Mostrando resultados 45 a 64 de 88
< Anterior
Siguiente >
Derechos | Preview | Fecha Public. | Título | Autor(es) | Tipo |
openAccess | | 1-sep-2018 | Influence of iron redox state on black ripe olive processing | García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2014 | Influence of olive tree irrigation and the preservation system on the fruit characteristics of Hojiblanca black ripe olives | García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 17-sep-2019 | Influence of organic acids on the hydrolysis of oleuropein. | Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | póster de congreso |
closedAccess | | may-2020 | Influence of the type of alkali on the processing of black ripe olives | García-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 27-jul-2020 | Influence of the type of calcium salt on the cation absorption and firmness of black ripe olives | García-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 19-oct-2022 | Influencia de la impregnación al vacío sobre las propiedades físicas de aceitunas negras oxidadas elaboradas a escala industrial. | García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | póster de congreso |
openAccess | | ene-1993 | Inhibition of Lactobacillus plantarum by polyphenols extracted from two different kinds of olive brine | Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | Insights into the processing of Spanish natural olives | Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID | capítulo de libro |
closedAccess | | dic-2009 | Instability profile of fresh packed “seasoned” Manzanilla-Aloreña table olives | Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Segovia-Bravo, Kharla A. CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Durán Quintana, M. Carmen CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 2016 | Lactobacillus pentosus is the dominant species in spoilt packaged Aloreña de Málaga | Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 3-sep-2009 | Method and device for removing the bitterness from table olives and resulting product | García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID | patente |
openAccess | | abr-2018 | Microbial ecology along the processing of Spanish olives darkened by oxidation | Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 6-nov-2023 | New and Rapid Analytical Method Using HPLC-MS Detection for Acrylamide Determination in Black Ripe Olives | Brenes-Álvarez, Mercedes CSIC ORCID; Ramírez-Castro, Eva M.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID | artículo |
closedAccess | | 2018 | New developments in table olive debittering | Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID | capítulo de libro |
openAccess | | 2016 | Oleuropein hydrolysis in natural green olives: Importance of the endogenous enzymes | Ramírez, Eva CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 6-oct-2011 | Olive preserving compositions with antifungal activity | Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID | solicitud de patente |
closedAccess | | 13-oct-2015 | Optimisation olive debittering by oleuropein oxidation | Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID | comunicación de congreso |
openAccess | | 10-ago-2017 | Optimization of Ripe Olive Processing with a Single Lye Treatment | Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN | artículo |
openAccess | | 2017 | Optimization of the natural debittering of table olives | Ramírez, Eva CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID | artículo |
openAccess | | 1-feb-2021 | Packing black ripe olives in acid conditions | Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García-Serrano, Pedro CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN | artículo |