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Narváez-Rivas, Mónica CSIC; Vicario, Isabel M.; Graciani Constante, Enrique CSIC; León Camacho, Manuel CSIC artículo
openAccessPostprint_2018_MolNutFoodRes_V62_1800562.pdf.jpgsep-2018First‐Pass Metabolism of Chlorophylls in MiceViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Chen, Kewei; Ríos, José Julián; Benito, Itziar CSIC; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessMolecules_2019_24_154.pdf.jpg2-ene-2019Green Natural ColorantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2020_FC_V321_126721.pdf.jpg15-ago-2020HPLC-hrTOF-MS study of copper chlorophylls: Composition of food colorants and biochemistry after ingestionPérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Benito, Itziar CSIC; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessmolecules_2022_27-06171.pdf.jpg20-sep-2022HPLC-MS2 Analysis of Chlorophylls in Green Teas Establishes Differences among VarietiesHerrera, Marta; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessacs.jafc.1c02815.pdf.jpg30-jul-2021In Vitro Bioaccessibility Protocol for ChlorophyllsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Herrera, Marta; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessFoodChem_2022_V386_132805.pdf.jpg30-ago-2022Influence of food composition on chlorophyll bioaccessibilityViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Herrera, Marta; Roca, María CSIC ORCID artículo
openAccessPostprin_2018_CurrOrgChem_V22_P842.pdf.jpg30-jun-2019Mass Spectrometry of Non-allomerized Chlorophylls a and b Derivatives from PlantsViera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Roca, María CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessFoodResInt_2023_V173_113330.pdf.jpgnov-2023Mechanisms for the interaction of the milk fat globule membrane with the plasma membrane of gut epithelial cellsMartínez-Sánchez, Victoria CSIC ORCID; Calvo, Maria V. CSIC ORCID ; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Girón-Calle, Julio CSIC ORCID ; Fontecha, F. Javier CSIC ORCID ; Pérez Gálvez, Antonio CSIC ORCID artículo