English   español  

Navegación por Autor rp11922

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 70 a 89 de 123 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
foods-08-00280.pdf.jpg24-jul-2019Lactic acid bacteria and yeast inocula modulate the volatile profile of spanish-style green table olive fermentationsBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Morales, M. Lourdes; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID 
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-oct-2015Lactobacillus pentosus and Pichia membranifaciens, the dominant species in biofilms from natural green olives Gordal varietyRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPostprint_2016_LWTFoodSciTechnol_V79_P252.pdf.jpg2016Lactobacillus pentosus is the dominant species in spoilt packaged Aloreña de MálagaRomero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccessago-2010Lipolytic activity of the yeast species associated with the fermentation/storage phase of ripe olive processingRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessFront. Microbiol_8_2209.pdf.jpg8-nov-2017Microbiological and Physicochemical Changes in Natural Green Heat-Shocked Aloreña de Málaga Table OlivesRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Ruiz-Bellido, Miguel Á.; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccessfeb-2012Mineral Content and Sensory Characteristics of Gordal Green Table Olives Fermented in Chloride Salt MixturesMoreno-Baquero, J. María CSIC; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessJFoodSci_2023_V88_4059.pdf.jpgoct-2023Modeling the antimicrobial effects of olive mill waste extract, rich in hydroxytyrosol, on the growth of lactic acid bacteria using response surface methodologyCaballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Fermoso, Fernando G. CSIC ORCID ; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Cubero-Cardoso, Juan CSIC ORCID ; Reinhard, Claudio; Nyström, Laura; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; López-García, Elio CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccessfeb-2012Modeling the inhibitory effects of zinc chloride on table olive related yeastsBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccess15-abr-2010Modelling the effect of ascorbic acid, sodium metabisulphite and sodium chloride on the kinetic responses of lactic acid bacteria and yeasts in table olive storage using a specifically implemented Quasi-chemical primary modelEchevarría, R.; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-10-01182-v2.pdf.jpg24-may-2021Multi-Statistical Approach for the Study of Volatile Compounds of Industrial Spoiled Manzanilla Spanish-Style Table Olive FermentationsGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccess2012Multivariate analysis to discriminate yeast strains with technological applications in table olive processingRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2009Nutrigenómica, alimentación y salud. Estudio de ProspectivaCarreres, José E.; Muñoz, Emilio CSIC ORCID ; Pérez-Tur, Jordi CSIC ORCID ; García-Conesa, María Teresa CSIC ORCID ; Gueimonde Fernández, Miguel CSIC ORCID ; Olano, Agustín CSIC ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Olmedilla-Alonso, Begoña CSIC ORCID ; García-Viguera, Cristina CSIC ORCID; Molina, Elena CSIC ORCID libro
openAccessWO2011121164A1.pdf.jpg6-oct-2011Olive preserving compositions with antifungal activityBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessLWT_2022_V166_113787.pdf.jpg15-ago-2022Optimisation of working parameters for lactic acid bacteria and yeast recovery from table olive biofilms, preserving fruit integrity and reducing chloroplast recoveryLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Martín-Arranz, Virginia CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessLPCO10_AEM2002.pdf.jpgsep-2002Optimization of Bacteriocin Production by Batch Fermentation of Lactobacillus plantarum LPCO10Leal-Sánchez, M. Vega; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Maldonado-Barragán, Antonio CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg18-jul-2016Optimizing propagation of S. aureus vB_SauM-phiIPLA-RODI phage on Staphylococcus xylosusRodríguez González, Ana CSIC ORCID; González-Menéndez, Eva CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; García Suárez, María Pilar CSIC ORCID ; Martínez Fernández, Beatriz CSIC ORCID póster de congreso
openAccessGonzalez_Menendez_Viruses_2018.pdf.jpg27-mar-2018Optimizing Propagation of Staphylococcus aureus Infecting Bacteriophage vB_SauM-phiIPLA-RODI on Staphylococcus xylosus Using Response Surface MethodologyGonzález-Menéndez, Eva CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Martínez Fernández, Beatriz CSIC ORCID ; García Suárez, María Pilar CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Rodríguez González, Ana CSIC ORCIDartículo
openAccessnutrients-15-01931.pdf.jpg17-abr-2023Oral intake of Lactiplantibacillus pentosus LPG1 Produces a Beneficial Regulation of Gut Microbiota in Healthy Persons: A Randomised, Placebo-Controlled, Single-Blind TrialLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Arenas de Larriva, Antonio Pablo; Gutiérrez-Mariscal, Francisco Miguel; Pérez-Martínez, Pablo; Yubero-Serrano, Elena María; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessPanel_Lopez_Lopez_Art2019.pdf.jpg8-nov-2019Panel and panelist performance in the sensory evaluation of black ripe olives from spanish manzanilla and hojiblanca cultivarsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessFrontiers_Microbiol_2012_V3_Art161.pdf.jpg27-abr-2012Potential benefits of the application of yeast starters in table olive processingArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Querol, Amparo CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo