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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Performance assessment by a response surface methodology of sliced carrots in a convective systemGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Fornari, Tiziana CSIC ; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessSoria y Sanz Biodeterioro MuseoReinaSofía 2015.pdf.jpgjun-2015Plantas y cultura: análisis químico de extractos naturales con actividad microbicida e insecticida. Aplicaciones a materiales históricos con biodeterioro.Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz Perucha, Jesús CSICcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Pressurized liquid extraction of Aglaonema sp. iminosugars: Chemical composition, bioactivity, cell viability and thermal stabilityRodríguez Sánchez, Sonia; Martín-Ortiz, Andrea CSIC; Carrero-Carralero, Cipriano CSIC ORCID; Ramos, Sonia CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016PROFILING FOOD VOLATILES BY DIRECT COUPLING OF THERMAL DESORPTION AND MASS SPECTROMETRY. DIFFERENTIATION OF THYME CHEMOTYPESQuintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Quality indicators in carrots blanched by ultrasound techniquesGamboa-Santos, Juliana CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID póster de congreso
openAccessqualityparametersblanched.pdf.jpg2013Quality parameters in convective dehydrated carrots blanched by ultrasound and conventional treatmentGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
openAccess2012Sample preparation for the determination of carbohydrates in food and beveragesSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Brokl, M. CSIC; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Separation of disaccharides by comprehensive two-dimensional gas chromatography−time-of-flight mass spectrometry. Application to honey analysisBrokl, M. CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCID ; Ramos, Lourdes CSIC ORCID artículo
openAccessJournal of Chromatography A 1704 (2023).pdf.jpg2023Simultaneous microwave-assisted extraction of bioactive compounds from aged garlicJiménez-Amezcua, I.; González-Prádena, Ana CSIC; Díez-Municio, M. CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Ruiz-Matute, Ana I. CSIC ORCID ; Sanz, M. Luz CSIC ORCIDartículo
openAccessDe la Fuente et al 2009 _en prensa_.pdf.jpg2009Solid-Phase Micro-Extraction (SPME) in the early detection of potentially active volatile compounds from organic wastes used for the management of soil-borne pathogensFuente, Esther de la; Díez-Rojo, M. A.; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; García-Álvarez, Avelino CSIC ORCID; Piedra-Buena, Ana CSIC ORCID; Almendros Martín, Gonzalo CSIC ORCID ; Bello Pérez, Antonio CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2008Some aspects of dynamic headspace analysis of volatile components in honeySoria, Ana C. CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Sanz Perucha, Jesús CSICartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009SPME followed by GC-MS: A powerful technique for qualitative analysis of honey volatilesSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Statistical analysis for improving data precision in the SPME GC-MS analysis of blackberry (Rubus ulmifolius Schott) volatilesD'Agostino, M. F.; Sanz Perucha, Jesús CSIC; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Giuffrè, Angelo Maria; Sicari, Vincenzo; Soria, Ana C. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Study of the precision in the purge-and-trap-gas chromatography-mass spectrometry analysis of volatile compounds in honeySoria, Ana C. CSIC ORCID ; Martínez-Castro, Isabel CSIC ; Sanz Perucha, Jesús CSICartículo
openAccesssurveyfruits.pdf.jpg2014Survey of quality indicators in commercial dehydrated fruitsMegías-Pérez, Roberto CSIC ORCID; Gamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Sustainable Production in the Food Industry Volume 6: Sustainable Primary Production (6): 128-149 (2021)Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Herrero, Miguel CSIC ORCID CVN ; Ancos, Begoña de CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; García-González, Diego L. CSIC ORCID ; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Jiménez-Jorquera, Cecilia CSIC ORCID CVN ; López-Rubio, Amparo CSIC ORCID ; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Martínez-Villaluenga, Cristina CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Sánchez-Ballesta, M. Teresa CSIC ORCID ; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Toldrá Vilardell, Fidel CSIC ORCIDcapítulo de libro
openAccessNanocosmos Gas Cell (1).pdf.jpg17-jun-2019The nanocosmos gas cell as a tool for spectroscopy: the millimeterwave spectrum of nethylformamideBermúdez, Celina CSIC ORCID; Cabezas, Carlos CSIC ORCID; Gallego, Juan Daniel; Hernández, José Manuel; Tanarro, Isabel CSIC ORCID ; Doménech, José Luis CSIC ORCID ; Herrero, Víctor J. CSIC ORCID; Tercero, Belén CSIC ORCID; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Lebrón-Aguilar, Rosa CSIC ORCID ; Quintanilla-López, Jesús Eduardo CSIC ORCID ; Cernicharo, José CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2017Ultrasound effects on processes and reactions involving carbohydratesSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID ; Montilla, Antonia CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess2008_Morales_BotComp_32_225_236.pdf.jpg2008Validación estadística de la presencia en plantas de quimiotipos caracterizados por la concentración de componentes volátiles obtenida mediante GC-MSSoria, Ana C. CSIC ORCID ; Esteban, Joaquín CSIC; Morales Valverde, Ramón CSIC ORCID; Martín Álvarez, Pedro J.; Sanz Perucha, Jesús CSICartículo
openAccessGamboa-Santos_digitalCSIC.pdf.jpg2013Vitamin C content and sensorial properties of dehydrated carrots blanched conventionally or by ultrasoundGamboa-Santos, Juliana CSIC; Soria, Ana C. CSIC ORCID ; Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; Carrasco Manzano, Juan Atanasio CSIC; Montilla, Antonia CSIC ORCID ; Villamiel, Mar CSIC ORCID artículo