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openAccessPostP_2020_LWT_V118_108870.pdf.jpgene-2020Effect of calcium on the preservation of green olives intended for black ripe olive processing under free-sodium chloride conditionsGarcía-Serrano, Pedro CSIC; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessPostprint_2018_FoodChem_V239_P343.pdf.jpg15-ene-2018Effect of post-fermentation and packing stages on the volatile composition of Spanish-style green table olivesSánchez Gómez, Antonio Higinio CSIC ORCID CVN ; López-López, Antonio CSIC ORCID ; Cortés Delgado, Amparo CSIC ORCID ; Beato, Víctor Manuel CSIC; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID artículo
openAccessPostP_2019_SciHort_V256_108644.pdf.jpg15-oct-2019Effect of table olive wastewaters on growth and yield of cucumber, pepper, tomato and strawberrySantos, Berta de los; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Aguado, Ana; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
openAccess1981-6723-bjft-23-e2019130.pdf.jpg2020Effects of phenolic enrichment on vitamin C and antioxidant activity of commercial orange juiceRomeo, Rosa; De Bruno, Aleessandra; Piscopo, Amalia; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Ramírez, Eva CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Poiana, Marcoartículo
openAccessPostprint_2014_JAgricFoodChem_V62_P9569.pdf.jpg2014Endogenous enzymes involved in the transformation of oleuropein in Spanish table olive varietiesRamírez, Eva CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID artículo
openAccessPlosOne_2016_V11_e0163135.pdf.jpg16-sep-2016Enhancement of the Knowledge on Fungal Communities in Directly Brined Aloreña de Málaga Green Olive Fermentations by Metabarcoding AnalysisArroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Ruiz Bellido, Miguel Ángel; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Montes Borrego, Miguel CSIC; Landa, Blanca B. CSIC ORCID artículo
openAccessEnzimas_2022_ERamírez.pdf.jpg19-sep-2022Enzimas endógenas implicadas en la degradación fenólica en hojas de olivoRamírez-Castro, Eva M.; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID póster de congreso
openAccessSci_Reports_2020_s41598-020-68305-7.pdf.jpg9-jul-2020Exploring bacteria diversity in commercialized table olive biofilms by metataxonomic and compositional data analysisBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessfmicb-2018_09-02471.pdf.jpg2018Foodborne pathogen survival in commercial Aloreña de Málaga table olive packagingRomero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessFoodMicrob_2022_V107_104082.pdf.jpg2022Fungal biodiversity in commercial table olive packagesBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Ramiro-García, Javier CSIC ORCID; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
openAccessfimmu-12-685139.pdf.jpg2021Identification of the Immunological Changes Appearing in the CSF During the Early Immunosenescence Process Occurring in Multiple SclerosisPicón, C.; Tejeda-Velarde, A.; Fernández-Velasco, J.I.; Comabella, Manuel; Alvarez-Lafuente, R.; Quintana, E.; Sainz de la Maza, S.; Monreal, E.; Villarrubia, N.; Álvarez-Cermeño, José Carlos; Dominguez-Mozo, M.I.; Ramió-Torrentà, Lluís; Rodríguez-Martín, Eulalia; Roldán, E.; Aladro, Yolanda; Medina, S. ; Espiño, Mercedes; Masjuán, J.; Matute-Blanch, Clara; Muñoz-San Martín, M.; Espejo, C.; Guaza, Carmen CSIC ORCID ; Muriel, Alfonso; Costa-Frossard, L.; Villar, L.M.artículo
openAccessfmicb-12-729436.pdf.jpg4-nov-2021Industrial Processing of Algerian Table Olive Cultivars Elaborated as Spanish StyleSab, Chafiaa; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Montaño, Alfredo CSIC ORCID ; Ouelhadj, Akli; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID artículo
openAccessfoods-09-00127-v2.pdf.jpg24-ene-2020Influence of Acid Adaptation on the Probability of Germination of Clostridium sporogenes Spores Against pH, NaCl and TimeValera, Antonio; Olague, Elena; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Garrido Fernández, A. CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Cantalejo, María Jesús; García-Gimeno, Rosa María; Pérez-Rodríguez, Fernando; Posada-Izquierdo, Guiomar Denisse; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Insights into the processing of Spanish natural olivesBrenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID capítulo de libro
closedAccessjun-2010Main variables affecting the lactic acid fermentation of table olivesMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Gori, Chiara; Servili, Maurizio; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID artículo
openAccessMetagenomic_study.pdf.jpg5-dic-2016Metagenomic study of diverse ingredients and seasoning material used in table olive elaborationBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Sánchez García, Borja CSIC ORCID; Margolles Barros, Abelardo CSIC ORCID; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Calero-Delgado, Beatriz CSIC; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Garrido, Antonio; Rodríguez-Gómez, Francisco J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID póster de congreso
openAccessPostPr_2019_FoodControl_Metataxonomic.pdf.jpg31-may-2019Metataxonomic analysis of the bacterial diversity in table olive dressing componentsBenítez-Cabello, Antonio CSIC ORCID ; Romero-Gil, Verónica CSIC ORCID; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Sánchez García, Borja CSIC ORCID; Calero-Delgado, Beatriz CSIC; Bautista-Gallego, J. CSIC ORCID ; Jiménez Díaz, Rufino CSIC ORCID ; Arroyo López, Francisco Noé CSIC ORCID artículo
openAccessWO2009106669A1.pdf.jpg3-sep-2009Method and device for removing the bitterness from table olives and resulting productGarcía Borrego, Aránzazu CSIC ORCID ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID ; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID patente
openAccessPostP_2018_FoodControl_V86_P35.pdf.jpgabr-2018Microbial ecology along the processing of Spanish olives darkened by oxidationMedina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Brenes Balbuena, Manuel CSIC ORCID ; García García, Pedro CSIC ORCID CVN ; Romero Barranco, Concepción CSIC ORCID ; Castro Gómez-Millán, Antonio de CSIC ORCID artículo
openAccessPostprin_2015_JFoodSci_V80_PM1031.pdf.jpg2015Microbial Ecology of Watery KimchiKyung, Kyu Hang; Medina Pradas, Eduardo CSIC ORCID ; Kim, Song Gun; Lee, Yong Jae; Kim, Kyong Ho; Choi, Jin Joo; Cho, Joo Hyong; Chung, Chang Ho; Barrangou, Rodolphe; Breidt, Frederickartículo