English   español  

Browsing by Author rp11922

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 90 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessData_in_Brief_2016_V9_P401.pdf.jpgDec-2016Data on the application of Functional Data Analysis in food fermentationsRuiz-Bellido, M. A.; Romero-Gil, Verónica; García García, Pedro  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessGenomeAnnounc_2018_V6_e00379.pdf.jpg2018Draft genome sequences of six Lactobacillus pentosus strains isolated from brines of traditionally fermented Spanish-style green table olivesCalero Delgado, Beatriz; Martín-Platero, Antonio M. ; Pérez-Pulido, Antonio J. ; Benítez-Cabello, Antonio; Casimiro-Soriguer, Carlos S.; Martínez-Bueno, Manuel; Arroyo López, Francisco Noé  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Bautista-Gallego, J.  ; Garrido Fernández, A.  ; Jiménez Díaz, Rufino  artículo
closedAccess25-May-2011Effect of bruising on respiration, superficial color, and phenolic changes in fresh Manzanilla olives (Olea europaea pomiformis): Development of treatments to mitigate browningSegovia-Bravo, Kharla A. ; García García, Pedro  ; López-López, Antonio  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccess1-Jul-2010Effect of chloride salt mixtures on selected attributes and mineral content of fermented cracked Aloreña olivesBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; López-López, Antonio  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessgreen_Spanis-style_Manzanilla_Rodriguez.pdf.jpgMar-2016Effect of green Spanish-style Manzanilla packaging conditions on the prevalence of the putative probiotic bacteria Lactobacillus pentosus TOMC-LAB2Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Romero-Gil, Verónica; García García, Pedro  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessPostprint_2015_FoodChem_V188_P37.pdf.jpgDec-2015Effect of green Spanish-style processing (Manzanilla and Hojiblanca) on the quality parameters and fatty acid and triacylglycerol compositions of olive fatLópez-López, Antonio  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccess2015Effect of packaging and storage conditions on microbial survival, physicochemical characteristics and colour of non-thermally preserved green Spanish-style Manzanilla olivesRodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Romero-Gil, Verónica; Arroyo López, Francisco Noé  ; Bautista-Gallego, J.  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccess2014Effect of post-fermentation storage on Spanish-style green Manzanilla olivesRodríguez-Gómez, Francisco J.  ; López-López, Antonio  ; Romero-Gil, Verónica; Arroyo López, Francisco Noé  ; Moreno-Baquero, J. María ; Garrido Fernández, A.  ; García García, Pedro  artículo
openAccessGarridoA_2015_Effect.pdf.jpg1-Jun-2015Effect of processing and extraction methods on the oil of green Spanish-style Gordal table olive as studied by compositional data analysis and standard multivariate methodsGarrido Fernández, A.  ; Cortés Delgado, Amparo  ; López-López, Antonio  comunicación de congreso
closedAccess2010Effect of the Previous Storage of Ripe Olives on the Oil Composition of FruitsLópez-López, Antonio  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Cortés Delgado, Amparo  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccessApr-2012Effects of salt mixtures on Spanish green table olive fermentation performanceRodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Bautista-Gallego, J.  ; Romero-Gil, Verónica; Arroyo López, Francisco Noé  ; Garrido Fernández, A.  ; García García, Pedro  artículo
openAccess7-Apr-2015Estudio de la aplicación de nuevos conservantes en el envasado de aceitunas de mesaRomero-Gil, Verónica; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  comunicación de congreso
closedAccessDec-2011Evaluating the effects of zinc chloride as a preservative in cracked table olive packingBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessPostprint_2015_AntonieVan_Leeuwenhoek_V108_P597.pdf.jpg2015Evaluation and identification of poly-microbial biofilms on natural green Gordal table olivesBenítez-Cabello, Antonio; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Garrido Fernández, A.  ; Jiménez Díaz, Rufino  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
openAccessSalmuera.pdf.jpg30-Mar-2005Evolución del crecimiento en salmuera, a bajas temperaturas y diferentes acidulantes, de levaduras aisladas de aceitunas de mesaDurán Quintana, M.ª Carmen ; Arroyo López, Francisco Noé  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccess27-May-2011Exploring the yeast biodiversity of green table olive industrial fermentations for technological applicationsBautista-Gallego, J.  ; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Barrio, Eladio ; Querol, Amparo ; Garrido Fernández, A.  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
openAccessPostprint_2016_FoodChem_V211_P415.pdf.jpg2016Fermentation in nutrient salt mixtures affects green Spanish-style Manzanilla table olive characteristicsLópez-López, Antonio  ; Bautista-Gallego, J.  ; Moreno-Baquero, J. María ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccessFermentation_profile_FM2003.pdf.jpgAug-2003Fermentation profile and optimization of green olive fermentationusing Lactobacillus plantarum LPCO10 as a starter cultureLeal-Sánchez, M. Vega; Ruiz-Barba, José Luis  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Rejano Navarro, Luis ; Jiménez Díaz, Rufino  ; Garrido Fernández, A.  artículo
openAccess2015Fermentation profile of green Spanish-style Manzanilla olives according to NaCl content in brineBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Romero-Gil, Verónica; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; García García, Pedro  ; Garrido Fernández, A.  artículo
closedAccessMay-2010Fermentation profiles of Manzanilla-Aloreña cracked green table olives in different chloride salt mixturesBautista-Gallego, J.  ; Arroyo López, Francisco Noé  ; Durán Quintana, M.ª Carmen ; Garrido Fernández, A.  artículo