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closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2001Effect of dressings "(aliños)" on olive texture: Cellulase, polygalacturonase and glycosidase activities of garlic and lemon present in brinesFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Saldaña, Concepción; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2019_MeatSci_V148_P213.pdf.jpg2019Effect of edible pectin-fish gelatin films containing the olive antioxidants hydroxytyrosol and 3,4-dihydroxyphenylglycol on beef meat during refrigerated storageBermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Rubio-Senent, Fátima CSIC ORCID; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2009_FoodChem_V113_P665.pdf.jpgmar-2009Effect of extraction method on chemical composition and functional characteristics of high dietary fibre powders obtained from asparagus by-productsFuentes Alventosa, José María CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2018_FoodChem_V265_P298.pdf.jpg1-nov-2018Effect of subcritical water and steam explosion pretreatments on the recovery of sterols, phenols and oil from olive pomaceSeçmeler, Özge; Güçlü-Üstündaǧ, Özlem; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2009_FoodChem_V116_P484.pdf.jpg15-sep-2009Effect of the extraction method on phytochemical composition and antioxidant activity of high dietary fibre powders obtained from asparagus by-productsFuentes Alventosa, José María CSIC; Jaramillo Carmona, Sara M. ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
openAccessantioxidants-10-01858.pdf.jpg23-nov-2021Effect of the Olive Oil Extraction Process on the Formation of Complex Pectin–Polyphenols and Their Antioxidant and Antiproliferative ActivitiesBermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1996Effect of the temperature of extraction on the composition of cell wall polysaccharides in olivesHeredia Moreno, Antonia CSIC ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2016_JNutBioch_V37_P94.pdf.jpg2016Effects of hydroxytyrosol on cardiovascular biomarkers in experimental diabetes mellitusLópez-Villodres, J.A.; Abdel-Karim, M.; Cruz, José Pedro de la; Rodríguez-Pérez, María Dolores; Reyes, J.J.; Guzmán-Moscoso, R.; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; González-Correa, José Antonioartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1995Effects of processing on dietary fibre content of Asparagus (Asparagus officinalis L.)Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Sánchez, Coral; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Felizón Becerra, Blanca CSIC; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2007Effects of storage conditions on the accumulation of ferulic acid derivatives in white asparagus cell wallsJaramillo Carmona, Sara M. ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo
openAccess7-mar-2024Evaluation of the effect of the addition of an olive oil-derived antioxidant (Pectoliv-80A) in the extender for cryopreservation of rooster sperm through the use of a discriminant statistical toolDíaz Ruiz, Esther; González Ariza, Antonio; León Jurado, José Manuel; Arando Arbulu, Ander; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Delgado Bermejo, Juan Vicente; Navas González, Francisco Javierartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1987Evolución de la fibra alimentaria durante el desarrollo y maduración del fruto del olivoHeredia Moreno, Antonia CSIC ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1992Evolution of endoglucanase activity in olives during ripening and storage and its relationship with cellulolytic microorganismsFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Durán Quintana, M. Carmen CSICartículo
openAccessmolecules_2022_27_08380.pdf.jpg1-dic-2022Evolution of Hydroxytyrosol, Hydroxytyrosol 4-β-d-Glucoside, 3,4-Dihydroxyphenylglycol and Tyrosol in Olive Oil Solid Waste or "Alperujo"Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Bermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Espejo-Calvo, Juan Antonio; López-Maestro, Francisco; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2019_LWT_V111_P278.pdf.jpg2019Extra virgin olive oil jam enriched with cocoa bean husk extract rich in theobromine and phenols.Hernández Hernández, Carolina; Morales Sillero, Ana; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Aguilera-Herrera, M.Paz; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID artículo
openAccessExtraction.pdf.jpg31-mar-2006Extraction of interesting organic compounds from olive oil wasteFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Rodríguez-Arcos, Rocío CSIC ORCID ; Guillén Bejarano, Rafael CSIC ORCID ; Jiménez Araujo, Ana CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Extraction of phenolic compounds from virgin olive oil by deep eutectic solvents (DESs)García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Rodríguez-Juan, Elisa CSIC; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Ríos, José Julián; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessFoodChem_2023_V419_136073.pdf.jpg1-sep-2023Extraction of polyphenols associated with pectin from olive waste (alperujo) with choline chlorideBermúdez-Oria, Alejandra CSIC ORCID; Fernández-Prior, África CSIC ORCID; Castejón, María Luisa; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID artículo
openAccessES2395032A1.pdf.jpg7-feb-2013Extracto fenólico de los subproductos de la aceituna tratados térmicamenteFernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo CSIC ORCID ; Lama Muñoz, Antonio CSIC ORCID ; Senent Rubio, Fátimasolicitud de patente
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1997Factors Affecting the "Spanish Green Olive" Process: Their Influence on Final Texture and Industrial LossesJiménez Araujo, Ana CSIC ORCID ; Guillén-Bejarano, Rafael ; Fernández-Bolaños Guzmán, Juan CSIC ORCID ; Heredia Moreno, Antonia CSIC artículo