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Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 30-jun-2000 | Algorithms for the detection of hazelnut oil in olive oil | Cert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Analysis of methanol and ethanol in virgin olive oil | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Cruz-Hidalgo, Rosario; Fernandes, Gabriel D.; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 12-abr-2022 | Characterization and Preservation of the Bioactive Compounds of Sacha Inchi (Plukenetia volubilis and P. huayllabambana) Oils | Chasquibol, Nancy A.; Alarcón, R.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | 2014 | Characterization of Glyceridic and Unsaponifiable Compounds of Sacha Inchi (Plukenetia huayllabambana L.) Oils | Chasquibol, Nancy A.; Aguila, Chellah del; Yácono, Juan C.; Guinda Garín, M. Ángeles CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2021 | Characterization of kabylian virgin olive oils according to fatty alcohols, waxes, and fatty acid alkyl esters | Chennit, Boualem; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Boudriche, Lylia; Madani, Khodir | artículo |
openAccess | | 3-nov-2015 | Characterization of some olive oil quality aspects by nirs analysis of its fatty acids and triglycerides | Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García, J. F.; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 2018 | Chemical characterization of commercial and single-variety avocado oils | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, D. | artículo |
openAccess | | 2-may-2017 | Chemical Characterization of Major and Minor Compounds of Nut Oils: Almond, Hazelnut, and Pecan Nut | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, D. | artículo |
closedAccess | | 3-may-2015 | Chemical Characterization of Monovarietal Avocado Oils | Fernandes, Gabriel D.; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Barrera-Arellano, D. | comunicación de congreso |
closedAccess | | 2014 | Comparative study of phytosterol derivatives in monovarietal olive oils | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Fernandes, Gabriel D.; Águila-Sánchez, Chellah del; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 23-may-2022 | Comparison of four oil extraction methods for sinami fruit (Oenocarpus mapora H. Karst): Evaluating quality, polyphenol content and antioxidant activity | Muñoz, Ana María; Casimiro-Gonzales, Sandra; Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Best, Ivan; Cajo-Pinche, María Isabel; Loja, Juan Francisco; Ibáñez, Elena CSIC ORCID ; Cifuentes, Alejandro CSIC ORCID ; Ramos-Escudero, Fernando | artículo |
closedAccess | | ene-2001 | Detection of squalene in alpha-fetoprotein and fetal serum albumin from bovine | Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Moreno, R.; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Copado, M. A.; Rodríguez-Burgos, A. | artículo |
openAccess | | 30-dic-1996 | Determinación de absorción de luz UV a 232 nm, composición de ácidos grasos, trilinoleína y triglicéridos con número equivalente de carbonos igual a 42, en aceites de oliva y de orujo de oliva: Determinación de precisión de los métodos analíticos mediante el estudio estadístico de los resultados de un análisis colaborativo | Cert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; León Camacho, Manuel CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 30-oct-1995 | Determinación de algunos parámetros de pureza en aceites de oliva. Resultados de un estudio colaborativo | Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC | artículo |
openAccess | | 30-ago-1997 | Determinación de esteroles y dialcoholes triterpénicos en aceite de oliva mediante separación de la fracción por cromatografía líquida de alta eficacia y análisis por cromatografía de gases. Estandarización del método analítico | Cert, Arturo CSIC; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; García Moreno, Josep | artículo |
closedAccess | | 2002 | Determination of esters of fatty acids with low molecular weight alcohols in olive oils | Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Mateos, Raquel CSIC ORCID ; Cert, Arturo CSIC | artículo |
openAccess | | 2016 | Determination of saturated aliphatic hydrocarbons in vegetable oils | Gómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Cert, María Rosa CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | dic-2021 | Determination of Vegetable Oils in Olive Oil Mixtures Using a Stepwise Strategy Based on H-1-Nmr Fingerprinting and Pattern Recognition | Alonso-Salces, Rosa María; Berrueta, Luis Ángel; Quintanilla-Casas, Beatriz; Vichi, Stefania CSIC ORCID; Tres, Alba; Asensio-Regalado, Carlos; Viacava, Gabriela Elena; Poliero, Aimará Ayelen; Valli, Enrico; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Gallo, Blanca | artículo |
closedAccess | | 2007 | Dietary oleic and palmitic acids modulate the ratio of triacylglycerols to cholesterol in postprandial triacylglycerol-rich lipoproteins in men and cell viability and cycling in human monocytes | López Martín, Sergio ; Bermúdez, Beatriz CSIC ORCID; Pacheco, Yolanda M. CSIC ORCID; López-Lluch, Guillermo CSIC ORCID CVN ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Villar, José; Abia, Rocío CSIC ORCID ; Muriana, Francisco J. G. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2-jul-2020 | Editorial: Proceedings of Olivebioteq 2018 – Olive Management, Biotechnology and Authenticity of Olive Products | Fernández Luque, José Enrique CSIC ORCID ; Díaz-Espejo, Antonio CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID | artículo |