English   español  

Navegación por Autor rp11807

Ir a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
O introducir las primeras letras:  
Mostrando resultados 9 a 28 de 105 < Anterior   Siguiente >
DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
openAccessFoodControl_2022_V137_108969.pdf.jpg1-jul-2022Bacterial metataxonomic analysis of industrial Spanish-style green table olive fermentationsLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessfmicb-12-650754.pdf.jpg2021Behavior of Vibrio spp. in Table OlivesPosada-Izquierdo, Guiomar Denisse; Valero, Antonio; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; González-Serrano, Miriam; Ramos-Benítez, Alfonso M.; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; García-Gimeno, Rosa Maríaartículo
openAccessfmicb_10_00836.pdf.jpg2019Biodiversity and multifunctional features of lactic acid bacteria isolated from table olive biofilmsBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Calero-Delgado, Beatriz CSIC; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2012Biofilm formation on abiotic and biotic surfaces during Spanish style green table olive fermentationDomínguez Manzano, Jesús CSIC; Olmo-Ruiz, Carmen CSIC ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-2011Chloride salt mixtures affect Gordal cv. green Spanish-style table olive fermentationBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessA comparative study of wine performance_JAM_2009.pdf.jpgene-2010A comparative study of the wine fermentation performance of Saccharomyces paradoxus under different nitrogen concentrations and glucose/fructose ratiosOrlić, Sandi; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Huić-Babić, Katarina; Lucilla, Iacumin; Querol, Amparo CSIC ORCID; Barrio, Eladio CSIC ORCIDartículo
openAccessData_in_Brief_2016_V9_P401.pdf.jpgdic-2016Data on the application of Functional Data Analysis in food fermentationsRuiz-Bellido, M. A.; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessIJFM_2021_V359_109415.pdf.jpg24-sep-2021Delving into the bacterial diversity of spoiled green Manzanilla Spanish-style table olive fermentationsArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessFoodMicrobiol_2023_V113_104250.pdf.jpg1-ago-2023Delving into the study of lactic acid bacteria and yeasts distribution in table olive biofilms using a non-destructive procedureLópez-García, Elio CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Vilches, Noelia; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Martín-Arranz, Virginia CSIC; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessTronchoni Int J Food Microbiol.pdf.jpg12-jul-2009Differences in the glucose and fructose consumption profiles in diverse Saccharomyces wine species and their hybrids during grape juice fermentationTronchoni, Jordi CSIC ORCID ; Gamero, Amparo CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Barrio, Eladio CSIC ORCID; Querol, Amparo CSIC ORCIDartículo
openAccessGenomeAnnounc_2018_V6_e00379.pdf.jpg2018Draft genome sequences of six Lactobacillus pentosus strains isolated from brines of traditionally fermented Spanish-style green table olivesCalero-Delgado, Beatriz CSIC; Martín-Platero, Antonio M. CSIC ORCID; Pérez-Pulido, Antonio J. CSIC ORCID ; Benítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Casimiro-Soriguer, Carlos S. CSIC ORCID CVN; Martínez-Bueno, Manuel CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID artículo
openAccessfmicb_2019_10-01880.pdf.jpg13-ago-2019Editorial: New Trends in Table Olive FermentationBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bordons, Albert; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID artículo
openAccessEditorial_vibrio_OA_2021.pdf.jpg2021Editorial: Vibrio Species in the Food Processing ChainValero, Antonio; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; López Cabo, Marta CSIC ORCID; Chen, Sheng; Pérez-Díaz, Ilenys M.editorial
closedAccess1-jul-2010Effect of chloride salt mixtures on selected attributes and mineral content of fermented cracked Aloreña olivesBautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccessgreen_Spanis-style_Manzanilla_Rodriguez.pdf.jpgmar-2016Effect of green Spanish-style Manzanilla packaging conditions on the prevalence of the putative probiotic bacteria Lactobacillus pentosus TOMC-LAB2Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccess2015Effect of packaging and storage conditions on microbial survival, physicochemical characteristics and colour of non-thermally preserved green Spanish-style Manzanilla olivesRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID artículo
openAccess2014Effect of post-fermentation storage on Spanish-style green Manzanilla olivesRodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Moreno-Baquero, J. María CSIC; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN artículo
openAccessfmicb_10_00174.pdf.jpg2019Effect of sequential inoculum of beta-glucosidase positive and probiotic strains on brine fermentation to obtain low salt sicilian table olivesPino, Alessandra; Vaccalluzzo, Amanda; Solieri, Lisa; Romeo, Flora V.; Todaro, Aldo; Caggia, Cinzia; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Randazzo, Cinzia L.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2016Effect of zinc formulations, sodium chloride, and hydroxytyrosol on the growth/no-growth boundaries of table olive related yeastsRomero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Rejano-Zapata, L.; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccess2014Effects of pH and sugar concentration in Zygosaccharomyces rouxii growth and time for spoilage in concentrated grape juice at isothermal and non-isothermal conditionsRojo, María Cecilia; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Lerena, M.C.; Mercado, Laura A.; Torres, Álvaro; Combina, Marianaartículo