English   español  

Browsing by Author rp11404

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 52 < previous   next >
RightsPreviewIssue DateTitleAuthor(s)Type
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Chemical composition, nutritional and antioxidant properties of the red edible seaweed Porphyra columbinaCian, Raúl E.; Fajardo, María A.; Alaíz Barragán, Manuel  ; Vioque, Javier  ; González, Rolando J.; Drago, Silvinaartículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Chickpea chelating peptides inhibit copper-mediated lipid peroxidationTorres-Fuentes, Cristina ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Vioque, Javier  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2014Determination of L-canavanine and other free amino acids in Vicia disperma (Fabaceae) seeds by precolumn derivatization using diethyl ethoxymethylenemalonate and reversed-phase high-performance liquid chromatographyMegías, Cristina ; Cortés-Giraldo, Isabel ; Girón-Calle, Julio  ; Vioque, Javier  ; Alaíz Barragán, Manuel  artículo
openAccessPostprint_FoodAnalMeth_2015_V8_P1953.pdf.jpg2015Determination of the Neurotoxin 3-N-Oxalyl-2,3-Diaminopropionic Acid and Other Free Amino Acids in Lathyrus cicera and L. sativus Seeds by Reversed-Phase High-Performance Liquid ChromatographyMegías, Cristina ; Cortés-Giraldo, Isabel ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Girón-Calle, Julio  ; Vioque, Javier  ; Santana-Méridas, Omar; Herraiz-Peñalver, David; Sánchez-Vioque, Raúlartículo
openAccessJAMC_2014.pdf.jpg2014Determination of β -Cyano-L-Alanine, γ -Glutamyl- β -Cyano-L-Alanine, and common free amino acids in vicia sativa (Fabaceae) seeds by reversed-phase high-Performance liquid chromatographyMegías, Cristina ; Cortés-Giraldo, Isabel ; Girón-Calle, Julio  ; Vioque, Javier  ; Alaíz Barragán, Manuel  artículo
closedAccess21-Apr-2011Determination of γ-glutamyl-S-ethenyl-cysteine in narbon vetch (Vicia narbonensis L.) seeds by high performance liquid chromatographySánchez Vioque, Raúl; Girón-Calle, Julio  ; Rodríguez Conde, María Fernanda; Vioque, Javier  ; Mozos-Pascual, Marcelino de los; Santana Méridas, Omar; Izquierdo-Melero, M. E.; Alaíz Barragán, Manuel  artículo
closedAccessJun-2010Effect of chickpea protein hydrolysates on cell proliferation and in vitro bioavailabilityGirón-Calle, Julio  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Vioque, Javier  artículo
closedAccess15-Oct-2011Effects of the addition of wild legumes (Lathyrus annuus and Lathyrus clymenum) on the physical and nutritional properties of extruded products based on whole corn and brown ricePastor-Cavada, Elena ; Drago, Silvina; González, Rolando J.; Juan, Rocío; Pastor, Julio E.; Alaíz Barragán, Manuel  ; Vioque, Javier  artículo
openAccessOzonizacion_aceite.pdf.jpg20-Oct-2009Estudio comparativo de la ozonización de aceites de girasol, modificados genéticamente y sin modificarDíaz Gómez, Maritza F.; Ledea Lozano, Oscar E.; Gómez Regüeiferio, Magali; Garcés Mancheño, Rafael  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Martínez-Force, Enrique  artículo
closedAccess26-Jun-2009Fatty Acid Distribution in the Seed Flour of Wild Vicia Species from Southern SpainPastor-Cavada, Elena ; Juan, Rocío; Pastor, Julio E.; Alaíz Barragán, Manuel  ; Vioque, Javier  artículo
openAccessWO_2007_096444_A1.pdf.jpg30-Aug-2007Food product in the form of a mayonnaise-type sauce and preparation method thereofMuñoz García, José; Alfaro-Rodríguez, María del Carmen; Zapata Guillén, Isabel; Feria Fuente, Julia de la; Ruiz Domínguez, Manuela; Rosas Palacios, Ana; Berjano Núñez, Manuel; Flores Luque, Vicente; Prieto Solano, Natalia; Mancha Perello, Manuel ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Gutiérrez-Rosales, Francisca ; Franco Gómez, José M.; Jerez Gómez, Abel; Valencia Barragán, Concepción; Sánchez Carrillo, María del Carmenpatente
closedAccess2010Health-promoting activities of ultra-filtered okara protein hydrolysates released by in vitro gastrointestinal digestion: identification of active peptide from soybean lipoxygenaseJiménez Escrig, Antonio; Alaíz Barragán, Manuel  ; Vioque, Javier  ; Rupérez Antón, Pilar  artículo
openAccessCHICKPEAPROTEIN.pdf.jpg2015Identification and characterization of antioxidant peptides from chickpea protein hydrolysatesTorres-Fuentes, Cristina ; Contreras, María del Mar; Recio, Isidra  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Vioque, Javier  artículo
openAccessImprovement.pdf.jpg30-Dec-2003Improvement of protein extraction from sunflower meal by hydrolysis with alcalaseYust, María del Mar ; Pedroche, Joaquín; Megías, Cristina ; Girón-Calle, Julio  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Millán, Francisco  ; Vioque, Javier  artículo
closedAccessaccesoRestringido.pdf.jpg2011IN VITRO INHIBITORY ACTIVITY ON ANGIOTENSIN-CONVERTING ENZYME OF OKARA PROTEIN HYDROLYSATES PRODUCED WITH PEPSIN.Jiménez Escrig, Antonio; Alaíz Barragán, Manuel  ; Vioque, Javier  ; Rupérez Antón, Pilar  capítulo de libro
openAccessPostprint_2016_JFunctFood_V21_P186.pdf.jpgMar-2016Isoflavones in chickpea (Cicer arietinum) protein concentratesMegías, Cristina ; Cortés-Giraldo, Isabel ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Vioque, Javier  ; Girón-Calle, Julio  artículo
closedAccess1-May-2012Nutritional and functional properties of Vicia faba protein isolates and related fractionsVioque, Javier  ; Alaíz Barragán, Manuel  ; Girón-Calle, Julio  artículo
closedAccessMay-2011Nutritional characteristics of seed proteins in 15 Lathyrus species (fabaceae) from Southern SpainPastor-Cavada, Elena ; Juan, Rocío; Pastor, Julio E.; Alaíz Barragán, Manuel  ; Vioque, Javier  artículo
closedAccessOct-2011Nutritional Characteristics of Seed Proteins in 28 Vicia Species (Fabaceae) from Southern SpainPastor-Cavada, Elena ; Juan, Rocío; Alaíz Barragán, Manuel  ; Vioque, Javier  artículo
closedAccessAug-2011Physico-chemical characterization and in vitro digestibility of commercial feeds used in weaning of marine fishSáenz de Rodrigáñez, Miguel Ángel; Gander, B.; Alaíz Barragán, Manuel  ; Moyano, Francisco Javierartículo