Showing results 41 to 55 of 55
< previous
Rights | Preview | Issue Date | Title | Author(s) | Type |
openAccess |  | 18-Jun-2013 | Procedimiento para la obtención de una solución favorecedora del crecimiento de plantas a partir de aguas de lavado del proceso de elaboración de aceitunas verdes estilo español y uso de dicha solución | Romero Barranco, Concepción ; Medina Pradas, Eduardo ; Castro Gómez-Millán, Antonio de ; Brenes Balbuena, Manuel ; Santos, Berta de los; Romero, Fernando | solicitud de patente |
openAccess |  | 7-Jun-2010 | Procedimiento y dispositivo para la eliminación del amargor de aceitunas de mesa y producto así obtenido | García Borrego, Aránzazu ; Romero Barranco, Concepción ; García García, Pedro ; Castro Gómez-Millán, Antonio de ; Medina Pradas, Eduardo ; Brenes Balbuena, Manuel | patente |
openAccess |  | 23-Jun-2010 | Procedure for obtaining an extract rich in triterpenic acids from solutions from the process of preparation of table olives | Romero Barranco, Concepción ; García Borrego, Aránzazu ; Castro Gómez-Millán, Antonio de ; Medina Pradas, Eduardo ; Brenes Balbuena, Manuel ; Rejano Zapata, Luis | solicitud de patente |
closedAccess |  | Oct-2015 | Pyrosequencing analysis of the fungal biodiversity in table olives | Arroyo López, Francisco Noé ; Medina Pradas, Eduardo ; Romero-Gil, Verónica; Montes Borrego, Miguel ; Bellido-Ruiz, M.; Landa, Blanca B. | póster de congreso |
embargoedAccess |  | May-2020 | Quality of lipid fraction during Spanish-style table olives processing of Sigoise and Azzeradj cultivars | Chabane, Fadila Ait; Rovellini, Pierangella; Boucheffa, Saliha; Medina Pradas, Eduardo ; Tamendjari, Abderezak | artículo |
openAccess |  | 2017 | Quantification of bioactive compounds in Picual and Arbequina olive leaves and fruit | Romero Barranco, Concepción ; Medina Pradas, Eduardo ; Mateo, Mª Antonia; Brenes Balbuena, Manuel | artículo |
closedAccess |  | 2017 | Reassessment of the succession of lactic acid bacteria in commercial cucumber fermentations and physiological and genomic features associated with their dominance | Pérez-Díaz, I.M.; Hayes, J.; Medina Pradas, Eduardo ; Anekella, K.; Daughtry, K.; Dieck, S.; Levi, M.; Price, R.; Butz, N.; Lu, Z.; Azcarate-Peril, M.A. | artículo |
closedAccess | | Aug-2011 | Recycling preservation solutions in black ripe olive processing | Medina Pradas, Eduardo ; García García, Pedro ; Romero Barranco, Concepción ; Brenes Balbuena, Manuel | artículo |
openAccess |  | Apr-2018 | Residual Olive Paste as a Source of Phenolic Compounds and Triterpenic Acids | Medina Pradas, Eduardo ; Romero Barranco, Concepción ; Brenes Balbuena, Manuel | artículo |
closedAccess |  | Jul-2009 | Study of the anti-lactic acid bacteria compounds in table olives | Medina Pradas, Eduardo ; García Borrego, Aránzazu ; Romero Barranco, Concepción ; Castro Gómez-Millán, Antonio de ; Brenes Balbuena, Manuel | artículo |
closedAccess |  | Oct-2015 | Study of the bacterial biodiversity in table olives | Medina Pradas, Eduardo ; Romero-Gil, Verónica; Landa, Blanca B. ; Montes Borrego, Miguel ; Ruiz-Bellido, M.; Arroyo López, Francisco Noé | póster de congreso |
openAccess |  | Dec-2013 | Survival of foodborne pathogenic bacteria in table olive brines | Medina Pradas, Eduardo ; Brenes Balbuena, Manuel ; Romero Barranco, Concepción ; Ramírez, Eva ; Castro Gómez-Millán, Antonio de | artículo |
openAccess |  | 2016 | Survival of foodborne pathogens in natural cracked olive brines | Medina Pradas, Eduardo ; Romero-Gil, Verónica; Garrido Fernández, A. ; Arroyo López, Francisco Noé | artículo |
openAccess |  | 2019 | The PDO and PGI Table Olives of Spain | Romero Barranco, Concepción ; García García, Pedro ; Medina Pradas, Eduardo ; Brenes Balbuena, Manuel | artículo |
closedAccess | | 1-Feb-2010 | Triterpenic acids in table olives | Romero Barranco, Concepción ; García Borrego, Aránzazu ; Medina Pradas, Eduardo ; Ruiz Méndez, Mª Victoria ; Castro Gómez-Millán, Antonio de ; Brenes Balbuena, Manuel | artículo |