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DerechosPreviewFecha Public.TítuloAutor(es)Tipo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1991Lipid changes during frying of frozen prefried foodsPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg13-may-1991Lipid changes during the frying of fatty foodsMárquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC comunicación de congreso
openAccessLipid oxidation_Pérez_ComCong1991_rotated.pdf.jpg23-sep-1991Lipid oxidation in fats and fatty foods. Quantitative determination of oxidized triglyceridesPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2002Loss of tocopherols and formation of degradation compounds at frying temperatures in oils differing in degree of unsaturation and natural antioxidant contentBarrera-Arellano, Daniel; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgoct-1999Loss of tocopherols and formation of degradation compounds in triacylglycerol model systems heated at high temperatureBarrera-Arellano, Daniel; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg26-abr-2000Loss of tocopherols and formation of new compounds at frying temperatures in oils differing in unsaturation degree and natural antioxidant contentDobarganes, M. Carmen CSIC ; Barrera-Arellano, Daniel; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDcomunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg24-sep-1990Medida de la oxidación total en aceites de oliva y girasol. Evolución de los triglicéridos oxidadosPérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC póster de congreso
openAccessPostprint_2018_JAOCS_V95_P1399.pdf.jpgnov-2018Microencapsulation of Conjugated Linoleic Acid (CLA)‐Rich Oil with Skimmed Milk Components Protects against PolymerizationHolgado, Francisca CSIC ORCID ; García-Martínez, M. del Carmen CSIC; Velasco, Joaquín CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCIDartículo
openAccessPostprint_2015_JAOCS_V62_P1601.pdf.jpgdic-2015New Analytical Evidence of Discontinuous Oxidation in Dried Microencapsulated LipidsMorales, Arturo CSIC ORCID; Marmesat, Susana CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Velasco, Joaquín CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg1-oct-1989New analytical possibilities for quality evaluation of refined oilsDobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg6-mar-1991New analytical possibilities in frying-fat regulationDobarganes, M. Carmen CSIC ; Pérez Camino, María del Carmen CSIC ORCID ; Márquez Ruiz, Gloria CSIC ORCID; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID comunicación de congreso
openAccessantioxidants-12-01993.pdf.jpgnov-2023New Insights into the Loss of Antioxidant Effectiveness of Phenolic Compounds in Vegetable Oils in the Presence of PhosphatidylcholineVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; Gil García, María Jesús CSIC; Wen, Yun-Qi; García-González, Aída CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
openAccessRDMS_2023_V18_926.pdf.jpg17-oct-2022New Strategies for the Valorisation of Deodorizer Distillates of Vegetable Oils Refining in a Sustainable Circular Economy DevelopmentGómez-de-Miranda-Jiménez-de-Aberasturi, Olga; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo de revisión
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgsep-2011New sunflower oils with high content of phytosterolsAguirre-González, Marta R. CSIC; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC comunicación de congreso
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Novel safflower oil with high γ-tocopherol content has a high oxidative stabilityFernández-Cuesta, Álvaro; Velasco Varo, Leonardo CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg17-oct-2011Obtención de compuestos bioactivos del aceite de oliva virgenRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC comunicación de congreso
openAccess835.pdf.jpg30-jun-2010Oleins as a source of estolides for biolubricant applicationsGarcía Zapateiro, L. A.; Delgado Canto, Miguel Ángel; Franco Gómez, José M.; Valencia Barragán, Concepción; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Garcés Mancheño, Rafael CSIC ORCID ; Gallegos, C.artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpgene-1999Olive oil and olive pomace oil refiningRuiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID ; Dobarganes, M. Carmen CSIC artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg28-may-2020Olive Oil: ¿Virgin or refined? and ¿Pomace-olive oil?Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID actas de congreso
openAccessLWT_2023_V184_115081.pdf.jpg15-jul-2023Olive pomace oil improves the oxidative stability and nutritional value of oil-based cakes with anise essence, a traditional confectionery product in SpainVelasco, Joaquín CSIC ORCID ; García-González, Aída CSIC; Zamora, Rosario CSIC ORCID ; Hidalgo, Francisco J. CSIC ORCID ; Ruiz Méndez, Mª Victoria CSIC ORCID artículo