English   español  

Navegación por Autor rp11905

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 19 a 38 de 61 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccess19-may-1997Influence of the ecological cultivation of strawberries on the quality of the fruit and on their capacity for conservationCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Vidueira, José M.; Albi, Miguel A.; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
openAccessInfluencia de la producción integrada del olivar.pdf.jpgdic-2006Influencia de la producción integrada del olivar sobre la calidad del aceite de oliva virgenCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID ; Gutiérrez-Rosales, Francisca CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2-mar-2020Información y diversidad en el aceite de olivaCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID revista divulgativa
openAccessNIR_spectrometers.pdf.jpgnov-2010Intact orange quality prediction with two portable NIR spectrometersCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Weiland, Carlosartículo
openAccess15-may-2019Interacciones entre acidez y estado coloidal en el aceite de oliva virgenCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Caballero-Guerrero, Belén CSIC ORCID póster de congreso
openAccessLosses of nitrate.pdf.jpgabr-1993Losses of nitrate from a sandy loam soil under corn: lysimeter experimentCabrera, Francisco CSIC ORCID; Reyes, A.; Fernández Boy, E.; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Murillo Carpio, José Manuel CSIC ORCIDartículo
openAccessMedida in situ de las propiedades hidráulicas del suelo.pdf.jpg1993Medida in situ de las propiedades hidráulicas del sueloMoreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Andreu Cáceres, L.; Luque, José Enrique; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessModulacion_genetica.pdf.jpg23-ago-2012Modulación genética por los alimentos: evolución de conceptos en nutriciónCayuela, José Antonio CSIC ORCID artículo
openAccess580.pdf.jpg30-jun-2009NIR prediction of fruit moisture, free acidity and oil content in intact olivesCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID ; Caliani, Nuriaartículo
openAccessResumen Póster P79 (2023) XI Colloquium Chemometricum Mediterraneum.pdf.jpg27-jun-2023NIRS measurement of soil organic carbon by using a compositional data method. An approach to avoid moisture interference.Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; López Núñez, Rafael CSIC ORCID CVN póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Nitrate leaching under irrigated agricultureMoreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Cabrera, Francisco CSIC ORCID; Murillo Carpio, José Manuel CSIC ORCID; Fernández Luque, José Enrique CSIC ORCID ; Fernández Boy, E.; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1994Nitrate leaching under two levels of fertilization on an irrigated maize crop, SW SpainCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Moreno Lucas, Félix CSIC ORCID; Fernández Luque, José Enrique CSIC ORCID ; Murillo Carpio, José Manuel CSIC ORCID; Cabrera, Francisco CSIC ORCID; Fernández Boy, E.comunicación de congreso
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTechnol_V88_P103.pdf.jpgfeb-2018Nondestructive measurement of squalene in olive oil by near infrared spectroscopyCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García-Martín, Juan Francisco CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Nutrigenomics of Essential Oils and their Potential Domestic Use for Improving HealthCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Elamrani, Abdelazizartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg7-may-2015Olive oil content VIS/NIR determination in intact olives from intensive orchards and possible applicationsCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Montero de Espinosa, Antonio CSIC; García Martos, José M. CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPostprint_2018_InnFoodSciEmergTech_Olive.pdf.jpg22-may-2018Olive oil nutritional labeling by using Vis/NIR spectroscopy and compositional statistical methodsCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Palarea-Albaladejo, Javier; García-Martín, Juan Francisco CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo
closedAccess2010Postharvest Heat Treatment for Olive Oil Debittering at the Industrial ScaleYousfi, Khaled CSIC; Moyano Pérez, María José CSIC; Martínez Román, Fernando CSIC ; Cayuela, José Antonio CSIC ORCID ; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
closedAccessjun-2011Prediction of intact nectarine quality using a Vis/NIR portable spectrometerCayuela, José Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessNIR_en_citricos.pdf.jpg2009Prediction of internal quality of citrus fruits by NIR spectroscopyCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Weiland, Carlos; Nunes, Carla; García Martos, José M. CSIC ORCID artículo
closedAccessnov-2010Prediction of quality of intact olives by near infrared spectroscopyCayuela, José Antonio CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID artículo