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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 30-jun-1996 | Características de los aceites de oliva de primera y segunda centrifugación | Alba-Mendoza, José CSIC; Hidalgo Casado, Francisco CSIC; Ruiz Gómez, M. A.; Martínez Román, Fernando CSIC ; Moyano Pérez, María José CSIC; Cert, Arturo CSIC; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 26-abr-1993 | Changes in minor glyceridic compounds during physical refining of olive oils | Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | 12-abr-2022 | Characterization and Preservation of the Bioactive Compounds of Sacha Inchi (Plukenetia volubilis and P. huayllabambana) Oils | Chasquibol, Nancy A.; Alarcón, R.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 9-dic-2008 | Characterization of artisanally and semiautomatically extracted argan oils from Morocco | Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Rada, Mirella CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Benaissa, Mohamed; Abdelaziz, Elamrani; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC | artículo |
closedAccess | | 2014 | Characterization of Glyceridic and Unsaponifiable Compounds of Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L.) Oils | Chasquibol, Nancy A.; Aguila, Chellah del; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2021 | Characterization of kabylian virgin olive oils according to fatty alcohols, waxes, and fatty acid alkyl esters | Chennit, Boualem; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Boudriche, Lylia; Madani, Khodir | artículo |
openAccess | | 3-nov-2015 | Characterization of some olive oil quality aspects by nirs analysis of its fatty acids and triglycerides | Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García, J. F.; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | comunicación de congreso |
closedAccess | | 1994 | Characterization of sucrose polyesters-triacylglycerols mixtures | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ríos, José Julián; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
openAccess | | 2018 | Chemical characterization of commercial and single-variety avocado oils | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, D. | artículo |
openAccess | | 2-may-2017 | Chemical Characterization of Major and Minor Compounds of Nut Oils: Almond, Hazelnut, and Pecan Nut | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, D. | artículo |
closedAccess | | 3-may-2015 | Chemical Characterization of Monovarietal Avocado Oils | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, D. | comunicación de congreso |
closedAccess | | 1-ago-2022 | Chemical Composition and Physico-chemical Parameters of Traditionally Extracted Oil from Argania spinosa Seeds | Lettreuch, S. H.; Saidi, F.; Castellano, José María CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2019 | Chemical evaluation and thermal behavior of Chilean hazelnut oil (Gevuina avellana Mol) a comparative study with extra virgin olive oil | Flores García, M.; Vergara, C.E.; Forero-Doria, Oscar; Guzman, L.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 25-may-2023 | Co-Microencapsulation of Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana) Oil with Natural Antioxidants Extracts | Chasquibol, Nancy A.; Gonzales, Billy Francisco; Alarcón, Rafael; Sotelo, Axel; Gallardo, Gabriela; García, Belén; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1990 | Combination of adsorption and size-exclusion chromatography for the determination of fatty acid monomers, dimers and polymers | Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 2014 | Comparative study of phytosterol derivatives in monovarietal olive oils | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Fernandes, Gabriel D.; Águila-Sánchez, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 1992 | Comparison of oxidation of sucrose octaesters and triacylglycerols derived from olive oil | Ríos, José Julián; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC | artículo |
closedAccess | | 2014 | Composition of fatty acids, triacylglycerols and polar compounds of different walnut varieties (Juglans regia L.) from Tunisia. | Bouabdallah, I; Bouali, I.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Albouchi, A.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Boukhchina, Sadok | artículo |
closedAccess | | 2015 | Content of carotenoids, tocopherols, sterols, triterpenic and aliphatic alcohols, and volatile compounds in six walnuts (Juglans regia L.) varieties | Abdallah, I. B.; Tlili, N.; Martínez-Force, Enrique CSIC ORCID ; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Albouchi, A.; Boukhchina, Sadok | artículo |
closedAccess | | 14-oct-1987 | Control de calidad en grasas usadas en fritura: Selección de métodos analíticos para la determinación del nivel de alteración | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Salgado, Antonio; Dobarganes, M. Carmen CSIC | comunicación de congreso |