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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
closedAccess | | 1993 | La calidad del aceite de oliva virgen: posibles nuevos criterios para su evaluación | Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Navas-Fernández, Miguel; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; León Camacho, Manuel CSIC ; Lanzón, Augusto CSIC; Maestro Durán, R.; Janer del Valle, Mª L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC; Alba-Mendoza, José CSIC; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Graciani Constante, Enrique CSIC | artículo |
openAccess | | 12-feb-2021 | Legal blends between olive and sunflower oils (2021) | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | dataset |
closedAccess | | 1991 | Lipid changes during frying of frozen prefried foods | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 13-may-1991 | Lipid changes during the frying of fatty foods | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | 23-sep-1991 | Lipid oxidation in fats and fatty foods. Quantitative determination of oxidized triglycerides | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | comunicación de congreso |
openAccess | | mar-2009 | Long-chain fatty alcohols from pomace olive oil modulate the release of proinflammatory mediators | Fernández-Arche, Ángeles; Márquez-Martín, Ana CSIC; Puerta, Rocío de la; Perona, Javier S. CSIC ORCID ; Terencio, Carmen; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC | artículo |
openAccess | | 1-ene-2021 | Lupinus mutabilis oil obtained by expeller press: Yield, physicochemical characterization, antioxidant capacity, fatty acids and oxidative stability analyses | Pascual-Chagman, Gloria; Santa-Cruz-Olivos, Juan; Hidalgo, Alyssa; Benavente, Fernando; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Sotelo-Mendez, Alejandrina; Paucar-Menacho, Luz María; Encina-Zelada, Christian R. | artículo |
openAccess | | 2016 | Markers of quality and genuineness of commercial extra virgin sacha inchi oils | Chasquibol, Nancy A.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Aguila, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 24-sep-1990 | Medida de la oxidación total en aceites de oliva y girasol. Evolución de los triglicéridos oxidados | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | póster de congreso |
openAccess | | 25-jun-2020 | Method for isolating the unsaponifiable fraction of oils or fats by supported liquid extraction | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC | solicitud de patente |
openAccess | | 18-ago-2005 | Method of obtaining high-value-added compounds from olive leaves | Tabera, Javier; Ruiz-Rodríguez, Alejandro CSIC ; Señorans, F. Javier; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Reglero, Guillermo CSIC ORCID ; Albi, Tomás CSIC; Lanzón, Augusto CSIC; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Rada, Mirella CSIC ORCID | patente |
openAccess | | 30-dic-2000 | Methods of preparation of fatty acid methyl esters (FAME). Statistical assessment of the precision characteristics from a collaborative trial | Cert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2015 | Neutral Lipids: Unsaponifiable Matter | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 1-oct-1989 | New analytical possibilities for quality evaluation of refined oils | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 6-mar-1991 | New analytical possibilities in frying-fat regulation | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 1987 | Non-polar dimer formation during thermoxidation of edible fats | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1990 | Nutritional-evaluation of thermo-oxidized and frying fats | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | 15-mar-2022 | Oil From Three Aguaje Morphotypes (Mauritia flexuosa L.f.) Extracted by Supercritical Fluid With CO2: Chemical Composition and Chromatic Properties | Ramos-Escudero, Fernando; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Muñoz, Ana María; Fuente-Carmelino, Luciana De La; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 15-jun-2020 | Olive oil mixtures. Part one: Decisional trees or how to verify the olive oil percentage in declared blends | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2021 | Olive oil mixtures. Part one: Decisional trees or how to verify the olive oil percentage in declared blends | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | otro |