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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccess2016Markers of quality and genuineness of commercial extra virgin sacha inchi oilsChasquibol, Nancy A.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Aguila, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg24-sep-1990Medida de la oxidación total en aceites de oliva y girasol. Evolución de los triglicéridos oxidadosPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC póster de congreso
openAccessWO2020128125A1.pdf.jpg25-jun-2020Method for isolating the unsaponifiable fraction of oils or fats by supported liquid extractionPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC solicitud de patente
openAccessWO2005075614A1.pdf.jpg18-ago-2005Method of obtaining high-value-added compounds from olive leavesTabera, Javier; Ruiz-Rodríguez, Alejandro CSIC ; Señorans, F. Javier; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Albi, Tomás CSIC; Lanzón, Augusto CSIC; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Rada, Mirella CSIC ORCIDpatente
openAccess466.pdf.jpg30-dic-2000Methods of preparation of fatty acid methyl esters (FAME). Statistical assessment of the precision characteristics from a collaborative trialCert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2015Neutral Lipids: Unsaponifiable MatterGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-oct-1989New analytical possibilities for quality evaluation of refined oilsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-mar-1991New analytical possibilities in frying-fat regulationDobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Non-polar dimer formation during thermoxidation of edible fatsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1990Nutritional-evaluation of thermo-oxidized and frying fatsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessFrontSustFoodSys_2022_V6_843772.pdf.jpg15-mar-2022Oil From Three Aguaje Morphotypes (Mauritia flexuosa L.f.) Extracted by Supercritical Fluid With CO2: Chemical Composition and Chromatic PropertiesRamos-Escudero, Fernando; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Muñoz, Ana María; Fuente-Carmelino, Luciana De La; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2020_FoodChem_V315_126235.pdf.jpg15-jun-2020Olive oil mixtures. Part one: Decisional trees or how to verify the olive oil percentage in declared blendsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Olive oil mixtures. Part one: Decisional trees or how to verify the olive oil percentage in declared blendsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID otro
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Olive oil mixtures. Part two: Detection of soft deodorized oil in extra virgin olive oil through diacylglycerol determination. Relationship with free acidityGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID otro
openAccessPostP_2020_FoodChem_V330_127226.pdf.jpg15-nov-2020Olive oil mixtures. Part two: Detection of soft deodorized oil in extra virgin olive oil through diacylglycerol determination. Relationship with free acidityGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_InnFoodSciEmergTech_Olive.pdf.jpg22-may-2018Olive oil nutritional labeling by using Vis/NIR spectroscopy and compositional statistical methodsCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Palarea-Albaladejo, Javier; García-Martín, Juan Francisco CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2013_FoodChem_V141_P1273.pdf.jpg15-nov-2013On the glucoside analysis: Simultaneous determination of free and esterified steryl glucosides in olive oil. Detailed analysis of standards as compulsory first stepGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
openAccess2015On the Presence of Steryl Glucosides in Virgin Olive Oil and their Relationship with other Minor Compounds: Untangling the SkeinGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Cruz-Hidalgo, Rosario; Fernandes, Gabriel D.; Barrera-Arellano, Daniel; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
openAccessGYA_2020_V71_e387.pdf.jpg3-nov-2020Physicochemical characterization and oxidative stability of microencapsulated edible sacha inchi seed oil by spray dryingLandoni, L.; Alarcón, R.; Vilca, L.; Chasquibol, N.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Gallardo, G.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1989Polar compounds determination in frying fats and oilsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo