English   español  

Browsing by Author rp11924

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 73 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccess15-Jan-2004Changes in the carotenoid metabolism of capsicum fruits during application of modelized slow drying process for paprika productionPérez Gálvez, Antonio  ; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Mínguez Mosquera, María Isabel artículo
openAccessPostprint_2017_CurrMedChem_V24_P4515.pdf.jpg2017Chemistry in the Bioactivity of Chlorophylls: An OverviewPérez Gálvez, Antonio  ; Viera Alcaide, Isabel  ; Roca, María  artículo
openAccess2019Manzoni-Antioxidants.pdf.jpg29-Nov-2019Chlorophyll Oxidative Metabolism During the Phototrophic and Heterotrophic Growth of Scenedesmus obliquusManzoni Maroneze, Mariana; Queiroz Zepka, Leila; Jacob Lopes, Eduardo; Pérez Gálvez, Antonio  ; Roca, María  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg19-Apr-2016ChlorophyllsRoca, María  ; Chen, K.; Pérez Gálvez, Antonio  capítulo de libro
openAccess29-Mar-2008Clorofilas y carotenoides: del screening a la bioactividad tisularPérez Gálvez, Antonio  presentación
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Composición lipídica de la membrana del globulo graso lácteo de calostro humano: efecto del periodo de gestación (prétermino o término)Megino, Javier; Calvo, Maria V.  ; Pérez Gálvez, Antonio  ; Fontecha, F. Javier  póster de congreso
openAccessPostprint_2017_FoodChem_V228_P625.pdf.jpg11-Feb-2017Comprehensive chlorophyll composition in the main edible seaweedsChen, Kewei; Ríos, José Julián; Pérez Gálvez, Antonio  ; Roca, María  artículo
openAccessCarotenoide.pdf.jpg30-Sep-2004Correlación entre unidades asta-concentración carotenoide en pimentones. Predicción de la estabilidad del color durante el almacenamientoPérez Gálvez, Antonio  ; Mínguez Mosquera, María Isabel ; Garrido Fernández, J.  ; Lozano-Ruiz, M.ª Mercedes; Montero de Espinosa, Vicenteartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019De epitelio a epitelio, estableciendo un vínculo materno-filialDíaz-Salido, Elena; Garrido Fernández, J.  ; Garrido, A.; Fontecha, F. Javier  ; Aguayo-Maldonado, Josefa; Pérez Gálvez, Antonio  póster de congreso
closedAccessOct-2005Dependence of carotenoid content and temperature-time regimes during the traditional slow drying of red pepper for paprika production at La Vera countyPérez Gálvez, Antonio  ; Hornero-Méndez, Dámaso  ; Mínguez Mosquera, María Isabel artículo
openAccessPostprint_2015_JCromat_A_V1406_P99.pdf.jpg2015Development of an accurate and high-throughput methodology for structural comprehension of chlorophylls derivatives. (I) Phytylated derivativesChen, Kewei; Ríos, José Julián; Pérez Gálvez, Antonio  ; Roca, María  artículo
openAccessPostprint_2015_JCromat_A_V1412_P90.pdf.jpg2015Development of an accurate and high-throughput methodology for structural comprehension of chlorophylls derivatives. (II) Dephytylated derivativesChen, Kewei; Ríos, José Julián; Roca, María  ; Pérez Gálvez, Antonio  artículo
openAccessBEAS-2018_CSIC.pdf.jpg2018Dynamic signalling using cosmetics may explain the reversed sexual dichromatism in the monogamous greater flamingoAmat, Juan A. ; Garrido, Araceli; Potarvia, Francesca; Rendón-Martos, Manuel; Pérez Gálvez, Antonio  ; Garrido-Fernández, Juan; Gómez, Jesús; Béchet, Arnaud; Rendón, Miguel A. artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2020Effect of gestational age (preterm or full term) on lipid composition of the milk fat globule and its membrane in human colostrumPérez Gálvez, Antonio  ; Calvo, Maria V.  ; Megino, Javier; Aguayo-Maldonado, Josefa; Jiménez-Flores, Rafael; Fontecha, F. Javier  artículo
openAccessPostprint_2013_JAOCS_V90_P1697.pdf.jpgNov-2013Effect of Simulated Thermo-Degradation on the Carotenoids, Tocopherols and Antioxidant Properties of Tomato and Paprika OleoresinsAbbeddou, Souheila; Petrakis, Christos; Pérez Gálvez, Antonio  ; Kefalas, Panagiotis; Hornero-Méndez, Dámaso  artículo
openAccessPostP_2019_FoodChem_V287_P295.pdf.jpg30-Jul-2020Esterified carotenoids as new food components in cyanobacteriaManzoni Maroneze, Mariana; Jacob-Lopes, Eduardo; Queiroz Zepka, Leila; Roca, María  ; Pérez Gálvez, Antonio  artículo
openAccessFood_Research_International_2014_171.pdf.jpg2014Fat content affects bioaccessibility and efficiency of enzymatic hydrolysis of lutein esters added to milk and yogurtOdorissi Xavier, Ana Augusta; Mercadante, Adriana Zerlotti; Garrido Fernández, J.  ; Pérez Gálvez, Antonio  artículo
openAccessPostprint_2018_MolNutFoodRes_V62_1800562.pdf.jpgSep-2018First‐Pass Metabolism of Chlorophylls in MiceViera Alcaide, Isabel  ; Chen, Kewei; Ríos, José Julián; Benito, Itziar; Pérez Gálvez, Antonio  ; Roca, María  artículo
closedAccess2011Greater flamingos Phoenicopterus roseus use uropygial secretions as make-upAmat, Juan A. ; Rendón, Miguel A. ; Garrido Fernández, J.  ; Garrido, Araceli; Rendón-Martos, Manuel; Pérez Gálvez, Antonio  artículo
openAccessMolecules_2019_24_154.pdf.jpg2-Jan-2019Green Natural ColorantsViera Alcaide, Isabel  ; Pérez Gálvez, Antonio  ; Roca, María  artículo