English   español  

Navegación por Autor rp11886

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 59 a 78 de 119 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2006Heterogeneous aspects of lipid oxidation in dried microencapsulated oilsVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Marmesat, Susana CSIC; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2017In vitro study of bioaccesibility and oxidative stability of squalene in microencapsulated oilHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg15-dic-2012Influence of fatty acid composition on chemical changes in blends of sunflower oils during thermoxidation and fryingMarmesat, Susana CSIC; Morales, Arturo CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessPostP_2019_IJFST_Influence.pdf.jpg4-sep-2019Influence of oil droplet size on the oxidative stability of the free and encapsulated fractions of freeze‐dried microencapsulated sunflower oilHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
closedAccessdic-2009Influence of relative humidity on oxidation of the free and encapsulated oil fractions in freeze-dried microencapsulated oilsVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg12-sep-2002Influence of thermal treatments simulating cooking processes on the polyphenol content in virgin olive oilBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2008Influence of two lipid extraction procedures on the peroxide value in powdered infant formulasVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Marmesat, Susana CSIC; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
openAccessInfluencia_ aceites de pescado_Velasco_Poster2006.pdf.jpg30-mar-2006Influencia de la humedad relativa en la oxidación de ingredientes funcionales constituidos por aceites de pescado microencapsuladosVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDpóster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg9-abr-2008Influencia del método de secado en el desarrollo oxidativo de aceites microencapsuladosHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcomunicación de congreso
openAccessPostprint_2016_JAOCS_V93_P93.pdf.jpg2015Inhibition of hydroperoxy-, keto- and hydroxy-FAME by alpha- and delta-tocopherol at Rancimat conditionsMarmesat, Susana CSIC; Morales, Arturo CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2000Interactions between fat and food during deep-fryingDobarganes, M. Carmen CSIC ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
openAccessEJLipidSciTech_2023_125_2300067.pdf.jpg1-oct-2023Interlaboratory study on lipid oxidation during accelerated storage trials with rapeseed and sunflower oil analyzed by conjugated dienes as primary oxidation productsAmft, Jonas; Meissner, Philipp M.; Steffen-Heins, Anja; Hasler, Mario; Stöckmann, Heiko; Meynier, Anne; Birault, Lucie; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Vermoesen, Ann; Perez-Portabella, Ines; Prió, Blanca; Porcellana, Tito; Forte, Emanuele; Yesiltas, Betül; Merkx, Donny; Hennebelle, Marie; Wang, Jianli; van Duynhoven, John; Losada-Barreiro, Sonia; Bravo-Diaz, Carlos; Bernal, Claudio; Abramovič, Helena; Manzanos, María J.; Martínez-Yusta, Andrea; Nieva-Echevarría, Bárbara; Guillén, María D.; Frühwirth, Sarah; Pignitter, Marc; Wołosiak, Rafał; Derewiaka, Dorota; Costa, Marlene; Paiva-Martins, Fátima; Jacobsen, Charlotte; Schwarz, Karinartículo
closedAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Influence of homogenisation conditions and drying method on physicochemical properties of dehydrated emulsions containing different solid componentsHolgado, Francisca CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002La Calidad de los aceites y grasas de frituraDobarganes, M. Carmen CSIC ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo de revisión
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg4-oct-2006Lipid oxidation in infant formulas: towards a better approach of the oxidation statusVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Marmesat, Susana CSIC; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC póster de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Loss of tocopherols and formation of degradation compounds at frying temperatures in oils differing in degree of unsaturation and natural antioxidant contentBarrera-Arellano, Daniel; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-abr-2000Loss of tocopherols and formation of new compounds at frying temperatures in oils differing in unsaturation degree and natural antioxidant contentDobarganes, M. Carmen CSIC ; Barrera-Arellano, Daniel; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-ene-2023Major dietary lipids in nutrition and healthMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Holgado, Francisca CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessFICHERO RESTRINGIDO.txt.pdf.jpg2013Mechanisms of Oxidation in Food LipidsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Holgado, Francisca CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessPostprint_2018_JAOCS_V95_P1399.pdf.jpgnov-2018Microencapsulation of Conjugated Linoleic Acid (CLA)‐Rich Oil with Skimmed Milk Components Protects against PolymerizationHolgado, Francisca CSIC ORCID ; García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo