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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Identification of ace-inhibitory peptides from squid skin collagen after in vitro gastrointestinal digestionAlemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Improvement of giant squid (Dosidicus gigas) muscle gelation by using gelling ingredientsGómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Improvement of the antioxidant properties of squid skin gelatin films by the addition of hydrolysates from squid gelatinGiménez, B.; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Alemán, Ailén CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
openAccessinvitromaritimum.pdf.jpg2019In vitro effect of a functional product made from discards and sea fennel (Crithmum maritimum)López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Sánchez-Faure, Alicia CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN póster de congreso
openAccessinvivmairit.pdf.jpg2019In vivo effect of a functional product made from discards and sea fennel (Crithmum maritimum)López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Sánchez-Faure, Alicia CSIC; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Martínez Álvarez, Óscar CSIC ORCID CVN póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Incorporación de bacterias lácticas a recubrimientos comestiblesLópez de Lacey, Ana M. CSIC; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Incorporation of antioxidant borage extract into edible films based on sole skin gelatin or a commercial fish gelatinGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Giménez, B.; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
openAccessincorpogelatin.pdf.jpg2016Incorporation of liposomes containing squid tunic ACE-inhibitory peptides into fish gelatinMosquera, Mauricio CSIC; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Influence of added salt and neon-muscle proteins on the theology and ultrastructure of gels made from minced flesh of sardine (Sardina pilchardus)Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Solas, M. Teresa; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Influence of age on muscle connective tissue in trout (Salmo irideus)Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessjaponicus.pdf.jpg1999Influence of chemical inhibitors and high pressure on melanosis of prawns (Penaeus japonicus)Pérez-Mateos, Miriam CSIC ORCID CVN ; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Montero García, Pilar CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Influence of collagenous material during frozen storage when added to minced cod (Gadus morhua)Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Martí, M. Angeles; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Influence of frozen storage on aptitude of sardine and dolphinfish for cold smoking processGómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Giménez, Begoña CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Influence of frozen storage on textural properties of sardine (Sardina pilchardus) mince gelsCastro, M. A. de; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2003Influence of salmon provenance and smoking process on muscle functional characteristicsMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Influence of salt, smoke, and high pressure on growth of Listeria monocytogenes spoilage microflora in cold-smoked dolphinfish (Coryphaena hippurus)Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Estaca, Joaquín CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Influence of some protease inhibitors on gelation of squid muscleAyensa, M. G; Montero García, Pilar CSIC ORCID ; Borderías, A. Javier CSIC ORCID ; Hurtado, José L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Influence of subspecies, season and stabilization procedures in gel-forming ability of frozen minced muscle of sardine (Sardina pilchardus) | Influencia de la subespecie, estacionalidad y procedimientos de estabilización en la aptitud gelificante del músculo de sardina (Sardina pilchardus) congeladoMontero García, Pilar CSIC ORCID ; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Borderías, A. Javier CSIC ORCID artículo
openAccessDiego Salazar et al 2021 foods-10-01486 Use of Banana flour in formulation of chorizo.pdf.jpg2021Influence of underutilized unripe banana (Cavendish) flour in the formulation of healthier chorizoSalazar, Diego; Arancibia, Mirari CSIC ORCID; Raza, Karen; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Insecticidal activity of biodegradable films containing clove or citronella essential oils against the Mediterranean fruit fly Cetatitis capitata (Diptera: Tephritidae)Arancibia, Mirari CSIC ORCID; Rabossi, Alejandro; Bochicchio, Pablo Alejandro; Moreno, Sara; López Caballero, M. E. CSIC ORCID; Gómez Guillén, M. C. CSIC ORCID; Montero García, Pilar CSIC ORCID artículo