English   español  

Navegación por Autor rp13343

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 12 a 31 de 65 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessmicrobiota oral humana.pdf.jpg2014Capacidad de la microbiota oral humana para producir compuestos odorantes del vino a partir de precursores no odorantes de la uvaMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessP.II.40-No%20155%20P%20Moreno%20-%20Mu+-oz_et_al_OIV%202010.pdf.jpgjun-2010Chemical and sensory characterization of commercial Xarel.lo white wines from the Penedes regionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartra, Enric; García Cazorla, Joan; Puig-Pujol, Anna; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesscomparactiva.pdf.jpg2022Comparación entre la percepción ortonasal y retronasal de compuestos volátiles alimentarios sensorialmente activosLópez-Dávalos, Paula Calvo CSIC; Barroso, Rubén; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Comparison of liquid-liquid extraction and solid phase extraction fro the GC-MS analysis of phenolic acids resulting from the degradation of wine polyphenols by faecal microbiotaMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesscomposalivino.pdf.jpg2021La composición de la saliva está relacionada con la percepción del aroma frutal de los vinosCriado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessdecreasedretro.pdf.jpg2023Decreased retronasal olfaction and taste perception in obesity are related to saliva biochemical and microbiota compositionCalvo López-Dávalos, Paula; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID artículo
openAccess2023Decreased retronasal olfaction and taste perception in obesity are related to saliva biochemical and microbiota composition: Appendix A. Supplementary materialCalvo López-Dávalos, Paula; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID dataset
openAccessCriadoFQPrevisedFINAL160620.pdf.jpg2021Differences in salivary flow and composition between age groups are correlated to dynamic retronasal aroma perception during wine consumptionCriado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2022La edad y el género influyen en la liberación del aroma en la cavidad oral durante el consumo de vinoPérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Effect of exposure of the oral cavity to various aromatized wine matrices on salivary parameters. Relationship with the changes in aroma during wine oral processingMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
openAccessmolecules-24-03253.pdf.jpg6-sep-2019Effects of ethanol concentration on oral aroma release after wine consumptionMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Criado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccess2014Entendiendo el aroma retronasal del vinoMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Rocha, Nuria CSIC ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011Enzymatic activities of wine lactic acid bacteria: production of volatile sulphur compounds and varietal aromasMartínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID póster de congreso
openAccessaroma retronasal.pdf.jpg2013Evaluación del aroma liberado durante el consumo de vino empleando un sistema de atrapamiento de aroma retronasalMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Evaluación del aroma liberado durante el consumo de vino empleando un sistema de atrapamiento de aroma retronasalMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Evaluación del efecto de la composición de la matriz vínica en la liberación del aroma retronasal durante el consumo de vinoMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessfoods-10-00093-v2.pdf.jpg5-ene-2021Evaluation of the effect of a grape seed tannin extract on wine ester release and perception using in vitro and in vivo instrumental and sensory approachesMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessevaluationstatus.pdf.jpg2023Evaluation of the long-lasting flavour perception after the consumption of wines treated with different types of oenological additives considering individual 6-n-propylthiouracil taster statusVelázquez-Martínez, Rafael I.; Criado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Crespo, Julia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessfeasbeve.pdf.jpg2014Feasibility and application of a retronasal aroma-trapping device to study in vivo aroma release during the consumption of model wine-derived beveragesMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo
openAccessFeasibility and application.pdf.jpg2012Feasibility and application of liquid-liquid extraction combined with gas chromatography-mass spectrometry for the analysis of phenolic acids from grape polyphenols degraded by human faecal microbiotaMuñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID artículo