English   español  

Navegación por Autor rp11888

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 100 a 119 de 163 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017Neuroprotective Effect of Hydroxytyrosol in Experimental Diabetes MellitusReyes, J.J.; Villanueva, Beatriz; López-Villodres, J.A.; Cruz, José Pedro de la; Romero, L.; Rodríguez-Pérez, María Dolores; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; González-Correa, José Antonioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Neuroprotective Effect of Hydroxytyrosol in Experimental Diabetic Retinopathy: Relationship with Cardiovascular BiomarkersGonzález-Correa, José Antonio; Rodríguez-Pérez, María Dolores; Márquez-Estrada, L.; López-Villodres, J.A.; Reyes, J.J.; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Cruz, José Pedro de laartículo
openAccess2011New hydrothermal treatment of alperujo enhances the content of bioactive minor components in crude pomace olive oilLama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Gómez-Carretero, Antonio CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-09-00962-v2.pdf.jpg21-jul-2020New Liquid Source of Antioxidant Phenolic Compounds in the Olive Oil Industry: Alperujo WaterFernández-Prior, África CSIC ORCID; Pérez-Fatuarte, Juan Carlos; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Viera Alcaide, Isabel CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccess8-feb-2012New phenolic compounds hydrothermally extracted from the olive oil byproduct alperujo and their antioxidative activitiesRubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccess2015Novel pectin present in new olive mill wastewater with similar emulsifying and better biological properties than citrus pectinRubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg20-jun-1994Nutritional study of dietary fibre from pickled olivesHeredia, Antonio; Ruiz-Gutiérrez, Valentina CSIC ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID póster de congreso
openAccess2016Obtaining sugars and natural antioxidants from olive leaves by steam-explosionRomero-García, Juan Miguel; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Moya, Manuel; Ruiz-Ramos, Encarnación; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Castro, Eulogioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-may-2019Oleocanthal Modulates LPS-Induced Murine Peritoneal Macrophages Activation via Regulation of Inflammasome, Nrf-2/HO-1, and MAPKs Signaling PathwaysMontoya, Tatiana; Castejón, María Luisa; Sánchez-Hidalgo, Marina CSIC ORCID; González-Benjumea, Alejandro CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Alarcón de la Lastra, C.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Olive fruit cell wall: Degradation of cellulosic and hemicellulosic polysaccharides during ripeningJiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Fernández-Caro, Ignacio; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Olive fruit cell wall: degradation of pectic polysaccharides during ripeningJiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Fernández-Caro, Ignacio; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Olive fruit glycosidases: factors affecting their extractionHeredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_JCleanerProduct_V148_P314.pdf.jpg1-abr-2017Olive mill solid waste biorefinery: High-temperature thermal pre-treatment for phenol recovery and biomethanizationSerrano Moral, Antonio CSIC ORCID ; Fermoso, Fernando G. CSIC ORCID ; Alonso-Fariñas, Bernabé; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Borja Padilla, Rafael CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2008_BioresTechnol_V99_P5261.pdf.jpgsep-2008Olive stone an attractive source of bioactive and valuable compoundsRodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Olive stones as a source of fermentable sugarsHeredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rivas-Moreno, M.artículo
openAccess2015Pectin extracted from thermally treated olive oil by-products: Characterization, physico-chemical properties, invitro bile acid andglucose bindingRubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2019_FoodFunct_V10_P4844.pdf.jpg15-jul-2019Pectin-rich extracts from olives inhibit proliferation of Caco-2 and THP-1 cellsBermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Alaíz Barragán, Manuel CSIC ORCID ; Vioque, Javier CSIC ORCID ; Girón-Calle, Julio CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2019Performance evaluation of mesophilic semi-continuous anaerobic digestion of high-temperature thermally pre-treated olive mill solid wasteSerrano Moral, Antonio CSIC ORCID ; Fermoso, Fernando G. CSIC ORCID ; Alonso-Fariñas, Bernabé; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; López Martín, Sergio ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Borja Padilla, Rafael CSIC ORCID artículo
openAccessWO2012175771A1.pdf.jpg27-dic-2012Phenol extract from heat-treated olive subproductsFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Senent Rubio, Fátimapatente
openAccessPostP_2021_JFST_V58_P552.pdf.jpg23-jun-2020Phenolic compounds from virgin olive oil obtained by natural deep eutectic solvent (NADES): effect of the extraction and recovery conditionsRodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Romero, Cristina CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Florido Fernández, M.C.; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID artículo