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RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018Insights into the processing of Spanish natural olivesBrenes Balbuena, Manuel  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  capítulo de libro
closedAccessJun-2010Main variables affecting the lactic acid fermentation of table olivesMedina Pradas, Eduardo  ; Gori, Chiara; Sevili, Maurizio; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero Barranco, Concepción  ; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
openAccessMetagenomic_study.pdf.jpg5-Dec-2016Metagenomic study of diverse ingredients and seasoning material used in table olive elaborationBenítez-Cabello, Antonio; Sánchez García, Borja ; Margolles Barros, Abelardo ; Romero-Gil, Verónica; Calero-Delgado, Beatriz; Medina Pradas, Eduardo  ; Garrido, Antonio; Rodríguez-Gómez, Francisco J.  ; Jiménez Díaz, Rufino  ; Arroyo López, Francisco Noé  póster de congreso
openAccessPostPr_2019_FoodControl_Metataxonomic.pdf.jpg31-May-2019Metataxonomic analysis of the bacterial diversity in table olive dressing componentsBenítez-Cabello, Antonio; Romero-Gil, Verónica; Medina Pradas, Eduardo  ; Sánchez García, Borja ; Calero Delgado, Beatriz; Bautista-Gallego, J.  ; Jiménez Díaz, Rufino  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
openAccessWO2009106669A1.pdf.jpg3-Sep-2009Method and device for removing the bitterness from table olives and resulting productGarcía Borrego, Aránzazu  ; Romero Barranco, Concepción  ; García García, Pedro  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  patente
openAccessPostP_2018_FoodControl_V86_P35.pdf.jpgApr-2018Microbial ecology along the processing of Spanish olives darkened by oxidationMedina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  artículo
openAccessPostprin_2015_JFoodSci_V80_PM1031.pdf.jpg2015Microbial Ecology of Watery KimchiKyung, Kyu Hang; Medina Pradas, Eduardo  ; Kim, Song Gun; Lee, Yong Jae; Kim, Kyong Ho; Choi, Jin Joo; Cho, Joo Hyong; Chung, Chang Ho; Barrangou, Rodolphe; Breidt, Frederickartículo
openAccessmetabolites-08-00073.pdf.jpg31-Oct-2018Microbiota and metabolite profiling of spoiled spanish-style green table olivesCastro Gómez-Millán, Antonio de  ; Sánchez Gómez, Antonio Higinio  ; López-López, Antonio  ; Cortés Delgado, Amparo  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Montaño, Alfredo  artículo
openAccessPostP_JSFA_V98_P225.pdf.jpgJan-2018New by‐products rich in bioactive substances from the olive oil mill processingRomero Barranco, Concepción  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Mateo, María Antonia; Brenes Balbuena, Manuel  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2018New developments in table olive debitteringBrenes Balbuena, Manuel  ; Ramírez, Eva ; García García, Pedro  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero Barranco, Concepción  capítulo de libro
openAccessMay-2017Oleuropein hydrolysis by lactic acid bacteria in natural green olivesRamírez, Eva ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero Barranco, Concepción  ; Medina Pradas, Eduardo  artículo
openAccessPostprint_2016_FoodChem_V206_P204.pdf.jpg2016Oleuropein hydrolysis in natural green olives: Importance of the endogenous enzymesRamírez, Eva ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García García, Pedro  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  artículo
closedAccess15-Apr-2011Olive glutaraldehyde-like compounds against plant pathogenic bacteria and fungiBrenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Santos, Berta de los; Medina Pradas, Eduardo  ; Romero Barranco, Concepción  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero, Fernandoartículo
openAccessPostprint_2017_LWTFoodSciTech_V77_P308.pdf.jpg2017Optimization of the natural debittering of table olivesRamírez, Eva ; Medina Pradas, Eduardo  ; García García, Pedro  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Romero Barranco, Concepción  artículo
openAccessPostP_2020_FoodChem_V337_127751.pdf.jpg1-Feb-2021Packing black ripe olives in acid conditionsRomero Barranco, Concepción  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García-Serrano, Pedro; Montaño, Alfredo  ; Medina Pradas, Eduardo  ; García García, Pedro  artículo
openAccessPostP_2019_FPSL_V20_100323.pdf.jpg2019Packing black ripe olives in retortable pouches with different oxygen permeabilityRomero Barranco, Concepción  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; García-Serrano, Pedro; Medina Pradas, Eduardo  ; García García, Pedro  artículo
openAccessPostP_2018_LWT_V93_P323.pdf.jpg1-Jul-2018Phenolic composition and antimicrobial activity of Algerian olive products and by-productsYakhlef, Wahiba; Arhab, Rabah; Romero Barranco, Concepción  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  artículo
openAccessFrontiers_Microbiol_2015_V6_A873.pdf.jpg28-Aug-2015Presence of toxic microbial metabolites in table olivesMedina Pradas, Eduardo  ; Arroyo López, Francisco Noé  artículo
openAccess2341635_B1.pdf.jpg10-May-2011Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesaBrenes Balbuena, Manuel  ; García Borrego, Aránzazu  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Romero Barranco, Concepción  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Rejano Zapata, Luispatente
openAccess2341635_A1.pdf.jpg23-Jun-2010Procedimiento para la obtención de extracto rico en ácidos triterpénicos a partir de soluciones del proceso de elaboración de aceitunas de mesa.Romero Barranco, Concepción  ; García Borrego, Aránzazu  ; Castro Gómez-Millán, Antonio de  ; Medina Pradas, Eduardo  ; Brenes Balbuena, Manuel  ; Rejano Zapata, Luissolicitud de patente