Mostrando resultados 12 a 31 de 65
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 2014 | Capacidad de la microbiota oral humana para producir compuestos odorantes del vino a partir de precursores no odorantes de la uva | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | jun-2010 | Chemical and sensory characterization of commercial Xarel.lo white wines from the Penedes region | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartra, Enric; García Cazorla, Joan; Puig-Pujol, Anna; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2022 | Comparación entre la percepción ortonasal y retronasal de compuestos volátiles alimentarios sensorialmente activos | López-Dávalos, Paula Calvo CSIC; Barroso, Rubén; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2010 | Comparison of liquid-liquid extraction and solid phase extraction fro the GC-MS analysis of phenolic acids resulting from the degradation of wine polyphenols by faecal microbiota | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2021 | La composición de la saliva está relacionada con la percepción del aroma frutal de los vinos | Criado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Chaya, Carolina; Fernández-Ruiz, Virginia; Álvarez, M. Dolores CSIC ORCID ; Herranz, Beatriz CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Decreased retronasal olfaction and taste perception in obesity are related to saliva biochemical and microbiota composition | Calvo López-Dávalos, Paula; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Decreased retronasal olfaction and taste perception in obesity are related to saliva biochemical and microbiota composition: Appendix A. Supplementary material | Calvo López-Dávalos, Paula; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID | dataset |
openAccess | | 2021 | Differences in salivary flow and composition between age groups are correlated to dynamic retronasal aroma perception during wine consumption | Criado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2022 | La edad y el género influyen en la liberación del aroma en la cavidad oral durante el consumo de vino | Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2021 | Effect of exposure of the oral cavity to various aromatized wine matrices on salivary parameters. Relationship with the changes in aroma during wine oral processing | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Hernández-Ledesma, Blanca CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 6-sep-2019 | Effects of ethanol concentration on oral aroma release after wine consumption | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Criado, Celia CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Entendiendo el aroma retronasal del vino | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Esteban-Fernández, Adelaida CSIC; Rocha, Nuria CSIC ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2011 | Enzymatic activities of wine lactic acid bacteria: production of volatile sulphur compounds and varietal aromas | Martínez-Cuesta, M. Carmen CSIC ORCID ; García-Ruiz, Almudena CSIC ORCID; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID ; Requena, Teresa CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | 2013 | Evaluación del aroma liberado durante el consumo de vino empleando un sistema de atrapamiento de aroma retronasal | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2013 | Evaluación del aroma liberado durante el consumo de vino empleando un sistema de atrapamiento de aroma retronasal | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 2014 | Evaluación del efecto de la composición de la matriz vínica en la liberación del aroma retronasal durante el consumo de vino | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 5-ene-2021 | Evaluation of the effect of a grape seed tannin extract on wine ester release and perception using in vitro and in vivo instrumental and sensory approaches | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Criado, Celia CSIC ORCID; Pérez-Jiménez, María CSIC ORCID; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2023 | Evaluation of the long-lasting flavour perception after the consumption of wines treated with different types of oenological additives considering individual 6-n-propylthiouracil taster status | Velázquez-Martínez, Rafael I.; Criado, Celia CSIC ORCID; Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Crespo, Julia; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Feasibility and application of a retronasal aroma-trapping device to study in vivo aroma release during the consumption of model wine-derived beverages | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2012 | Feasibility and application of liquid-liquid extraction combined with gas chromatography-mass spectrometry for the analysis of phenolic acids from grape polyphenols degraded by human faecal microbiota | Muñoz-González, Carolina CSIC ORCID ; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Rodríguez-Bencomo, Juan José CSIC; Cueva, Carolina CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Pozo-Bayón, Mª Ángeles CSIC ORCID | artículo |