English   español  

Navegación por Autor rp12387

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 45 a 64 de 102 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess2007In vitro removal of ochratoxin A by wine lactic acid bacteriaPrete, Vincenzo del; Rodríguez, Héctor CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; García-Moruno, Emilia; Muñoz, Rosario CSIC ORCID artículo
openAccess2011In vitro activity of wine compounds (resveratrol, methyl gallate and other phenolic compounds) against Helicobacter pylori clinical isolatesAlarcón, Teresa; Rodrigo, Sandra; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; López-Brea, Manuelpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Influence of locally-selected yeast on the chemical and sensorial properties of Albariño white winesCarrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Bartolomé, Begoña CSIC ORCID ; Juega, M. CSIC; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCID; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
openAccess2002Influence of the yeast strain on the changes of the amino acids, peptides and proteins during sparkling wine production by the traditional methodMartínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martín-Álvarez, Pedro J. CSIC ORCID; Moreno-Arribas, M. Victoria CSIC ORCID ; Polo, María Carmenartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Influence of yeast mannoproteins in the aroma improvement of white winesJuega, M. CSIC; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Inhibition by pectic oligosaccharides of the invasion of undifferentiated and differentiated Caco-2 cells by Campylobacter jejuniGañan, M.; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Inhibition by yeast-derived mannoproteins of adherence to and invasion of Caco-2 cells by Campylobacter jejuniGañan, M.; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Pascual-Teresa, Sonia de CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2013Interaction of Campylobacter spp. and human probiotics in chicken intestinal mucusGañan, M.; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016La aparición de la agroindustria en el Marco del Jerez y su contexto científicoGirón, Álvaro CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID capítulo de libro
openAccess2013La cepa probiótica humana L. Casei DN114 reduce la adherencia de C. jejuni LP1 a células epiteliales Caco-2Mingo, Elisa CSIC; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccessES2376206A1y.pdf.jpg12-mar-2012Mejora de la calidad de vinos de la variedad Albariño mediante crianza biológica anaerobia con la levadura ecotípica Saccharomyces cerevisae DSM 21378Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Juega, M. CSIC; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSICsolicitud de patente
openAccessES2330710A1-5.pdf.jpg14-dic-2009Method for obtaining wines made from the Albariño grape variety (and others) with a high aromatic content, using and ecotypic yeastCarrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Cebollero, E.; Núñez Gutiérrez, Yolanda Pilar CSIC; León Romero, Angela María CSIC; Martínez Rodríguez, María del Carmen CSIC ORCIDpatente
openAccess2008Método molecular para la detección de bacterias productoras de aminasRivas, Blanca de las CSIC ORCID; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID trabajo de divulgación
openAccessRosario_Munoz_5aReunion.pdf.jpgsep-2008Método molecular para la detección de bacterias productoras de aminas biógenas en alimentosMuñoz, Rosario CSIC ORCID ; Rivas, Blanca de las CSIC ORCID; Marcobal, Ángela CSIC; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID presentación
openAccessES2176061A1.pdf.jpg16-nov-2002Micro-organism of the Saccharomyces cerevisae species, CECT strain 1684, for use in raising foam in Cava wines and other sparkling wines.Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID ; Carrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Barcenilla Moraleda, José María CSIC; Polo Sánchez, Carmenpatente
openAccessPersonajes e historias HAR.jpg.jpg31-oct-2017La microbiología de los naturalistas del Museo Nacional de Ciencias NaturalesCarrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID trabajo de divulgación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2005Microbiología del vinoCarrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Muñoz, Rosario CSIC ORCID ; González García, Ramón CSIC ORCID libro
openAccessCulturadiscapacidad.pdf.jpg2011Microbiología y cultura científica para discapacitados intelectualesCarrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Silván, José Manuel CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Microbiología y cultura científica para la tercera edad: visitas guiadas a empresas alimentariasCarrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J. CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2157155_B1.pdf.jpg16-feb-2002Microorganismo de la especie lactobacillus casei cepa LY 6 y su usoCarrascosa, Alfonso V. CSIC ORCID patente