English   español  

Browsing by Author rp11814

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 34 to 45 of 45 < previous 
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccessMicrobiologica.pdf.jpg16-Feb-2012Seguridad microbiológica en la aceituna de mesaCastro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID presentación
openAccessPostprint_2017_JSFA_V97_P3631.pdf.jpg30-Aug-2017Stability of color in Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containersSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccess2014Stability of monosodium glutamate in green table olives and pickled cucumbers as a function of packing conditions and storage timeCastro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Sánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel CSIC; Casado, Francisco Javier; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
closedAccessOct-2010Stability of sorbic and ascorbic acids in packed green table olives during long-term storage as affected by different packing conditions, and its influence on quality parametersHidalgo Casado, Francisco; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Rejano Zapata, Luis; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2009Study of the anti-lactic acid bacteria compounds in table olivesMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2013_FoodControl_V34_P719.pdf.jpgDec-2013Survival of foodborne pathogenic bacteria in table olive brinesMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2010Table olives: varieties and variationsRejano Navarro, Luis CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Casado, Francisco Javier; Sánchez, Antonio Higinio; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID capítulo de libro
openAccessAceitunas_mesa.pdf.jpg2011Traditional process of green table olives. Rationalization of alkaline treatmentCastro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Rejano Navarro, Luis CSIC; Jaramillo Carmona, Sara M. artículo
closedAccess1-Feb-2010Triterpenic acids in table olivesRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-Oct-2015Uses of olive solutions for agricultural purposes: their chemical characteristicsRomero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ; Expósito, A.; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessPostprint_2016_FoodResInt_V83_P131.pdf.jpgMay-2016Volatile profile of Spanish-style green table olives prepared from different cultivars grown at different locationsCortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccess13-Oct-2015Volatile profiles of Spanish-style Green table olives: influence of geographical origin of olivesMontaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Higinio-Sánchez, Antonio; López-López, Antonio CSIC ORCID póster de congreso