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openAccessHeavy metals and mineral elements not included on the nutritional labels in table olives.pdf.jpg2008Heavy metals and mineral elements not included on the nutritional labels in table olivesLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; López Núñez, Rafael CSIC ORCID CVN ; Madrid Díaz, Fernando CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-09-01907-v3.pdf.jpg20-dic-2020Impact of Processing and Extraction on the Minor Components of Green Spanish-Style Gordal Table Olive Fat, as Assessed by Innovative ApproachesLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessfoods_2023_V12-03561.pdf.jpg25-sep-2023Impact of Salts Mixtures on the Physicochemical and Sensory Characteristics of Spanish-Style Manzanilla Green Table Olives during PackagingLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCIDartículo
openAccessfoods_2020__09_00275_v2.pdf.jpg3-mar-2020In Vitro Bioaccessibility of Ripe Table Olive Mineral NutrientsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccess14-oct-2009Influence of ripe table olive processing on oil characteristics and composition as determined by chemometricsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccessago-2010Lipolytic activity of the yeast species associated with the fermentation/storage phase of ripe olive processingRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessFoodMicrobiol_2023_V113_104286.pdf.jpgago-2023Microbial community and volatilome changes in brines along the spontaneous fermentation of Spanish-style and natural-style green table olives (Manzanilla cultivar)Ruiz-Barba, José Luis CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessmetabolites-08-00073.pdf.jpg31-oct-2018Microbiota and metabolite profiling of spoiled spanish-style green table olivesCastro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
closedAccessfeb-2012Mineral Content and Sensory Characteristics of Gordal Green Table Olives Fermented in Chloride Salt MixturesMoreno-Baquero, J. María CSIC; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID artículo
openAccessWO2011121164A1.pdf.jpg6-oct-2011Olive preserving compositions with antifungal activityBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID solicitud de patente
openAccessPanel_Lopez_Lopez_Art2019.pdf.jpg8-nov-2019Panel and panelist performance in the sensory evaluation of black ripe olives from spanish manzanilla and hojiblanca cultivarsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessFoodChem_2022_V389_133079.pdf.jpg30-sep-2022Quality parameters and fatty acid and triacylglycerol profiles of directly brined table olive fat throughout processing and shelf lifeLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_LWT_V89_P725.pdf.jpgmar-2018Relating sensory analysis with SPME-GC-MS data for Spanish-style green table olive aroma profilingLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTech_V75_P685.pdf.jpgene-2017Retention of color and volatile compounds of Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containers under conditions of constant temperatureSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessRevalorizacion.pdf.jpg26-mar-2008Revalorización nutricional de la aceituna de mesaGarrido Fernández, A. CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID presentación
openAccessFrontiersNutrition_V5_53_2018.pdf.jpg26-jun-2018Sensory Assessment by Consumers of Traditional and Potentially Probiotic Green Spanish-Style Table OlivesLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
closedAccessPostprint_2019_FoodResInt_V116_P114.pdf.jpgfeb-2019Sensory characterisation of black ripe table olives from Spanish Manzanilla and Hojiblanca cultivarsLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_FoodResInt_V108_P347.pdf.jpgjun-2018Sensory profile of green Spanish-style table olives according to cultivar and originLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2017_JSFA_V97_P3631.pdf.jpg30-ago-2017Stability of color in Spanish-style green table olives pasteurized and stored in plastic containersSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-nov-2009Sterols, fatty alcohol and triterpenic alcohol changes during ripe table olive processingLópez-López, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo