English   español  

Browsing by Author rp12387

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 95 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2296432_A1.pdf.jpg16-Apr-2008Detección simultánea de bacterias productoras de aminas biógenas mediante PCRMuñoz, Rosario ; Rivas, Blanca de las ; Marcobal, Ángela; Carrascosa, Alfonso V.  patente
openAccessMATERIALES334955[1].pdf.jpgJan-2011Determinación de aminas biógenas a partir de cultivos bacterianosGarcía-Moruno, Emilia; Carrascosa, Alfonso V.  ; Muñoz, Rosario artículo
closedAccess6-Aug-2005Effect of Accelerated Autolysis of Yeast on the Composition and Foaming Properties of Sparkling Wines Elaborated by a Champenoise MethodNuñez, Yolanda P.; Carrascosa, Alfonso V.  ; González García, Ramón  ; Polo, María Carmen; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  artículo
openAccess2013Effect of cold stress (4ºC) and combined cold Stress-starvation on Campylobacter jejuni adherence to Caco-2 epithelial cellsKwarteng-Siaw, Miriam; Mingo, Elisa ; Carrascosa, Alfonso V.  ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  póster de congreso
openAccessrestringido.pdf.jpgMay-2010Effect of growth phase on the adherence to and invasion of Caco-2 epithelial cells by CampylobacterGañan, M.; Campos, Gema ; Muñoz, Rosario ; Carrascosa, Alfonso V.  ; Pascual-Teresa, Sonia de ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Effect of malolactic fermentation by Pediococcus damnosus on the composition and sensory profile of Albariño and Caiño white winesJuega, M.; Costantini, Antonella; Cravero, Maria; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Carrascosa, Alfonso V.  ; García-Moruno, Emiliaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Effect of mannoproteins on the growth, gastrointestinal viability, and adherence to Caco-2 cells of lactic acid bacteriaGañan, M.; Carrascosa, Alfonso V.  ; Pascual-Teresa, Sonia de ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  artículo
openAccess2015Effect of several phenolic compounds contained in wine in Helicobacter pylori clinical isolates studied by different phenotypic methodsCorrea, Ana; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Carrascosa, Alfonso V.  ; Alarcón, Teresapóster de congreso
openAccesscharacterwhitewines.pdf.jpg2015Effect of short ageing on lees on the mannoprotein content, aromatic profile, and sensorial character of white winesJuega, M.; Carrascosa, Alfonso V.  ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011El CSIC y Bodegas Terras Gauda se dan la mano para aumentar la visibilidad de sus marcasBoso Alonso, Susana ; Martínez Rodríguez, María del Carmen ; Santiago Blanco, José Luis ; Carrascosa, Alfonso V.  comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011El problema de CampylobacterGañan, M.; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Carrascosa, Alfonso V.  artículo
openAccessinfluenciaprocesoautolisis.pdf.jpg2007Estudio de la influencia del proceso de autolisis sobre la capacidad de adsorción de ocratoxina (OTA) por células y paredes de levaduraMartínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Núñez, Yolanda P.; Pueyo, E. ; Carrascosa, Alfonso V.  comunicación de congreso
openAccessHelicobacter pylori.pdf.jpg2013Estudio del daño de membrana de compuestos fenólicos en Helicobacter pyloriCorrea, Ana; Alarcón, Teresa; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Carrascosa, Alfonso V.  póster de congreso
openAccessEstudio para la mejora de la calidad del vino albariño.pdf.jpg2009Estudio para la mejora de la calidad del vino albariñoMartínez-Rodríguez, Adolfo J.  ; Boso Alonso, Susana ; Santiago Blanco, José Luis ; Cebollero, E.; Alonso-Villaverde Iglesias, Virginia ; Juega, M.; Gago Montaña, Pilar ; León, A.; Zubiaurre Murúa, María Elena ; Núñez, Yolanda P.; González Rodríguez, Iván ; Oliveira, A.; Fonseca, J. Mª.; Rodríguez, E.; Carrascosa, Alfonso V.  ; Martínez Rodríguez, María del Carmen artículo
openAccessocratoxinaA.pdf.jpg2007Estudios in vitro sobre la eliminación de Ocratoxina A mediante bacterias lácticas del vinoRodríguez, Héctor ; Prete, Vincenzo del; Carrascosa, Alfonso V.  ; Rivas, Blanca de las ; García-Moruno, Emilia; Muñoz, Rosario comunicación de congreso
closedAccess5-Sep-2005Evidence for Yeast Autophagy during Simulation of Sparkling Wine Aging: A Reappraisal of the Mechanism of Yeast Autolysis in WineCebollero, Eduardo; Carrascosa, Alfonso V.  ; González García, Ramón  artículo
openAccess2012Evidence of sublethal injury in Campylobacter spp. after exposure to grape seed extract.Alexander, J.; Noriega, L.; Carrascosa, Alfonso V.  ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  póster de congreso
openAccessserratia_liquefaciens_IFI65_Rivas.pdf.jpg2007Gene cloning, expression, and functional characterization of an ornithine decarboxylase protein from Serratia liquefaciens IFI65Rivas, Blanca de las ; Carrascosa, Alfonso V.  ; Muñoz, Rosario artículo
openAccessGrape Phenolic Extract.pdf.jpg2014Grape phenolic extract potentially useful in the control of antibiotic resistant strains of CampylobacterMingo, Elisa ; Carrascosa, Alfonso V.  ; Pascual-Teresa, Sonia de ; Martínez-Rodríguez, Adolfo J.  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Heterofunctional supports for the one-step purification, immobilization and stabilization of large multimeric enzymes: Amino-glyoxyl versus amino-epoxy supportsBolívar Bolívar, Juan Manuel ; Mateo González, César ; Grazú, Valeria; Carrascosa, Alfonso V.  ; Pessela, Benevides C.  ; Guisán, José Manuel artículo