English   español  

Navegación por Autor rp11889

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 18 a 37 de 46 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessjun-2014Identificación de nuevas brasicáceas con potencial para la producción de nuevos biocombustibles de segunda generaciónClaver Lacasa, Ana CSIC; López Sánchez, María Victoria CSIC ORCID ; Vega Maeso, Marina de la CSIC; López-Gomollón, Sara CSIC ORCID; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Picorel Castaño, Rafael CSIC ORCID ; Alfonso Lozano, Miguel CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Identificados los genes implicados en la calidad y duración del aceite de oliva: Valoración.Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessIdentification_QTLs.pdf.jpgjul-2017Identification of QTLs and key fatty acid desaturase genes involved in the unsaturated fatty acid composition of olive oilHernández, M. Luisa CSIC ORCID; Belaj, Angjelina; Sicardo, M. Dolores CSIC ORCID; León, Lorenzo; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Atienza, Sergio G. CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccesspp.110.154815v1.pdf.jpg9-abr-2010Increasing Omega-3 Desaturase Expression In Tomato Results In Altered Aroma Profile And Enhanced Resistance To Cold StressDomínguez, Teresa; Hernández, M. Luisa CSIC ORCID; Pennycooke, Joyce C.; Jiménez, Pedro; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Stockinger, Eric J.; Sánchez Serrano, José J.; Sanmartín, Maiteartículo
closedAccess12-may-2010Isolation, Expression, and Characterization of a 13-Hydroperoxide Lyase Gene from Olive Fruit Related to the Biosynthesis of the Main Virgin Olive Oil Aroma CompoundsPadilla, María Nieves; Hernández, M. Luisa CSIC ORCID; Pérez Rubio, Ana Gracia CSIC ORCID ; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgdic-2021Large-scale evaluation of shotgun triacylglycerol profiling for the fast detection of olive oil adulterationQuintanilla-Casas, Beatriz; Strocchi, Giulia; Bustamante, Julen; Torres-Cobos, Berta; Guardiola, Francesc; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Valli, Enrico; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Tres, Alba; Vichi, Stefania CSIC ORCIDartículo
openAccessFood_Control_1-s2.0-S0956713520307672.pdf.jpgmay-2021Large-scale evaluation of shotgun triacylglycerol profiling for the fast detection of olive oil adulterationQuintanilla-Casas, Beatriz; Strocchi, Giulia; Bustamante, Julen; Torres-Cobos, Berta; Guardiola, Francesc; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Valli, Enrico; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Tres, Alba; Vichi, Stefania CSIC ORCIDartículo
openAccess9-jul-2019Lipid composition and associated gene expression patterns during pollen germination and pollen tube growth in Olea europaea L.Castro López, Antonio Jesús CSIC ORCID; Lima Cabello, Elena; Alché Ramírez, Juan de Dios CSIC ORCID; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Hernández. M. L.póster de congreso
openAccessPCP_2020_V6_P1348.pdf.jpgjul-2020Lipid Composition and Associated Gene Expression Patterns during Pollen Germination and Pollen Tube Growth in Olive (Olea europaea L.)Hernández, María Luisa; Lima Cabello, Elena; Alché Ramírez, Juan de Dios CSIC ORCID; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Castro López, Antonio Jesús CSIC ORCIDartículo
openAccess27-sep-2023Lipid droplet dynamics and lipid droplet-associated protein (LDAP) subcellular localization in the olive (Olea europaea L.) fruit during development and ripeningCastro López, Antonio Jesús CSIC ORCID; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPostprint_2017_Euphytica_213_7.pdf.jpgene-2017Mapping quantitative trait loci controlling fatty acid composition in oliveHernández, M. Luisa CSIC ORCID; Belaj, Angjelina; Sicardo, M. Dolores CSIC ORCID; León, Lorenzo; de la Rosa, Raúl CSIC ORCID CVN ; Martín, Antonio CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Atienza, Sergio G. CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Mejorando la calidad del perfil de ácidos grasos del aceite de olivaMartínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPlant_Science_2021_V313_111083.pdf.jpg7-oct-2021Modification of 13-hydroperoxide lyase expression in olive affects plant growth and results in altered volatile profileCerezo, Sergio; Hernández, María Luisa; Palomo-Ríos, Elena; Gouffi, Naima; García-Vico, Lourdes CSIC; Sicardo, María Dolores; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Mercado, José A.; Pliego-Alfaro, Fernando; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessfeb-2012Molecular cloning, functional characterization and transcriptional regulation of a 9-lipoxygenase gene from olivePadilla, María Nieves; Hernández, M. Luisa CSIC ORCID; Sanz, Carlos CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg11-jun-2014New insights into the membrane organization and influence on chloroplast function of plastidial w-3 fatty acid desaturasesLópez-Gomollón, Sara CSIC ORCID; Lagunas Castán, Beatriz CSIC ORCID; Román Fernández, Ángela CSIC ORCID; Hernández, María Luisa; Picorel Castaño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Alfonso Lozano, Miguel CSIC ORCID póster de congreso
openAccessAlfonsoM_MolPlant_2015.pdf.jpg2015Non-redundant contribution of the plastidial FAD8 ω-3 desaturase to glycerolipid unsaturation at different temperatures in ArabidopsisRomán Fernández, Ángela CSIC ORCID; Hernández, María Luisa; Soria-García, Ángel CSIC ORCID ; López-Gomollón, Sara CSIC ORCID; Lagunas Castán, Beatriz CSIC ORCID; Picorel Castaño, Rafael CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Alfonso Lozano, Miguel CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2020_FoodChem_V315_126235.pdf.jpg15-jun-2020Olive oil mixtures. Part one: Decisional trees or how to verify the olive oil percentage in declared blendsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID artículo
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2021Olive oil mixtures. Part one: Decisional trees or how to verify the olive oil percentage in declared blendsGómez-Coca, R. B. CSIC ORCID ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID otro
openAccessaccesoRestringido.pdf.jpgfeb-2020Specialized Functions of Olive FAD2 Gene Family Members Related to Fruit Development and the Abiotic Stress ResponseHernández, María Luisa; Sicardo, María Dolores; Arjona, Patricia M. CSIC; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPP_2022_FoodChem_V366_130588.pdf.jpg14-jul-2021Stepwise strategy based on 1H-NMR fingerprinting in combination with chemometrics to determine the content of vegetable oils in olive oil mixturesAlonso-Salces, Rosa María; Berrueta, Luis Ángel; Quintanilla-Casas, Beatriz; Vichi, Stefania CSIC ORCID; Tres, Alba; Collado, María Isabel; Asensio-Regalado, Carlos; Viacava, Gabriela Elena; Poliero, Aimará Ayelen; Valli, Enrico; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Martínez-Rivas, José Manuel CSIC ORCID ; Moreda, Wenceslao CSIC ORCID ; Gallo, Blancaartículo