English   español  

Navegación por Autor rp11909

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 34 a 41 de 41 < Anterior 
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessfnut-05-00102_2018.pdf.jpg26-oct-2018Reduction of the Bitter Taste in Packaged Natural Black Manzanilla Olives by Zinc ChlorideBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessRole_lactic.pdf.jpg26-may-2020Role of lactic acid bacteria in fermented vegetablesBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Medina, E.; Sánchez García, Borja CSIC ORCID; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessfmicb_2016_V7_01291.pdf.jpg2016RT-PCR-DGGE analysis to elucidate the dominant bacterial species of industrial Spanish-style green table olive fermentationsBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Rantsiou, Kalliopi; Cocolin, Luca; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg27-oct-2015Study of the bacterial biodiversity in Spanish-style green table olive fermentation by RT-PCR-DGGE analysisBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Rantsiou, K.; Cocolin, Luca; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccess2015The effect of ZnCl2 on green Spanish-style table olive packaging, a presentation style dependant behaviourBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2020The use of multifunctional yeast-lactobacilli starter cultures improves fermentation performance of Spanish-style green table olivesBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Calero-Delgado, Beatriz CSIC; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccess2016Transcriptomic and proteomic analysis of Oenococcus oeni adaptation to wine stress conditionsMargalef-Català, Mar; Araque, Isabel; Bordons, Albert; Reguant, Cristina; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgjun-2009Use of a D-optimal mixture design to estimate the effects of diverse chloride salts on the growth parameters of Lactobacillus pentosusArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Chiesa, A.; Durán Quintana, M. Carmen CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo