English   español  

Browsing by Author rp11814

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 36 of 36 < previous 
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
openAccess2325296_B1.pdf.jpg7-Jun-2010Procedimiento y dispositivo para la eliminación del amargor de aceitunas de mesa y producto así obtenidoGarcía Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  patente
openAccessWO2010072874A1.pdf.jpg23-Jun-2010Procedure for obtaining an extract rich in triterpenic acids from solutions from the process of preparation of table olivesRomero Barranco, Concepción  ; García Borrego, Aránzazu  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Rejano Zapata, Luissolicitud de patente
openAccessPostprint_2015_JSFA_V95_P2222.pdf.jpg2015Production of 4-ethylphenol in alperujo by Lactobacillus pentosusCastro Gómez-Millán, Antonio de  ; Asencio, Emilio; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Romero, Concepción; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessPostprint_2018_LWT_V89_P725.pdf.jpgMar-2018Relating sensory analysis with SPME-GC-MS data for Spanish-style green table olive aroma profilingLópez-López, Antonio  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  artículo
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTech_V75_P685.pdf.jpgJan-2017Retention of color and volatile compounds of Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containers under conditions of constant temperatureSánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; López-López, Antonio  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Beato, Víctor Manuel ; Montaño, Alfredo  artículo
openAccessMicrobiologica.pdf.jpg16-Feb-2012Seguridad microbiológica en la aceituna de mesaCastro Gómez-Millán, Antonio de  presentación
openAccessPostprint_2017_JSFA_V97_P3631.pdf.jpg30-Aug-2017Stability of color in Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containersSánchez Gómez, Antonio Higinio  ; López-López, Antonio  ; Beato, Víctor Manuel ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  artículo
openAccess2014Stability of monosodium glutamate in green table olives and pickled cucumbers as a function of packing conditions and storage timeCastro Gómez-Millán, Antonio de  ; Sánchez, Antonio Higinio; Beato, Víctor Manuel ; Casado, Francisco Javier ; Montaño, Alfredo  artículo
closedAccessOct-2010Stability of sorbic and ascorbic acids in packed green table olives during long-term storage as affected by different packing conditions, and its influence on quality parametersHidalgo Casado, Francisco ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Rejano Zapata, Luis; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Montaño, Alfredo  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgJul-2009Study of the anti-lactic acid bacteria compounds in table olivesMedina Pradas, Eduardo  ; García Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessPostprint_2013_FoodControl_V34_P719.pdf.jpgDec-2013Survival of foodborne pathogenic bacteria in table olive brinesMedina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Romero Barranco, Concepción  ; Ramírez, Eva ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  artículo
openAccessAceitunas_mesa.pdf.jpg2011Traditional process of green table olives. Rationalization of alkaline treatmentCastro Gómez-Millán, Antonio de  ; Rejano Navarro, Luis ; Jaramillo Carmona, S.  artículo
closedAccess1-Feb-2010Triterpenic acids in table olivesRomero Barranco, Concepción  ; García Borrego, Aránzazu  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Ruiz Méndez, Mª Victoria  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-Oct-2015Uses of olive solutions for agricultural purposes: their chemical characteristicsRomero, Concepción; García García, Pedro  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Ramírez, Eva ; Expósito, A.; Brenes Balbuena, Manuel  comunicación de congreso
openAccessPostprint_2016_FoodResInt_V83_P131.pdf.jpgMay-2016Volatile profile of Spanish-style green table olives prepared from different cultivars grown at different locationsCortés Delgado, Amparo  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; López-López, Antonio  ; Beato, Víctor Manuel ; Montaño, Alfredo  artículo
openAccess13-Oct-2015Volatile profiles of Spanish-style Green table olives: influence of geographical origin of olivesMontaño, Alfredo  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Higinio-Sánchez, Antonio; López-López, Antonio  póster de congreso